QUOTE(Medelė @ 2011 01 15, 14:00)
noriuzako, mane taip siutina ir blaško mintys apie maistą, sportą kai mokausi

Beje labai mėgstu bėgioti ir jau ilgai nebėgiojau, nes vienas ledas pas mus arba nustumtos nuo kelio pusnys, tai tik atitirps būsiu pirmoji sveikuolė iš viso rajono,nes žiemą nieko lakstančio nemačiau
O pas mus pavasariui atėjus nemažai moteriškių pradeda lakstyti ir vienas atletiškas vaikinukas, tai man labai patinka stebėti kaip kas kelias savaites vis mažėja entuziastų hehe. Ir dar ten, kur bėgioju pralekia dviratininkų - plentininkų tikri aviliai dažnai. Taigi sportiška aplinka. O dar už 7km nuo namų yra karjeras, tai galima nubėgti, nusimaudyti ir parbėgti

Tik jau aš neparbėgčiau, turėtų mane parsivežti, nes tiek daug negaliu išbėgti dar.
Viskas, man jau galvoje paukščiukai čiulba, pavasaris ateina kai taip užsisvajojau apie vasarą
Priminej, kai LT atostogom buvau, su drauge is VSC begiojom... Laukuose, per pusnis - traktoriaus vezes, ji vienoj vezej as ikitoj ir begi kojas vienoj linijojdedama

Isbegom valanda

O siaip as begioju ne maziau valandos. Ir vis noras didint kartu per savaite. Vos atvykus i UK nebegiojau po VSC, paskui del viso pikto karta per savaite. O dabar jau per savaite isbegau keturis kartus

O dabar noras kad ir kas diena... nes tikslas - isdegint uz kazka, kas gal but buvo daugiau nei pagal planeli... Va vakar suvalgiau bounty, nu negaliu, man jis taip mintyse ir stovi, kad neisdegintos papildomos kalorijos

Pasimokysiu dar iki antros ir eisiu begiot... o per lietu kaip smagu begt

Laukais, lyja, tu tokia laisva jautiesi mmmm

geroj vietoj studijuoju, aplink miskai, laukai
Ka tik po pietu as... uch kaip pilnai jauciuosi... bet nevemiu