Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Kokie atsiliepimai apie Glominerals pudrytę? Nelabai žiūriu populiari ax.gif kosmetologė rekomendavo, davė pasibandyti, visai nebloga pasirodė, svarstau ar rizikuoti pirkti pilną kiekį...

Atsakyti
Lily Lolo temoj nesulaukiau atsakymo tai gal čia kas nors atsakys smile.gif
Įdomu būtų sužinoti, kokį kremą mišriaodės/riebiaodės LL naudotojos tepa prieš pudrą? Pasiskaitinėjusi temas supratau, kad reiktų riebesnio, labiau drėkinančio, nes antraip nelabai gražiai ši pudra pasidengs, ar ne? Bet tada turbūt blizgesys greit išlįstų...
Ir, kaip supratau, LL lyg natūraliai atrodo ant veido ir jis neatrodo miltuotas? Ar lengvai, tolygiai pasidengia, nenueina ruožais, kaip čia kažkur buvo minėta?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 05 19, 13:47)
Lily Lolo temoj nesulaukiau atsakymo tai gal čia kas nors atsakys smile.gif
Įdomu būtų sužinoti, kokį kremą mišriaodės/riebiaodės LL naudotojos tepa prieš pudrą? Pasiskaitinėjusi temas supratau, kad reiktų riebesnio, labiau drėkinančio, nes antraip nelabai gražiai ši pudra pasidengs, ar ne? Bet tada turbūt blizgesys greit išlįstų...
Ir, kaip supratau, LL lyg natūraliai atrodo ant veido ir jis neatrodo miltuotas? Ar lengvai, tolygiai pasidengia, nenueina ruožais, kaip čia kažkur buvo minėta?

nežinau kokius naudoji, kai mano oda riebesnė buvo pakakdavo paprasto kremo. kai pasausėjo-riebesnio. į žiemos pabaigą buvau atidėjusi šalin LL, nes nusausėjęs veidas buvo. dabar vėlsėkmingai naudoju. jei oda pasausėjusi ir veidas po LL atrodo miltuotas-tiesiog užsipurkšk per atstumą pasipudravus hidrolato ar pan., pataiso vaizdą.
Man ruožais nenueina, nelabai įsivaizduoju kaip turėtų atrodyti tas 'nuėjimas' ruožais g.gif nebent tepant 3 tonais tamsesnę pudrą nei odos spalva. tada taip, nueitų. dengiasi, tepasi normaliai, maskuoja gerai
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 05 19, 16:01)
nežinau kokius naudoji, kai mano oda riebesnė buvo pakakdavo paprasto kremo. kai pasausėjo-riebesnio. į žiemos pabaigą buvau atidėjusi šalin LL, nes nusausėjęs veidas buvo. dabar vėlsėkmingai naudoju. jei oda pasausėjusi ir veidas po LL atrodo miltuotas-tiesiog užsipurkšk per atstumą pasipudravus hidrolato ar pan., pataiso vaizdą.
Man ruožais nenueina, nelabai įsivaizduoju kaip turėtų atrodyti tas 'nuėjimas' ruožais g.gif nebent tepant 3 tonais tamsesnę pudrą nei odos spalva. tada taip, nueitų. dengiasi, tepasi normaliai, maskuoja gerai

Aš dar jokios mineralinės nenaudoju, tik renkuosi, bet apie LL pasiskaičius ji man pasirodė vienas tinkamiausių variantų, todėl klausinėjuosi. Šiaip naudoju matinį efektą suteikiantį kremą, tai galvoju, ar nebūtų jis per lengvas mineralinei.
O dėl tų ruožų tai rašė kažkuri narė apie tai, čia gal kažkas panašaus, kai plėmais pudra nueina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 05 19, 15:20)
Aš dar jokios mineralinės nenaudoju, tik renkuosi, bet apie LL pasiskaičius ji man pasirodė vienas tinkamiausių variantų, todėl klausinėjuosi. Šiaip naudoju matinį efektą suteikiantį kremą, tai galvoju, ar nebūtų jis per lengvas mineralinei.
O dėl tų ruožų tai rašė kažkuri narė apie tai, čia gal kažkas panašaus, kai plėmais pudra nueina biggrin.gif
sunku pasakyti, kremus darausi pati, apie parduotuvinius nepatarsiu, bet kaip suprantu matiškumą suteikiantis kremas gali būti ne tik kad per lengvas, bet ir nuriebinantis g.gif
neįsivaziduoju kas ten plėmais turėtų nueiti, jei savo atspalvio pudrą tepi g.gif krempudros-gal, birios mineralinės man nenuėjo, nė viena dar atrodo. bandžius esu ne vienos rūšies, tai galiu pasakyti, kad laikymo, maskavimo prasme geriausia LL, bet tik mišrios-riebios odos savininkėms, sausiaodėms gaunasi sviestas sveistuotas-tepi riebiausią kremą, tada pudrą, tada gal dar užsipurški hidrolatu ir vis tiek ji pasausina. užtat kaip spuogelius apgydė pradžioj man, už arbatmedį geriau smile.gif . ir manau prisidėjo prie mažesnio odos riebalavimosi ir spuogelių kilimo. dabar pailsėjus pora mėn. toliau tepu ją ir vargo nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 19 gegužės 2011 - 16:04
QUOTE(Etama @ 2011 05 19, 18:03)
sunku pasakyti, kremus darausi pati, apie parduotuvinius nepatarsiu, bet kaip suprantu matiškumą suteikiantis kremas gali būti ne tik kad per lengvas, bet ir nuriebinantis g.gif

Tai kremą tuomet turbūt tektų keisti g.gif Beje, ar LL neišryškina porų, nes čia irgi apie kažkurią mineralinę tokį dalyką skaičiau? O kokį kabukį naudojate? Ir kaip manote, ar maskuoklį verta pirkti, jei labai didelių problemų su oda neturiu?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 05 20, 14:37)
Tai kremą tuomet turbūt tektų keisti g.gif Beje, ar LL neišryškina porų, nes čia irgi apie kažkurią mineralinę tokį dalyką skaičiau? O kokį kabukį naudojate? Ir kaip manote, ar maskuoklį verta pirkti, jei labai didelių problemų su oda neturiu?

man tai asmeniškai tikrai porų neišryškina. šepetėlį naudoju tokį, parsisiunčiau visą komplektą, tai sėkimgai įdarbintas (ELF. daug kas giria EM šepetėlį, bet nors jis ir švelnus, man smarkiai patrynus duria. kas buvo ir su Erdesos (berods) šepetėliu. to, kurį naudoju įdomus šereliai, bet tikrai nebeda. man ir kainos ir kokybės santykiu jis priimtinas. o maskuoklio nori spuogams ar raudoniui slėpti? jei šiaip, tai man LL pakankamai normaliai maskuoja.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 05 20, 16:16)
o maskuoklio nori spuogams ar raudoniui slėpti? jei šiaip, tai man LL pakankamai normaliai maskuoja.

Na taip, raudoniui ar kokiam spuogui g.gif O šepetėlį iš www.eyeslipsface.co.uk siuntėtės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 05 20, 15:31)
Na taip, raudoniui ar kokiam spuogui g.gif O šepetėlį iš www.eyeslipsface.co.uk siuntėtės? smile.gif

taip, berods iš ten, tik jau prieš metus 4u.gif buvo akcija-50 ar kiek proc.
Aš tokiems reikalams nusipirkus masmuoklio mėginuko, mažą talpą ir sočiai pakanka wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Visą savaitgalį interneto platybėse skaitau apie mineralines birias pudras, labiausiai sudomino šios: Mary Kay ir Gosh firmos. Mano oda riebi, norėtusi didesnio maskavimo, kuri verta didesnio dėmesio? ax.gif
Atsakyti
o jum svarbi sudetis?nes a nei vienos is jusu pateiktu nepirkciau doh.gif
naudoju UNE ir esu labai patenkinta ir kaina nesikandzioja ir pamaskuoja ir gaivumo priduoda veidukui netaip kaip LL ir issilaiko gerai, zodziu esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pop*Candy @ 2011 05 22, 21:11)
Dabar skaitau apie Lily Lolo pudrą, visai galva susisuko. Ot kokia, sugalvojau vasarai užsipirkt birios pudros  doh.gif

man tai nepatiko LL , veidas labai negyvas atrodo doh.gif , tiurejau miniukus dvieju pudru LL tai siandien taip ir ismeciau nesunaudojus doh.gif
Atsakyti