Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(shemsa @ 2011 05 22, 20:04)
o jum svarbi sudetis?nes a nei vienos is jusu pateiktu nepirkciau  doh.gif
naudoju UNE ir esu labai patenkinta ir kaina nesikandzioja ir pamaskuoja ir gaivumo priduoda veidukui netaip kaip LL ir issilaiko gerai, zodziu esu patenkinta  thumbup.gif

Bandau žiūrėt, gal reiktų išbandyti už tokią kainą g.gif
Pamaskuoja kažkiek veiduką?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 22, 22:36)
Bandau žiūrėt, gal reiktų išbandyti už tokią kainą  g.gif

as uk kai ziurejau ta pudra, tai man ji labai blizganti pasirode, man reikiamos spalvos nebuvo tai negalejau isbandyti, konsultante pasake, kad ji nera populiari, todel ju nebeuzsisakines, ir taip pat pasake dviejose vietose.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 22, 21:36)
Bandau žiūrėt, gal reiktų išbandyti už tokią kainą  g.gif

man tai pamaskuoja truputi, bet as pries tai vistiek naudoju maskluokli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(veterane @ 2011 05 22, 21:59)
as uk kai ziurejau ta pudra, tai man ji labai blizganti pasirode, man reikiamos spalvos nebuvo tai negalejau isbandyti, konsultante pasake, kad ji nera populiari, todel ju nebeuzsisakines, ir taip pat pasake dviejose vietose.

g.gif nu as del to nesutikciau, o pries kiek laiko tu ten buvai ir tau taip sake? gal ka tik pasirodzius buvo g.gif nes as londone tai tikrai jos visur pilna ir atspalviu yra pasirinkimas tikrai, as sau idealu radau, o esu sviesi ir labai didelio blizgesio neduoda ji, o toki svytejima, sveikas veidukas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 05 22, 23:10)
man tai pamaskuoja truputi, bet as pries tai vistiek naudoju maskluokli  4u.gif
Papildyta:

g.gif  nu as del to nesutikciau, o pries kiek laiko tu ten buvai ir tau taip sake? gal ka tik pasirodzius buvo g.gif  nes as londone tai tikrai jos visur pilna ir atspalviu yra pasirinkimas tikrai, as sau idealu radau, o esu sviesi ir labai didelio blizgesio neduoda ji, o toki svytejima, sveikas veidukas atrodo  thumbup.gif

pries pora menesiu londone buvau, tai buvo arba labai sviesios sviesios, arba tamsios, ir kur buvau nebuvo butent tos spalvos kur norejau, ant rankos blizgi pasirode, gal ant veido kitaip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pop*Candy @ 2011 05 22, 20:27)
Tos pudros kur minėjau nebrangios, o šiuo metu daug pinigų pudrai skirti negaliu  verysad.gif  O kokia kaina UNE pudros ir kur ją galima rasti? Spėju LT nėra  g.gif

Iš tikrai nebrangių mineralinių yra Benecos (kiekis - 10 g, kainuoja apie 30 Lt). Ji, beje, sertifikuota kaip ekologiška. Pati nesu bandžius, bet atsiliepimai kiek žinau neblogi.
Atsakyti
As irgi Une pudryte naudoju ( jau prie pabaigos tiesa sad.gif
Prisimenu pamaciau makiazu temoje kaip Shemsa pasidaziuosi buvo tai irgi nusipirkau smile.gif blush2.gif man tai ji superine, duoda tokio vidinio svytejimo, gerai laikosi, puikiai maskuoja thumbup.gif ir spalvyciu pasirinkima puikus. Buvau irgi idejus i makiazo tema nuotrauka , tai irgi visos pagyre pudra .

bet kai pabaigsiu ja imsiu Ultimo, labai geru atsiliepimu is daug girdejau, ir kaina labai gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 05 23, 21:10)
As irgi Une pudryte naudoju ( jau prie pabaigos tiesa sad.gif
Prisimenu pamaciau makiazu temoje kaip Shemsa pasidaziuosi buvo tai irgi nusipirkau smile.gif  blush2.gif  man tai ji superine, duoda tokio vidinio svytejimo, gerai laikosi, puikiai maskuoja thumbup.gif  ir spalvyciu pasirinkima puikus. Buvau irgi idejus i makiazo tema nuotrauka , tai irgi visos pagyre pudra .

bet kai pabaigsiu ja imsiu Ultimo, labai geru atsiliepimu is daug girdejau, ir kaina labai gera  4u.gif

drinks_cheers.gif nu as tai dar ne puse nesunaudojau, bet kasdien nenaudoju 4u.gif
o kas cia per Ultimo pudra? g.gif kur jos yra pirkt?
as tai kai baigsiu une, inikos labai noriu isbandyt 4u.gif
Atsakyti
Ultimo viena panele rado LT internetineje pardeje, bet Ebay is USA zymiai pigiau galima nusipirkti. Ir sudetis jos puiki yra 4u.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 05 24, 00:12)
Ultimo viena panele rado LT internetineje pardeje, bet Ebay is USA zymiai pigiau galima nusipirkti. Ir sudetis jos puiki yra  4u.gif 
My Webpage

Kokioj int. pardėj Ultimo? Jos sudėtis irgi gera?
Norėjau ir aš siųstis ebay kitą pudrą, bet kažkaip prisigąsdinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 24, 08:35)
Kokioj int. pardėj Ultimo? Jos sudėtis irgi gera?
Norėjau ir aš siųstis ebay kitą pudrą, bet kažkaip prisigąsdinau  biggrin.gif

Ultima prekiauja internetien parduotuve parisa.lt , bet as is ebay pirksiu , nes daug pigiau smile.gif
sudetis:
Sudėtis: sericite, titano dioksidas, cinko oksidas, ryžiai milteliai, geležies oksidas, baltasis molis.

tik va nzn kas tas sericite
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 05 24, 10:48)
Ultima prekiauja internetien parduotuve parisa.lt , bet as is ebay pirksiu , nes daug pigiau smile.gif

O kaip maskuoja ji, išsilaiko? smile.gif
Atsakyti
http://www.boots.com...dation_1103094/

Gal kas padėtų su Une spalvytėm susigaudyti? Kažkokios man jos keistos
Atsakyti