noreciau ir as prisijungti prie jusu, pas mane situacija gal ir siek tiek geresne nei daugumos cia pasisakiusiuju, bet visgi, tai kosmaras, o baisiausia tai tos mintys galvoje, nuolat..apie maista..
as nuo 14-os iklimpusi.(taigi jau 8 metai..) prasidejo nuo dietu, poto buvo ir bado menesis, tada nesveiki zveriski persivalgymo priepuoliai kurios keite ,,bado,, dienos..ir vel gryzdavau prie persivalgymu. taip matyt skandinau savo paaugliskas bedas.. tesesi ne vienus metus tai.buvo bandymu ir ne vienas vemti..bet nekarto nepavyko, tik skaudziai liezuvi patempdavau.. nepavykdavo vemti, bet uztat radau kita buda kaip ,,atsikratyt,, maisto-gerdavau laisvinamuosius.. labai issekinau save. buvau savo valios pastangomis kaip ir susireguliavusi svori, ismokiusi save normaliai valgyti, bet uzteko tik didesnio streso gyvenime ir vel atsinaujino baisus persivalgymo priepuoliai.vel priaugau nemazai kg.. visdelto sugebejau suimti save i vadzias VEL, numeciau kg pertekliu, ir dabar sveriu sakyciau net siek tiek per mazai.. bet bet..manot man lengviau ? kiekviena diena tos pacios mintys kaip cia nevalgyti, kaip susilaikyti nuo valgymo ,kaip DAR numesti kg..sveikas protas priesinasi joms, ir kolkas jis laimi. bet tos mintys kamuoja nuolat..jauciu kad net psichika pakrikus jau nuo to, esu labai nervinga ir pikta. blogai miegu. kartais uzpuola baisios mintys galvoje.. su valgymu stengiuosi normaliai valgyti, bet jauciu kad ir vel liga ima virsu, jau savaite su virs vis nedavalgau ir dar sportuoju labai daug-6 kartus i savaite..