Aš pati irgi neįsivaizduoju, kaip galima visiškai išsigydyti valgymo sutrikimą. Vėl gi jei kalbėsime apie elgesį, atad jį galima sukontroliuoti, bet požiūris, kuris šiuo metu vos ne šventas atrodo tikrai taip lengvai nepasitraukia be to lieka atsiminimai

O dėl pačio gydymo, jei pabendrautum ar internetu ar gyvai su VS sergančiais žmonėmis, tai garantuoju, kad 99% pasakytų, jog nėra pakankamai ligoti, kad ko nors imtųsi. Kiekvienas žmogus yra labai individualus, kiekvieno kūnas skirtingai reaguoja. Aš sirgdama bulimija su anoreksijos pertraukėlėmis (nežinau kaip geriau apibūdinti savo VS) jau ir su KMI 21 pasivoliojau gatvėse nualpusi. Nuo maždaug KMI 20 išnyko mėnesinės, kurių iki šiol neturiu, bet man vis tiek iš galvos neiškrenta, kad arba mano KMI turi būti per mažas, arba aš nesveika. Neabejoju, kad vėliau dar sugebėčiau ką nors sugalvoti

O numesti svorio galima ir praktikuojant sveiką gyvenseną, tik va klausimas ar pasiekusi užsibrėžtą svorį esi visiškai įsitikinusi, kad nesusikursi naujo tikslo?
QUOTE(reverse @ 2011 03 21, 20:10)
Kas man vis dar yra įdomu - kaip labai savo veiksmais galima paspartint ligos atsiradimą. Aš savąją matau kaip aplinkybių iš vaikystės ir ankstyvos paauglystės pasėkmę, ir atrodo, kad buvo pavasarį keli kertiniai akmenys, už kurių užkliuvus įklimpau į vs. Tai va smalsu, ar būčiau susirgus, jei ne tie akmenys.
Labai įdomi tema dėl tų kertinių akmenų iš tikro