QUOTE(noriuzako @ 2011 03 29, 13:22)
Laikykis mergyt... Nemesk maisto. kas is to... Paskiau persivalgymui tik daugiau prisipirksi... As irgi susikoncentruodavau tik ties tais zodziais kurie gali pabrezt kad esu plona. labai patikdavo kai mociute sakydavo kad atrodau kaip visiska ligone
as net tai galvoj sau isversdavau - ji tokia kudute
: D:D

Visiska mano situacija su mociute

Pavasaris matyt veikia visus, drauges apie dietas sneka, apie kitas besidietinancias merginas, vadina anoreksikem, nes jos suvalgo po 3 surelius ar sumustinius per diena, o as tuo metu klausau ir negaliu ju teist(nenoriu teist, nes suprantu kas vyksta). Draugas su mama spaudzia (gal netiesiogiai, bet is repliku as suprantu) kad reiketu man sulieknet.Draugas pasake, kad kai susipazinom, buvau lieknesne. Tai aisku, tada as buvau pasiekus savo riba. Priveda mane prie asaru tokie jo pasakymai, sujaukia visas mintis, o poto sako, kad esu grazi kokia esu, bet as girdziu tik tai, kad as stora. Mama pati apkarpe savo porcijas, as jauciu psichologini nepasitenkinima, kad jai geriau sekasi mest svori

Man siandien liudna nuotaika. Atsiprasau, kad jus neigiamai veikiu.
Zuika26, as net nebandau isivaizduot kad grazi, nes zinau, kad taip nera. O su alkoholiu tai man irgi nieko gero. Kai geriu, padauginu. Poto aisku vemiu ir slapta dziaugiuosi, kad issivemia maistas. Dabar jau mazinu alkoholi, nes per ji man kyla noras persivalgyt.