QUOTE(Jusma @ 2011 03 25, 16:33)
Ir vis dar sąrašiuką dalina, net neatsiklausdami tėvų

Va tai man labai nepatinka, nes ten surašo viską, vardą, pavardę, tėvų kontaktus ir laisva ranka dalina
Jei tam sarase yra Markas,musu sunelis,tai musu konkreciai atsiklause.Ir as sutikau,nes pati esu tuos pacius klausimus uzdavusi Jums visoms ir Jusmai asmeniskai.. Esu dekinga isties uz palaikyma tada..
Noriu pasigirti,kad mums liko paskutinis pagarsinimas sia savaite,ir sekantis kartas bus jau vasara,nuo KI operacijos praejo 5,5men., Markas sako AU AU ant suniuko,kada rodo per televozoriu koki komisara Rexa

,ant katytes Miau-kada kokias reklamas whiskas mato,karve MUU,nors labaiu UU gaunasi..,masina sako BY BY.Markui 2m. bus geguzes pabaigoj.
O siaip musu sunytis yra labai isdykelis,kaip gyvsidabris,mokytis nenori visai,duoda mamai korteles,atseit tu sakyk,ir rodo liuks,mazdaug gerai mama pasakei,tai as jau kaip ir eisiu...

arba kaip reikia ant piramides ziedus deti pagal garsa,tai jis pasiima popieriau lapa prisidengia lupas ir sako-mmm.. ir pats deda..(siaip tai as ta veiksma tureciau daryti

).
Kada rodau berniuka ir sakau,va Markai,cia berniukas,man iskarto prisimena Jusmos sunelis is reportazo-kai taip graziai pasako-,,berniukas ir mergaite..
Tikiuos ir Markutis taip graziai kalbes..