Pravierka, sveikas prisijungusi

Tikiuosi, kad šis ratelis bent kiek padės atsakingiau žiūrėti į savo ligą. Man labai gaila, kad Jums nepadėjo VSC

Gal bandėte skaityti kokios literatūros?
EyesOfAzure, aš irgi galvoju, kad liksiu senmergė, nes išvis niekada neturėjau jokių santykių su kuo nors, nes nepasitikiu savimi, galvoju, kad esu per stora, nors kai gatvėse pamatau stambesnes merginas su vaikinais, suprantu, kad ne čia problema. Tapau labai izoliuota, bijau eiti į kokius renginius, susitikimus, nes ten laukia maistas, tai neinu

Bet šiemet pasakiau sau, kad reikia perlipti bent per šį dalyką, nes jaučiu, kad noriu meilės. Gana save menkinti.
arbataa, toks pasisakymas labai gundo pabandyti ir man to plano tiesą sakant, bet aš vis tiek bijau, kad priaugsiu
Merginos, aš vis svarstau, kad man reikėtų mamai pasakyti dėl bulimijos

Tada nebijočiau ir pas gydytojus kreiptis

Bet kaip tai pasakyti švelnia forma? Aš jaučiuosi lyg daryčiau nusikaltimą išvemdama jos uždirbamą maistą. Ir dar man klausimas kyla, ar tada jūsų tėvai nepradėjo akylai jus stebėti, kviesti kartu valgyti, juokingai nuskambės, bet lukuriuoti prie WC durų? Noriu viską gerai apgalvoti, kad po to nesigailėčiau, nors žinau, kad kiekvienas žmogus reaguoja skirtingai. Man dar reikės su ja gyventi kokius 3-5 metus, tai nenoriu nemalonumų...
Ir dar, ar jūs nesusiduriate su tuo, kad per dieną šimtą kartų keičiasi požiūris į VS? Turiu omenyje, kad, pvz., ryte atsikeliat su planu suvalgyti ryškiai per mažai kalorijų , vėliau pradedat abejoti ir sakyti, kad norit pasveikti, o vakare kemšat ir vemiat? Ar aš čia viena tokia neapsisprendėlė, kuri nežino ar 100% nori pasveikti nuo bulimijos?

Ir dar nežinau ar tas bulimijos atsikratymas man nereiškia perėjimo prie badavimo ir anoreksijos

. Angliškuose forumuose, tai vadinama EDNOS, kai esi tarp bulimijos ir anoreksijos. Manau, kad mane EDNOS geriausiai ir apibūdina.