sveikos visos
Pravierka,
nesakyk,akd nenori keistis,kad nenori pasveikt.. Suprantu,pavargai, bet negalima nuleist rankų.. Kai užeina priepuoliaia,tarpai tamsūs atrodo,akd pavargau nuo visko ir aš , viska staip nemiela atrodo.. bet kai būna tie šviesieji tarpi suprantu koks gyvenimas visgi šviesus ir geras ir kaip aš juo mėgaujuosi ir tai man suteikia jėgų . pasistenk ir tu rast kažką,kas teiktų jėgų nenuleist rankų
EyesOfAzure, suprantu tavo nenorą pasakot apie savo ligą.. man pačiaia nepatinka apie tai šnekėt su kitais žmonėm, nes manau daugumai,kurie su tuo nesisdūrę tieisiog sunku suprast tokį elgesį..
o kas dėl stacionaro,aišku pabandyti verta. bet manau visos suprantam,akd nekas,niekas nepakeis mūsų mąstymo.Pirmiausia turim pačios nalėt ae,tą jausmą,kuris išprovokuoja tokį mūsų e;lgesį,o psichologai,įvairios terpijos - tai tik pagalbinė priemonė.
Noriuzako,mergyt, liūdna man skaityt ką tu rašai..pati elgiuos panašiaia,jei prisikemšu maisto.nenoriu eit nei į mokyklą,nei su kuo matytis tada ir išsigalvoju priežastis,akd sergu ar blogai jaučiuos,akd tik niekur nereiktų eit. gerai,akd nenuleidi rankų ir nepaliauji kovot,aš tikiu,akd tikrai gali susidorot su tuo.
O man sekasi įtartinai gerai.. jau dvi savaitės-jokio persivalgymo ar per didelio badavimo. Kelis kartus buvo užėjęs stiprus noras persivalgyt,bet nukreipiau savo mintis kitur ir noras praėjo po kelių minučių.. O kaip norėčiau ,akd šį kartą viskas būtų sėkmingiau nei visda.O kaip tikiuosi to..
Bet dabar sesė neduoda ramybės. Vis įrodinėja,akd problemos su hormonais tai yra šios ligos pasėkmės . Aš suprantu,akd tai galėjo prisidėt prie tų sutrikimų,bet esmė,kad problemų jau tėjau kai nebuvo nei ženklo tų VS. Vos ne šantažuoja mane- arba nueinu aps psichologę arba padarys taip,jog pabaigus mokyklą neįstočiau į uk ir gydyčiaus, nes jai mano veikata svarbesnė. žinau,akd labai norėdama taip ir padarytų.,. tai ir nesimiega man anktim dabar.. Tiesiog aš dabar jaučiuos labai erai, atrodo,akd tvarkaus su savimi , minčių apie maistą tirai mažiau ir tyuriu vilities,akd pati galiu su save kontroliuot.O ji vis primena man ir primena,kai aš visom jėgom stengiuos kuo mažiauapie tai galvot. Supantu,visos sakysit,akd rūpinasi ir panašiaia. Tačiau nežinau ar tokia psichologija gera- aiškinti kaip šlykščiai atrodau, kaip lavonas vos ne ir kad numirsiu tuoj ir ištisai prikišinėt kaip blogai aš elgiuos kaipaš to nesuprantu ir nieko endarau. Bet tai netiesa, stengiuos kiekvieną dieną vos pabudus prižadu sau,akd kovosiu ir neuleisiu rankų,nebadauu, rašaus emocijas valgio metu,ką kiek suvalgau.. o jos šnekos mane vverčia jaust kaltės jausmą.pati suprantu,kad negerai elgtis kaip kartais elgiuos,bet ar to prikaišiojimas geriausia išeitis?
Tikiuos rytojus jums visoms bus šviesesnis ir įkvėps toliau kovot,nenuleist rankų,džiaugtis i mylėt gyvenimą.Labanakt.RAmios naktelės.