Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

O Stimulus klube daug žmonių susirenka?
Atsakyti
labuka, na gal pakelsiu siek tiek temute, noriu nOriu ir as i kalanetika....kaune, pasiula labai maza, pati gyvenu silainiuose tai bandziau ieskoti bent kazkiek artimesniu rajonu, nei dainava ar kalnieciai

kas uzkliuvo uz akis

tai tas pats klubas Akropoly http://www.energytime.lt/, bent jau kaina nediduke

kitas klubas netoli mane silainiuose leta.lt, niu bet man laikas visai negeras sad.gif o ir siaip nezinau ar jis geras klubas, drauge lanke, tai nieko labai gero negali apie ji pasakyti

silainiuose buves bodyhouse, dabar http://www.snamai.lt/, niu bet nezinau, man tas sporto klubas vyru "kacialke" primena

ir dar vienas jusu paminetas http://www.o2pilates.lt/

Apie sportavima namie ne kalbos negali but biggrin.gif man reikia iseiti is namu, o namie ne uz ka neprisiversiu net kojos pakelti biggrin.gif

gal dar kas pasufleruos, kur vyksta kalanetikos uzsiemimai?
ir beje kiek kartu per savaite sportuojate, visur su tinkamais laikais randu tik 2k. per savaite, o trecio karto neisderinu, paguoskit prasau, kad pradziai uzteks ir tu 2 kartu per savaite 4u.gif 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2014 04 14, 14:59)
kitas klubas  netoli mane silainiuose leta.lt, niu bet man laikas  visai negeras sad.gif o ir siaip nezinau ar jis geras klubas, drauge lanke, tai nieko labai gero negali apie ji pasakyti

ir beje kiek kartu per savaite  sportuojate, visur su tinkamais laikais randu tik 2k. per savaite, o trecio karto neisderinu, paguoskit prasau, kad pradziai uzteks ir tu 2 kartu per savaite  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

As lankau kalanetikos treniruotes Letoje, tai esu patenkinta, nors negaliu lyginti su kitkuo, nes tik čia ir esu buvusi. Dažniausiai einu 2 k./sav. - man gana, bet čia turbūt priklauso ir nuo tikslo, aš nesiekiu kažkokių didelių rezultatų, man svarbu šiek tiek "prasimankštinti". O savijauta po treniruotės iš tiesų thumbup.gif Aišku, jeigu Jums netinka laikas, tai tada kita kalba..
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2014 04 14, 16:06)
As lankau kalanetikos treniruotes Letoje, tai esu patenkinta, nors negaliu lyginti su kitkuo, nes tik čia ir esu buvusi. Dažniausiai einu 2 k./sav. - man gana, bet čia turbūt priklauso ir nuo tikslo, aš nesiekiu kažkokių didelių rezultatų, man svarbu šiek tiek "prasimankštinti". O savijauta po treniruotės iš tiesų  thumbup.gif  Aišku, jeigu Jums netinka laikas, tai tada kita kalba..

niu vat tik del laiko ji ir atmetu, tai as irgi tokia pati, nesiekiu kazkokiu sportiniu aukstumu, bet reikia truputi rura pajudinti, o idomumo delei, kiek mergaiciu susirenka i treniruotes?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2014 04 14, 16:14)
niu vat  tik del laiko ji ir atmetu, tai as irgi tokia pati, nesiekiu  kazkokiu sportiniu aukstumu, bet reikia truputi rura pajudinti, o idomumo delei, kiek mergaiciu susirenka i treniruotes?

Na prieš vasarą tikrai jaučiasi pagausėjimas biggrin.gif Šiaip niekad neskaičiavau, tai galiu tik primest.. rytais būna plius minus apie 10, o vakarais gal koks 15-20 g.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2014 04 16, 00:18)
Na prieš vasarą tikrai jaučiasi pagausėjimas  biggrin.gif Šiaip niekad neskaičiavau, tai galiu tik primest.. rytais būna plius minus apie 10, o vakarais gal koks 15-20  g.gif

niu nemazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2014 04 14, 14:59)
labuka, na gal pakelsiu siek tiek temute, noriu nOriu ir as i kalanetika....kaune, pasiula labai maza, pati gyvenu silainiuose tai bandziau ieskoti bent kazkiek  artimesniu rajonu, nei dainava ar kalnieciai

kas uzkliuvo uz akis

tai tas pats klubas Akropoly http://www.energytime.lt/, bent jau kaina nediduke

kitas klubas  netoli mane silainiuose leta.lt, niu bet man laikas  visai negeras sad.gif o ir siaip nezinau ar jis geras klubas, drauge lanke, tai nieko labai gero negali apie ji pasakyti

silainiuose buves bodyhouse, dabar http://www.snamai.lt/, niu bet nezinau, man tas sporto klubas vyru "kacialke" primena

ir dar vienas jusu paminetas http://www.o2pilates.lt/

Apie sportavima namie ne kalbos negali but  biggrin.gif  man reikia iseiti is namu, o namie ne uz ka neprisiversiu net kojos pakelti biggrin.gif

gal dar kas pasufleruos, kur vyksta kalanetikos uzsiemimai?
ir beje kiek kartu per savaite  sportuojate, visur su tinkamais laikais randu tik 2k. per savaite, o trecio karto neisderinu, paguoskit prasau, kad pradziai uzteks ir tu 2 kartu per savaite  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

Mane irgi domintu atsiliepimai apie bodyhouse 4u.gif siaip kiek radau info trenere labai gera, idomu kiek merginu susirenka vakarais, ar nereikia per treniruote saugotis kad kam neuzvoztum....
Atsakyti
Labas,

gal kas žinot kalanetikos užsiėmimus kur nors Antakalnyje/Žirmūnuose ar aplink šiuos rajonus vakarais? Gyvenam užmiestyje, po vyro darbo jau ne kažkas laiko belieka trenktis į tolimesnsius rajonus.. o taip jau norisi raumenis pastiprinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nuo pirmadienio ir as jungiuosi i kalanetika. Niekada nebandziau, tai po kiek laiko tiketis pirmu rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2014 07 31, 21:34)
Sveikos, nuo pirmadienio ir as jungiuosi i kalanetika. Niekada nebandziau, tai po kiek laiko tiketis pirmu rezultatu?

Prižiūrint mitybą - po trijų mėnesių smile.gif Žiūrint, ko tikiesi. Aš ėjau su viltim numest svorio, deja, jis keitėsi labai nedaug. Bet atrodžiau vis tiek daug geriau, negu nedarant nieko, kažkaip sudėliojo visus tuos mano lašinukus proporcingiau pratimai. Ir kas tikrai buvo super - nebeskaudėjo nugaros. Dabar vėl eisiu po pertraukos, laukiu nesulaukiu pirmadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_seile @ 2014 08 01, 21:41)
Prižiūrint mitybą - po trijų mėnesių smile.gif Žiūrint, ko tikiesi. Aš ėjau su viltim numest svorio, deja, jis keitėsi labai nedaug. Bet atrodžiau vis tiek daug geriau, negu nedarant nieko, kažkaip sudėliojo visus tuos mano lašinukus proporcingiau pratimai. Ir kas tikrai buvo super - nebeskaudėjo nugaros. Dabar vėl eisiu po pertraukos, laukiu nesulaukiu pirmadienio smile.gif

As tai neturiu ka numest, man tiesiog reikia viska stangrint ir dar viena problemele po nestumo likes sluoksnis ant pilvo kuris uzsriges ten, tai va jo labiausiai noriu atsikratyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2014 08 04, 10:13)
As tai neturiu ka numest, man tiesiog reikia viska stangrint ir dar viena problemele po nestumo likes sluoksnis ant pilvo kuris uzsriges ten, tai va jo labiausiai noriu atsikratyt smile.gif

Ar kalanetika padėjo jums atsikratyti "antpilvio"...? Aš irgi turiu tokia situaciją - numesti svorio man nereikia, man reikia pilvuką po gimdymo "įtraukti" atgal... blush2.gif
Atsakyti