Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

O ta UNE Soft Minerals Powder Foundation pudra yra sauso pagrindo ar kreminio?
Atsakyti
sveikos, labai ieškau geros mineralinės pudros. o gera ji man būtų tuomet, jei atitiktų tokius mano norus biggrin.gif
-nebūtų blizgi, švytinti (kaip bare x minerals schmoll.gif )
-išsilaikytų visą dieną
-būtų labai šviesios spalvos
atrodo nedaug tų pageidavimų ax.gif biggrin.gif tai jei kuri žinot apie tokią pudrą, būtinai parekomenduokit, iš anksto dėkui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
BE Matte mirksiukas.gif
http://www.sephora.c...categoryId=5737
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 10 14, 08:29)

na šiaip gundausi išbandyt BE arba EM, bet esu girdėjus, kad kai kurioms kemša poras, o mano oda probleminė, tai net nežinau g.gif
o kaip manot, kuri is BE matte spalva man galėtų tikti? reiktų kuo šviesenės, bet į gelsvumą ax.gif
ir dar, ar lt ją galima įsigyti tik groziofabrikas.lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 14 spalio 2011 - 08:46
As tai siunciuosiu is ten per tarpininkes is JAV. O LT net nezinau. Jums turbut reiktu Golden Fair ar Light...As dabar visiskai balta jei taip galima sakyti,zodziu ne vasara man puikiai tinka Medium Beige ,ji ciut i gelsvuma,vasara pamaisau su Medium Tan.
Tik neimkit jokiu budu Golden Medium ,nerealiai geltona...ne musu rasei skirta manau.
Nepastebejau,kad man kimstu poras. O jei norite maskavimo didesnio tai labiau maskuoja BR original ,bet ji su svytejimu kas ir man nepatinka.

Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 10 14, 10:03)
As tai siunciuosiu is ten per tarpininkes is JAV. O LT net nezinau. Jums turbut reiktu Golden Fair ar  Light...As dabar visiskai balta jei taip galima sakyti,zodziu ne vasara man puikiai tinka Medium Beige ,ji ciut i gelsvuma,vasara pamaisau su Medium Tan.
Tik neimkit jokiu budu Golden Medium ,nerealiai geltona...ne musu rasei skirta manau.
Nepastebejau,kad man kimstu poras. O jei norite maskavimo didesnio tai labiau maskuoja BR original ,bet ji su svytejimu kas ir man nepatinka.

na bent tam puslapy pažiūrėjus ir man atrodo kad light turėtų tikti. o per kiek jums laiko atsiunčia iš JAV ir kokia maždaug kaina išeina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 14 spalio 2011 - 09:13
Na as ne vien ja siunciausi,tai nebegaliu pasakyti.Gal ~ 80 lt. O siaip gal per 3 savaites gautumet,priklauso kaip greitai surenka tarpininkes uzsakyma .
Siaip naudoju sias pudras apie 5 metus ir esu pateikinta.
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 08:26)
na šiaip gundausi išbandyt BE arba EM, bet esu girdėjus, kad kai kurioms kemša poras, o mano oda probleminė, tai net nežinau g.gif
o kaip manot, kuri is BE matte spalva man galėtų tikti? reiktų kuo šviesenės, bet į gelsvumą ax.gif
ir dar, ar lt ją galima įsigyti tik groziofabrikas.lt?

Aš turiu matte, fairly light. Jei vilniuje, galėčiau duot pabandyti. Taip pat turiu ir Original to paties atspalvio...

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 09:09)
na bent tam puslapy pažiūrėjus ir man atrodo kad light turėtų tikti. o per kiek jums laiko atsiunčia iš JAV ir kokia maždaug kaina išeina?

Aš asmeniškai siunčiausi iš UK (http://www.sasicosmetics.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_11&products_id=248), taip pat strawberrynet.com iš Honkongo siunčia (iš ten ėmiau Mineral Veil SPF 25). Minusas - iš UK šiek tiek brangesnis siuntimas, geriau imti kelis produktus....
Atsakyti
na man perdaug sudėtinga būtų siųstis iš užsienio doh.gif biggrin.gif o kaip viskas vyksta su tarpininke? šitam groziofabrikas.lt tai 110lt šita pudra ir tik trys jos atspalviai, bet tarp ju yra light, kuris manrods turėtų labiausiai tikti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 14 spalio 2011 - 11:26
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 09:25)
sveikos, labai ieškau geros mineralinės pudros. o gera ji man būtų tuomet, jei atitiktų tokius mano norus  biggrin.gif 
-nebūtų blizgi, švytinti (kaip bare x minerals schmoll.gif )

O jūs pati esate bxm bandžiusi ar tokį įspūdį pagal kitų aprašymus susidarėte?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 10 14, 12:16)
O jūs pati esate bxm bandžiusi ar tokį įspūdį pagal kitų aprašymus susidarėte?

turiu pati ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 13:25)
turiu pati ją smile.gif

Ir ji tikrai labai švyti? unsure.gif Nes bxm temoje merginos rašė, kad tiesiog ši pudra gyvumo ir sveikumo veidui suteikia. Taip maždaug ji ant veido atrodo ar dar labiau spindi? Nuotrauka iš interneto.
Atsakyti