Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Monki @ 2011 10 12, 10:29)
O ta UNE Soft Minerals Powder Foundation pudra yra sauso pagrindo ar kreminio?

Ji yra kaip sausa pudra. Tokioj pat dezutej, tik B.B. cream jau yra kremines kosnsistencijos 4u.gif
Atsakyti
merginos prašau Jūsų patarimo 4u.gif
jau ilgokai naudoju mineralinę kosmetiką iš everydayminerals.com, bandžiau ir vėl siųsti, bet kotais nerodo LT šalies g.gif perskaičiau, kad į LT nebesiunčia verysad.gif susidomėjau LilyLolo kosmetiką, tad norėjau jūsų patarimo kokią spalvą rinktis, ar Blonde, ar WarmPeach?? Esu šviesiaodė, linkus į raudonumą, EM naudojau šią:
http://www.everydaym.../checkout/cart/
kaip manot kuri iš LL būtų panaši į mano naudotą EM?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 17 spalio 2011 - 20:37
QUOTE(katanelis @ 2011 10 17, 21:11)

Siūlau Blonde
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2011 10 17, 21:11)
jau ilgokai naudoju mineralinę kosmetiką iš everydayminerals.com, bandžiau ir vėl siųsti, bet kotais nerodo LT šalies g.gif perskaičiau, kad į LT nebesiunčia verysad.gif susidomėjau LilyLolo kosmetiką, tad norėjau jūsų patarimo kokią spalvą rinktis, ar Blonde, ar WarmPeach?? Esu šviesiaodė, linkus į raudonumą, EM naudojau šią:
http://www.everydaym.../checkout/cart/
kaip manot kuri iš LL būtų panaši į mano naudotą EM?? g.gif

Jei norisi EM pudros, tai yra ju lietuviskas puslapis ir is ten galit pirkt (del sios priezasties ir nebesiuncia is JAv puslapio i LT). O jei norit isbandyt kita, t.y. LL, tai as irgi uz 'blondie' - 'warm peach' i geltonuma ir visai jums ne i tema butu. Beje, jusu krepselio is EM nuorodos nerodo, tai nematau kokia spalva ten ideta.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 10 17, 22:00)
Siūlau Blonde

ačiū 4u.gif
QUOTE(shopingas @ 2011 10 17, 22:38)
Jei norisi EM pudros, tai yra ju lietuviskas puslapis ir is ten galit pirkt (del sios priezasties ir nebesiuncia is JAv puslapio i LT). O jei norit isbandyt kita, t.y. LL, tai as irgi uz 'blondie' - 'warm peach' i geltonuma ir visai jums ne i tema butu. Beje, jusu krepselio is EM nuorodos nerodo, tai nematau kokia spalva ten ideta.

va šitą naudojau
http://www.everydaym...semi-matte.html
matyt, kažką netaip nukopijavau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2011 10 18, 08:45)
ačiū 4u.gif

va šitą naudojau
http://www.everydaym...semi-matte.html
matyt, kažką netaip nukopijavau doh.gif  4u.gif

Nukopijavai gerai, tiesiog tavo krepšelio turinys saugomas tavo kompiuteryje esančiuose tavo naršyklės "sausainiukuose" smile.gif jei kažkas kitas ką nors kitą būtų įsidėjęs į savo krepšelį, jis matytų savo prekes su ta nuoroda smile.gif
Atsakyti
dar norėjau paklausti 4u.gif gal kuri žinote kuri spalvytė iš LL gaminių būtų vienu tonu tamsesnė už Blonde, gal In The Buff? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2011 10 18, 11:07)
dar norėjau paklausti 4u.gif gal kuri žinote kuri spalvytė iš LL gaminių būtų vienu tonu tamsesnė už Blonde, gal In The Buff? g.gif

Sakyciau 'barely buff' - 'in the buff' man jau zymiai per tamsi. 'Blondie' grynai mano odos spalva, ziema gerai, bet vasara gyvumo truksta veidui, tai butent 'barely buff' ir isigijau.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 10 18, 12:49)
Sakyciau 'barely buff' - 'in the buff' man jau zymiai per tamsi. 'Blondie' grynai mano odos spalva, ziema gerai, bet vasara gyvumo truksta veidui, tai butent 'barely buff' ir isigijau.

Pritariu drinks_cheers.gif nėra blonde tokia visiškai balta, žiemai pas tas. galima pažaisti bronzantais ir pan. Barelly buff grynai šviesiai odai slidu, reiktų kruopščiau teptis, kad atrodytų gražiai. ant vos įdegusio veido tai liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 10 18, 10:49)

Kaip tik ieskojau info apie LL kosmetika ir pamaciau, kad apie ja kaip tik snekat smile.gif as pati sviesi labai tai man Blondie kaip tik, bet va kaip mineta, kad vasarai tikrai si spalvyte nesuteikia veidukui gyvumo, tai as lengvai lengvai Waikiki bronzer perbraukiu kakta, skruostus ir tikrai gerai buna smile.gif
Atsakyti
gal žinot koks yra benecos mineralinės birios pudros light sand atspalvis, į rausvumą ar gelsvumą?
Atsakyti
atnesu atsiliepima apie LL barely buff mineral foundation, zodziu man sviesiai si spalvyte tiko, neatrodo veidas negyvas, jai gerai pamenu su blondie truputi atrode negyvas, beja ir sios turiu meginuka , bet dar nebandziau, man si mineraline LL atrodo tokia dienine, nelabai daug maskuojanti, tokiu ryskesniu spuogeliu neuzmaskuoja, reikia papildomai maskuoklio, bet visumoj dienai patinka, vakarui kazko daugiau noris, issilaike gan neblogai, gerokai popiet islindo blizgesiukas T zonoj, bet man su visom taip daznai nutinka, nu zodziu issilaike man taip kaip ir dauguma, visai patiko ji man thumbup.gif
Atsakyti