Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

QUOTE(dagli @ 2013 11 22, 00:23)
o jūs pati savarankiškai sportuojate ar lankote kalanetikos užsiėmimus?

vasara namie dariau,o nuo rudens vėl lankau užsiėmimus.
Užsiėmimuose visai kitas reikalas nei namie,namie pati savęs taip nepaspausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2013 08 20, 14:05)
As kalanetika darau namie (pries tai sortavau su trenere),labai patinka  4u.gif ,tik kad mazai turiu video medziagos,tie patys pratimai ,noretusi kazko naujo.
Gal kas zino daugiau ir pasidalintu ?

Pries keleta metu lankiau kalanetika, tikslaiu gryzau i sporta su kalanetika, tai ka pastebejau..... kad buvo daromi ne vien tie keli ( lygtais 12 ar 15 ) pagrindiniai kalanetikos pratimai, bet treneres itraukdavo ir jogos pratimu ir pilateso, plius pasunkinimui darydavome su svareliais, gumomis, kamuoliu, lazdomis....
Gali pabandyti paivairinti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš dar junktis į kalanetikos mylėtojų būrį negaliu, bet tiksliai žinau, kad kai tik pasveiksiu-iš kart eisiu pažiūrėt, kas gi tai yra biggrin.gif
Jau anksčiau bandžiau surasti, ką gi aš galėčiau ir, svarbiausia, norėčiau sportuoti ( prieš kelis metus intensyviai lankiau fitnesą-ne, ne sporto pasiekimams-sau biggrin.gif ), bet supratau, kad ten grįžti nebenoriu schmoll.gif Kažkaip po gimdymo ir trijų metų atostogų aptingau, o ir metai jau ne 30 tongue.gif
Taigi kaip tyčia dar pusseserė atvyko į svečius ir pasakė, kad lanko kalanetiką, taigi ir aš užsimaniau lotuliukas.gif ( o kai pamačiau jos kūno linijas, dar ir juodas pavydas suėmė...ir nusprendžiau-o ką, aš tai jau negaliu?????Aišku, kad galiu...)...žodžiu, gripas pasitraukia ir bėgu sportuot biggrin.gif O gal patiks g.gif O gal ne g.gif ...bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas žinot kur kalanetinos užsiėmimai vyksta Centre ar Aleksote be Akropolio (netinka laikas)?
Atsakyti
Vasario 16 g, Kaune, studijoje Pilates O2
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2014 01 02, 16:26)
Vasario 16 g, Kaune, studijoje Pilates O2

aš irgi ieškojau kalanetikos Kauno centre, tai Pilates O2 girdėjau baisiai mažai erdvės. Buvau Lotus studijoje, bet ten visai nepatiko kalanetika, ten be normalių užlaikymų ir viskas greitai greitai greitai, o gi kalanetika tai su užtempimais, lėtai, saugant nugarą.. Į Akropolį tiesiog neprisiverčiu, nepatinka ta erdvė..
Atsakyti
QUOTE(strykt @ 2014 01 24, 10:55)
Į Akropolį tiesiog neprisiverčiu, nepatinka ta erdvė..

Ten įėjimas iš lauko, net nereikia eit į patį akropolį. Nebent iš tolo nuo jo purto smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į kalanetikos mėgėjų būrį. Prieš metus laiko "susirgau" šia sporto šaka. Kurį laiką (gan trumpai) lankiau stimulus klube, dabar pradėjau lankyti Goodlife sporto klube. Tai pastarajame neapsakomai geriau:
1) reiklesnė trenerė;
2) pratimų metu trenerė švelniai pataiso judesiukus, kas man asmeniškai labiau patinka (kažkodėl nesmagu kai per prievartą laužia koją biggrin.gif );
3) Kiek teko girdėti visad sugalvoja naujų pratimukų, taip, kad pratimai nesikartoja.

Dabar taip. Turiu klausimėlį toms kurios lanko kalanetiką sporto klubuose. Ar einate prieš tai apšilimui ant treniruoklių. Kokius renkatės?
Atsakyti
Noriu jungtis į jūsų būrį ir turiu daug klausimų...Ar įmanoma kalanetikos išmokti namie? Kokius pratimus darote? Kiek kartų per savaitę? Per kiek laiko matosi rezultatai?Ačiū
Atsakyti
QUOTE(kristinuliukas @ 2014 02 06, 12:51)
Noriu jungtis į jūsų būrį ir turiu daug klausimų...Ar įmanoma kalanetikos išmokti namie? Kokius pratimus darote? Kiek kartų per savaitę? Per kiek laiko matosi rezultatai?Ačiū

Super, kad tiek norinčių užsiimti kalanetika. Man tai buvo tikras išsigelbėjimas, nes žiauriai nemėgau aerobikų ir treniruoklių smile.gif Manau, kad yra būtina palankyti pas trenerę kalanetiką, kad išmokti gerai atlikti pratimus. Aš kai pagalvoju kaip dariau pratimus pradžioj... tai kaip diena ir naktis nuo to kaip darau dabar. Aš vaikštau į mažą treniruočių klubelį tai pro trenerės akis nepraslysta nei vienas mano kryptelėjimas į šoną. O jau paskui galima gal ir namuose pradėt po truputi sportuot jei valios užtenka smile.gif Man tai niekaip... Be to išeiti iš namų labai smagu. Šiaip nusipirkus esu Kalanetikos knygą, bet sportuot niekaip neprisiverčiu namuose. Knyga super. Autorė ne tik pateikia pratimus bet ir visą filosofiją. Gal tinginuke esu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Akviileee @ 2014 02 19, 14:52)
Super, kad tiek norinčių užsiimti kalanetika. Man tai buvo tikras išsigelbėjimas, nes žiauriai nemėgau aerobikų ir treniruoklių smile.gif Manau, kad yra būtina palankyti pas trenerę kalanetiką, kad išmokti gerai atlikti pratimus. Aš kai pagalvoju kaip dariau pratimus pradžioj... tai kaip diena ir naktis nuo to kaip darau dabar. Aš vaikštau į mažą treniruočių klubelį tai pro trenerės akis nepraslysta nei vienas mano kryptelėjimas į šoną. O jau paskui galima gal ir namuose pradėt po truputi sportuot jei valios užtenka smile.gif Man tai niekaip... Be to išeiti iš namų labai smagu. Šiaip nusipirkus esu Kalanetikos knygą, bet sportuot niekaip neprisiverčiu namuose. Knyga super. Autorė ne tik pateikia pratimus bet ir visą filosofiją. Gal tinginuke esu smile.gif

O kur lankot kalanetiką? Gal netyčia Vilniuje? Visai norėčiau ir aš kokio nedidelio būrelio, nesinori šonais trintis. Knygą taip pat turiu, bet namie sunkoka prisiverst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2014 02 19, 23:35)
O kur lankot kalanetiką? Gal netyčia Vilniuje? Visai norėčiau ir aš kokio nedidelio būrelio, nesinori šonais trintis. Knygą taip pat turiu, bet namie sunkoka prisiverst  ax.gif

Užsukite į Stimulus, pas Daivą - charizmatiška trenerė wink.gif
Atsakyti