[quote=Skambanti tyla,2011 01 31, 11:47]
Kepu nuo vasaros pagal tą receptą kur parašiau, tai kai suminkai tešlą duonelei atidedu raugo (t.y. tos pačios tešlos kitam kartui ir viskas) . Pakyla jis kaip ir duonelė, po 6 val įdedu į šaldytuvą ir pamirštu apie jį iki kito kepimo. Labai paprasta. Duonelė visada pavyksta. Priedai įvairiausi, ir saldūs, ir sūrūs, ir vaisiai, ir daržovės. Tik va į batoną jis nepanašus. Tikra skanutėlė duona.
Tai kai vakar iškepėm ''pirmą blyną'' duonkepėj tai tas batonas akyse sutirpo, pasiilgusi šeimyna buvo. Kepiau ale prancūzišką, mano skoniui prėskas kažkiek, na bandysiu toliau.
as irgi jau senai kepu sia duonele ir rauga atsidedu ir jo nemaitinu,dunyte super kokia skani,ja visi valgo musu aplinkiniai,nieks jau nenori parduotuvese pirkt duonos,kepu vos ne kasdien