QUOTE(vivulyte @ 2011 01 31, 22:26)
Sveikos
Rytoj ir aš kepsiu duoną, antra para bus praėjus nuo rauginimo pradžios..
Norėjau pasiteiraut, jei kepčiau vien iš Ruginių rupių miltų ar labai tamsi duona taptų? O jei pvz, pamaišyčiau 30% kvietinių, o likusius rupių dėčiau.. Ar nepagadinčiau skonio?

Rytoj ir aš kepsiu duoną, antra para bus praėjus nuo rauginimo pradžios..
Norėjau pasiteiraut, jei kepčiau vien iš Ruginių rupių miltų ar labai tamsi duona taptų? O jei pvz, pamaišyčiau 30% kvietinių, o likusius rupių dėčiau.. Ar nepagadinčiau skonio?

ruginiai miltai neduoda tamsumo, kiek tamsesne nei iš kvietiniu, tiek
jei maišysit su kvietiniais, tai duona geriau iškils