QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 02, 19:57)
Dar siulau atkreipti demesi i produktu eiliskuma, pradzioje knygos raso vienaip, o kai kuriuose receptuose pateikia kitaip.
Ne klaidos, bet tiesiog pastebejimai.... Man su matematika visada ne kas

bet mieliu keitima raugu kepiniuose, tai paprasciau galima buvo aprasyt. Net ir matematikui teko pasukt galva
Dar atkreipkit demesi i produktu svori, jei duona kepsit duonkepej ir ypac i receptus kur parasyti 2 variantai :duonkepej ir orkaitej. Mano duonkepe tik iki 1000 g. Po nuotrauka pvz. raso 2x600 g. Vadinasi virsija mano duonkepes galinguma.Tiesiog reikia viska persiskaiciuot ir pritaikyt pagal duonkepe. O kitur labai aiskiai raso kepaliuko svori
Dar padariau klaida, knyguteje raso, kad geriausia butu sviesta supilti ant jau apminkytos teslos, (cia kalbama apie duonkepe). Tai va, gyvenime daugiau taip nedarau ir nedarysiu. Sviestas supylus ant jau apminkytos teslos taip ir liko atsiskyres

Tesla sukociojo i kamuoliuka, o aplink sviestas
čia gi ne ji autorė, o ką pasisavino, ką iš kitų svetainių paėmė, tik parašė kad ji autorė

sorry, tiesiog nemalonu ir pikta
QUOTE(akvadigi @ 2011 02 02, 20:14)
Mergino, reikia patarimo;
Pirmą kartą kai kepiau sąstingio batoną - galvosi toks tankus, per daug neišpūstas.
Antrą kartą - daugiau ne batonas, o mielinė bandelė

.
Nežinau, ryt kepsiu. Galvoju gal kažką kitą pabandyti?

man tokio batoniškesnio reikia:)
jei kepat duonkepei, tai siūlau šiame recepte pilt mažiau vandens, bus lengvesnė tešla, geriau kils
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.