QUOTE(solo @ 2011 03 28, 10:50)
Skamba taip, kaip yra. Turiu sukaupus nemažą patirtį, kad galėčiau kalbėt ne iš lempos, o kaip pažįstanti visą virtuvę.
---
... ir tuomet, kai turėsit pakankamai solidžią sumą tam susimokėt

mes dabar planuodami savo vestuves tokios sumos neturim, tai imam DJ. Nes tie muzikantai, kurių norėčiau, mums per brangūs.
Na, mums kvartetas kainuos 2000 lt - kaip suprantu, tiek sumoka daugelis už "vestuvių" duetus. Manau, DJ yra tikrai geras variantas - ir gyvo žmogus prisilietimo esama, ir muzikos kokybė nekelia abejonių. Jeigu norėčiau brangesnio žanro - tikrai rinkčiausi DJ.
Papildyta:
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 03 28, 12:01)
. Ir as dar isiterpsiu
na visa tai gerai: gyvai grojanti grupe, tikri instrumentai, as uz tai
O kaip su igarsinimu nedideleje saleje kaip tai dazniausiai buna ? Kaip su elementariais igarsinimo reikalavimais?KOKYBISKAI??? kur vieta garsistui??Ar kaip visada? Publika "kvaila" ir nieko nesupranta

) As klubuose kaip klausytoja pasigendu gero igarsinimo

)ka kalbet apie vestuviu mazas ir daznai nepritaikytas tam sales( stiklas, langai ir pan) gyvam grojimui??? kaip tada?

Ypac del tikru, ne elektroniniu bugnu??
Bent jau mes ir ieškojomės erdvės su gera akustika vestuvėms. Įgarsinimu bent jau mūsų atveju pasirūpina muzikantai, o įranga (beje, labai gera) jau yra vietoje, kur švęsime. Man tereikia išsinuomoti radiomikrofoną vedėjui, ir tiek.
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 03 28, 12:01)
O kaip su grupes harizma? Kas "uzvedines" publika? Vien tik garsas??Jei solisto nebus? vien tik instrumentalistai gal ir gerai skambesio prasme, bet kiek tai bus idomu IVAIRIAI PUBLIKAI VESTUVESE, kur zmones ne i koncerta susirinko, na ir skonis ju skirtingas, muzikiniai poreikia ir tuo labiau muz.isprusimas:) Matyt neveltui ir susiformavo toks "vestuviu muzikantu" poreikis:)Aisku kiekvienam savo bet manau tik 5-10% visu jaunavedziu drista samdyti ne vestuviu muzikantus. aisku atsizvelgiant i savo poreikius, tevu, draugu, pagaliau pobuvio vieta..
Sutinku su Solo

viskas atsiremia i finansus....
Manau taip, jei yra poreikis ivairiai ir kokybiskai muzikai visam vakarui, geriau DJ

Bet geras, su vedimu, su energija, charizma jei imanoma
Na, geri kolektyvai (tarp jų ir instrumentiniai) tikrai pasižymi charizma, bet "užvedimui" bent jau mes kviečiamės vedėją. Solistė irgi bus, o porai minučių ir aš pati pavirsiu soliste.
Šiip vestuves su geru gyvu bendu ne aš sugalvojau, kaip ir ne aš sugalvojau gyvas gėles, tikrą maistą bei natūralų šilką vietoje sintetikos vestuvinėms suknioms. Vis daugiau žmonių švenčia su gera gyva muzika. Beje, Jūsų parodytos grupės, kiek žvilgtelėjau - pasirodė iš "visai nieko" srities, tad, ko gero, ne visiškai skirtingomis kalbomis kalbame