Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su klausos negalia 7

QUOTE(Indre_bac @ 2011 03 25, 14:41)
Edute,
Dėl to kad daugiau berniukų tai suprantu, kad gali būti tik sutapimas bet kai vakar gavau tą Medel implantuotų sąrašiuką tai ten 6 mergaitės ir 14 berniukų tai dėl to taip ir pagalvojau, todėl ir klausiu, pamaniau gal kažko nežinau smile.gif

Toks trumpas sąrašiukas g.gif Jau prieš 3 metus ten apie 40-50 buvo g.gif

Ir vis dar sąrašiuką dalina, net neatsiklausdami tėvų doh.gif Va tai man labai nepatinka, nes ten surašo viską, vardą, pavardę, tėvų kontaktus ir laisva ranka dalina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 03 25, 16:33)
Toks trumpas sąrašiukas g.gif Jau prieš 3 metus ten apie 40-50 buvo g.gif

Ir vis dar sąrašiuką dalina, net neatsiklausdami tėvų doh.gif Va tai man labai nepatinka, nes ten surašo viską, vardą, pavardę, tėvų kontaktus ir laisva ranka dalina ax.gif

taip sąrašiukas neilgas, jame du panevėžiečiai, viena iš jų tapu tapu o kitos mamos cia dar nesutikau:) iš tikro keista pasirodė kad tie kontaktai surašyti... Ir dar šiek tiek juokas ima, kad aš tik pasidomėjau dėl kainų ir informacijos paprašiau apie implantus (bet paaiškinau, kad tik domiuosi ir kol kas dar bandom su KA gyventi), o jie man jau kelis laiškus parašė, jau tokie "draugai" pasidarėsmile.gif Na bet reikia ir juos suprasti kai tokie pinigai sukasi...
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 03 25, 16:33)

Jei tam sarase yra Markas,musu sunelis,tai musu konkreciai atsiklause.Ir as sutikau,nes pati esu tuos pacius klausimus uzdavusi Jums visoms ir Jusmai asmeniskai.. Esu dekinga isties uz palaikyma tada..
Noriu pasigirti,kad mums liko paskutinis pagarsinimas sia savaite,ir sekantis kartas bus jau vasara,nuo KI operacijos praejo 5,5men., Markas sako AU AU ant suniuko,kada rodo per televozoriu koki komisara Rexa biggrin.gif ,ant katytes Miau-kada kokias reklamas whiskas mato,karve MUU,nors labaiu UU gaunasi..,masina sako BY BY.Markui 2m. bus geguzes pabaigoj.
O siaip musu sunytis yra labai isdykelis,kaip gyvsidabris,mokytis nenori visai,duoda mamai korteles,atseit tu sakyk,ir rodo liuks,mazdaug gerai mama pasakei,tai as jau kaip ir eisiu... lotuliukas.gif arba kaip reikia ant piramides ziedus deti pagal garsa,tai jis pasiima popieriau lapa prisidengia lupas ir sako-mmm.. ir pats deda..(siaip tai as ta veiksma tureciau daryti doh.gif ).
Kada rodau berniuka ir sakau,va Markai,cia berniukas,man iskarto prisimena Jusmos sunelis is reportazo-kai taip graziai pasako-,,berniukas ir mergaite.. wub.gif
Tikiuos ir Markutis taip graziai kalbes.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydroji fėja: 26 kovo 2011 - 10:17
QUOTE(Žydroji fėja @ 2011 03 26, 10:10)
Jei tam sarase yra Markas,musu sunelis,tai musu konkreciai atsiklause.
Kada rodau berniuka ir sakau,va Markai,cia berniukas,man iskarto prisimena Jusmos sunelis is reportazo-kai taip graziai pasako-,,berniukas ir mergaite.. wub.gif
Tikiuos  ir Markutis taip graziai kalbes.. smile.gif

Mūsų tai neklausė, bet žinau, kad sąrašuose esam g.gif
Kalbės, kalbės mirksiukas.gif Ir dar kaip kalbės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_bac @ 2011 03 25, 16:38)
Na bet reikia ir juos suprasti kai tokie pinigai sukasi...

net nupurto, kai prisimenu, kokių šlykštynių prikalbėjo, kai norėjo įpiršti implantus. siaubas. iš kur pas mane tiek kantrybės buvo klausytis viso to brudo. aišku, padėjusi ragelį nublioviau posmą, bet šiaip gerai, kad nebereikia nieko bendro turėti... suprantu, kad reikia užsidirbti pinigus, bet ne tokiais būdais...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
oj kiek daug jus priplepejot per tas kelias dieneles kol nebuvau smile.gif
Indre-bac, skaitai mano mintis , nes as irgi pradejau dometis sanatorijomis. kita savaite keliausim pas gydytoja, tai pasidomesim kaip ten kas, konkreciau.. Ziurejau keleta vaiku sanatoriju (Saulute, Pusyno, takas, Palangos gintaras, Zibute), bet ne vienoje ju neradau surdologo.. cia gal ka praziurejau??

Beje, noriu pasidziaugtri, kad 5dieni musu namuose ivyko DIDYSIS SPROGIMAS!!!!
MEdute, kad pratruko, tai pratruko, pasidare tikras tauskaliukas: dadada, atetete, arararar,gegaga, kascia (kelis kart issprudo), rrrrr...
5dieni neuzsiciaupdama tauskejo, kitomis dienelemis kiek maziau, bet ivyko kazkox luzis.. sirdis verkia is dziaugsmo ir akys asaru is laimes pilnos girdint ja.. KAZKAS NEREALAUS!!!!
Tikiuosi cia nebus kazkoks laikinas ciauskejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AboveStars @ 2011 03 28, 11:23)
Sveikutes  smile.gif
oj kiek daug jus priplepejot per tas kelias dieneles kol nebuvau smile.gif
Indre-bac, skaitai mano mintis , nes as irgi pradejau dometis sanatorijomis. kita savaite keliausim pas gydytoja, tai pasidomesim kaip ten kas, konkreciau.. Ziurejau keleta vaiku sanatoriju (Saulute, Pusyno, takas, Palangos gintaras, Zibute), bet ne vienoje ju neradau surdologo.. cia gal ka praziurejau??

Beje, noriu pasidziaugtri, kad 5dieni musu namuose ivyko DIDYSIS SPROGIMAS!!!!
MEdute, kad pratruko, tai pratruko, pasidare tikras tauskaliukas: dadada, atetete, arararar,gegaga, kascia (kelis kart issprudo), rrrrr...
5dieni neuzsiciaupdama tauskejo, kitomis dienelemis kiek maziau, bet ivyko kazkox luzis.. sirdis verkia is dziaugsmo ir akys asaru is laimes pilnos girdint ja.. KAZKAS NEREALAUS!!!!
Tikiuosi cia nebus kazkoks laikinas ciauskejimas smile.gif

Dziugu kad jums taip sejkasi:) mums deja nera taip gerai... vis dar spelioju tai girdi Kajus ar ne? Surdologo sanatorijose nera niekur 9bent jau kiek maciau). Mums tinkamos sanatorijos kur yra LOR tai būtų tik saulutė ir "Pušyno kelias". Į Saulutę kaip suprantu mažai šansų patekti, nes kten kaip kažkas minėjo su didesnėm bėdelėm tik priima. Į "Pušyno kelias" rašiau tai jie vasarai vietų dar turi (domėjausi dėl, vasaros nes vaikus tik nuo 1 metų priima. Sakau gal norėtumėt pasiderinti ir kartu tuo pačiu laiku važiuoti? būtų linksmiau:) Gal dar kas planuojat į Sanatoriją?
Atsakyti
Na aš dabar turiu tokį klausimėlį:
Jei vaikučiui yra tik sutrikusi klausa ir diagnozė H90.3 Neurosensorinis prikurtimas, abipusis (gydytoja rašo kochlearinis neuritas) priklauso į sanatoriją ar ne? Mums aiškino, kad nepriklauso, tai gal dar kasnors pas ką tik šis vienas sutrikimas domėjotės kaip ten su tomis sanatorijomis yra?
Atsakyti
Niu va ieškojau ir radau įstatymą naujausią mano manymu smile.gif
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
Tai pagal priedą (wordo dokumentas) kaip ir priklauso pagal mane... niu atsispausdinau kelis lapus ir reiks eiti klausti į polikliniką... teisybės ieškot:)
Atsakyti
QUOTE(Indre_bac @ 2011 03 29, 09:39)
Niu va ieškojau ir radau įstatymą naujausią mano manymu smile.gif
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
Tai pagal priedą (wordo dokumentas) kaip ir priklauso pagal mane... niu atsispausdinau kelis lapus ir reiks eiti klausti į polikliniką... teisybės ieškot:)

mūsų gydytojas sakė,kad nepriklauso.nebent gulėtume su plaučių uždegimu ligoninėje,ar turėtume bronchinę astmą ir pan.O dėl neprigirdėjimo,pagal jį tai ne.Bet kas ten žino,giliau aš nesidomėjau
Atsakyti
QUOTE(taputapu @ 2011 03 29, 09:49)
mūsų gydytojas sakė,kad nepriklauso.nebent gulėtume su plaučių uždegimu ligoninėje,ar turėtume bronchinę astmą ir pan.O dėl neprigirdėjimo,pagal jį tai ne.Bet kas ten žino,giliau aš nesidomėjau

Aj na tai gal tada ir teisybę sako... Reiks Gradauskienės paklausti gal ji žinos:)
Atsakyti
Laba 4u.gif
Manau, kad sanatorijos turint tik klausos negalią nepriklauso, nes ir tikslo nėra. Juk mokymasis girdėti ir kalbėti tęstinis procesas, tad sanatorijos čia ne prie ko. va mes turim bronchinę astmą, tai dėl to jaučiu, gautume, tik vis pamirštu pasidomėti doh.gif
Atsakyti