Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

reverse saunuole 4u.gif kazkada ir as taip jauciaus nuostabus jausmas kai valgai normaliai ir jauties lieknesne nei kad badautai.
na as tai paciam svorio metime nes rek numest ka priaugau,per sia savaite vemiau 2 kartus maisto kiekiai mazi,nu bet negaliu kitaip kai pasieksiu tas apimtis kokias noriu tada jau sveikiau maitysiuosi,si karta isitikinus kad jau nepradesi est ir vel neataugsiu,nors taip manau visada pries kiekviena metima verysad.gif
Atsakyti
Zuika26, o kiek sveri dabar, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Muumiijaa @ 2011 03 24, 18:22)
Zuika26, o kiek sveri dabar, jei ne paslaptis?

sekmadieni sveriau 63,7 cia buvo menesis edimo kai susigrazinau visa svori ir dar + 3,7 siandien ryte sveriau 59,5 bet man esme ne svori o apimtyse,neilendu i savo rubus verysad.gif o tu kiek sveri?ir koks ugis?mano ugis 165
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2011 03 24, 19:35)
sekmadieni sveriau 63,7 cia buvo menesis edimo kai susigrazinau visa svori ir dar + 3,7  siandien ryte sveriau 59,5 bet man esme ne svori o apimtyse,neilendu i savo rubus verysad.gif o tu kiek sveri?ir koks ugis?mano ugis 165

O kiek nori svert? As sveriau 60, siandien ryte 58.8 parode. Mano ugis 173. Man svarbu ir apimtys, bet ir svoris, svoris labiausiai, nes kuo mazesnis svoris, tuo mazesnes apimtys. Paziurejau foto savo senesnes, atsirado motyvacija greiciau numest, nors ir taip dabar yra kelios motyvacijos.
Atsakyti
Reverse as labai del taves dziaugiuosi. Saunuole. Pati prisimenu ta laikotarpi kai is VSC isejus, valgiau pagal plana, buvau visada soti ir neatrodziau sau stora. Ir buvau beveik laiminga wub.gif
O dabar kazkoks sudas... Tiek pinigu isleidziu maistui kad panasu kad as tuoj savo tevus i bankrota nuvesiu (siandien prisipazinau, kad vel ju nebeturiu, nes nenoriu skolintis is kas antro zmogaus) meginu buti su jais atviresne - radau buda, man daug lengviau su jais bendrauti susirasinejant, nei kalbant skype. Tai su mama kas diena susirasinejam emailais... Bent ji gauna isgirsti ka as manau. Nes kai kalbu - meluoju, bijau, kazka pasakyti... Rasant to nesijaucia (paanalizavau si reiskini - as bijau ju emociju... bijau, kad jie nusivils, etc.)
Del maitinimosi - prastai. Jau antra diena is eiles, kai sededama paskaitoj vos nenualpstu... Blogai...
O svoris pakrito kiek... Nesuprantu kaip tai imanoma kai tiek edu...
Atsakyti
Man labai keista, kaip galima numetus svorio galima matyti savo storesne nei anksčiau, bet man šitas dalykas ir yra. Nesuprantu, kaip įmanoma taip iškreipti matymą ir suvokimą. Labai domintų mokslinis paaiškinimas, bet tikriausiai jis vertas Nobelio premijos biggrin.gif

O aš šį mėnesį didelį šoką daviau savo organizmui, nes svoris svyravimo 5kg ribose. Reikia po perkūnais susiimti schmoll.gif O šiandien išvis tragiška diena buvo. Jau per pusryčius sugebėjau prisiėsti, o tada lekiau į wc, bet jau metas ir pro duris eiti buvo, tai išėjau į paskaitas labai prastos nuotaikos. Jaučiausi tokia stora kaip niekad. Man nebūdinga rytais tokie epizodai.
Na, o likusi diena valgymo atžvilgiu sėkminga yra, bet jaučiuosi apatiška. Tiesiog valgau, nes esu nusivylusi savimi, o ne dėl to, kad reikėtų.
Dabar skaitinėju angliškus "recovery" forumus, bet kažkaip ten žmonės per daug manęs noru pasveikti neužkrečia.

Klausimėlis dabar šovė į galvą toksai. Ar jūs lankotės užsienietiškuose VS forumuose? Ir ką manote apie pro-ana puslapius?
Man tai tie puslapiai kažkas baisaus, kiek esu mačiusi. Visokios grudrybės, melavimai. Aš kažkaip įsitikinus, kad VS gali ir "pasigauti" jei jau beviltiškai nori numesti svorio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medelė @ 2011 03 24, 20:21)
Visokios grudrybės, melavimai. Aš kažkaip įsitikinus, kad VS gali ir "pasigauti" jei jau beviltiškai nori numesti svorio  g.gif

Va, cia gali but tiesa..man reikia per 2 savaites numest keleta kg, idomu, kiek reikia valgyt, kad taip nukristu?
Atsakyti
QUOTE(Medelė @ 2011 03 24, 21:21)
Klausimėlis dabar šovė į galvą toksai. Ar jūs lankotės užsienietiškuose VS forumuose? Ir ką manote apie pro-ana puslapius?
Man tai tie puslapiai kažkas baisaus, kiek esu mačiusi. Visokios grudrybės, melavimai. Aš kažkaip įsitikinus, kad VS gali ir "pasigauti" jei jau beviltiškai nori numesti svorio  g.gif

Na as lankausi viename, bet ten yra propoguojamas pasveikimas. Priziurima, netinkami postai trinami. O ir pro-ana.mia puslapiuose lankydavausi. Bet manes pernelyg daug nekabina jie. Nors paskaitinet patinka. Tik kazkaip paciai dalyvauti schmoll.gif Nors ne vienam esu prisiregistravus, bet greit tampu neaktyviu dalyviu ten...
Atsakyti
QUOTE(Medelė @ 2011 03 24, 20:21)
Ar jūs lankotės užsienietiškuose VS forumuose? Ir ką manote apie pro-ana puslapius?

tiesą sakant, mane pro-ano's puslapiai kartais labai suvilioja. nu bet ten tokių fantastikų kartais prirašyta būna. manau, kad tikrai yra patikinčių. būna laikas kai ir aš noriu patikėti.

jau antrą dieną vėl valgau normaliom porcijom ir reguliariai. kaip faina!!!! tik labai noriu pasisverti. jau porą sav to nedariau, nes vis bijojau, kad bus daugiau nei matyti noriu. ir dabar manau, kad 1-2kg bus atsiradę. fui. ryte pasisversiu..
Atsakyti
QUOTE(Muumiijaa @ 2011 03 24, 20:25)
Va, cia gali but tiesa..man reikia per 2 savaites numest keleta kg, idomu, kiek reikia valgyt, kad taip nukristu?

Per kelias savaites galima ir sveikai maitinantis numesti kelis kilogramus. Galima šiek tiek apriboti kalorijas. Svarbu nesiimti drastiškų priemonių, nes jos įtraukia į uždarą dietos/badavimo ir apsirijimo ratą. Žinau vieną skaičiuoklę, kuri daugmaž apskaičiuoja, kiek kas savaitę numestum kg, jei laikytumeisi pasirinkto kalorijų kiekio ir fizinio aktyvumo režimo, bet bijau dalintis nuoroda, kad nesukelčiau atkryčių ar paūmėjimų. Pasiūlysiu nebent šitą skaičiuoklę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medelė: 24 kovo 2011 - 21:00
Medele, aciu uz nuoroda 4u.gif As kaloriju neskaiciuoju, tai neturiu igudziu, bet dabar matyt teks papluset. (Badavimo rezimas mane vilioja, bet gi zinau, kad jei ir pasieksiu tiksla, greit vel ataugs)
Atsakyti
Muumiijaa, jei neskaičiuoji kalorijų, tai geriau ir nepradėti, nes po to tų skaičių nebeišvysi iš galvos, patikėk manimi. Tada dar bjauriau būna, kai nueini į virtuvę, atsidarai šaldytuvą ir žiūri ne į maistą, o į skaičius doh.gif
Gal tiesiog tada galėtum kokio nors nesveiko ar greito maisto riboti? Valgyti daugiau vaisių ir daržovių ar dar kaip nors? Gal mėgsti pasportuoti?

Siaubas, kiek daug klaidų pridarau rašydama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medelė: 24 kovo 2011 - 21:59