Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Märchen @ 2011 10 14, 12:39)
Ir ji tikrai labai švyti? unsure.gif Nes bxm temoje merginos rašė, kad tiesiog ši pudra gyvumo ir sveikumo veidui suteikia. Taip maždaug ji ant veido atrodo ar dar labiau spindi? Nuotrauka iš interneto.

maždaug taip ir atrodo, ir man tokio švytėjimo yra tikrai perdaug biggrin.gif tiesiog esu taip įpratusi, man gražu labiau matinis veidas, nemėgstu kai oda blizga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alinva @ 2011 10 14, 12:46)
O ten turint paypal arba internetinio mokėjimo kortelę nieko sudėtingo... tas pats, kas lietuvoj perkant.

na pas mane yra tik swedbank elektroninė bankininkystė, tai aš nemanau kad su ja galima atsiskaityt užsienyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 08:25)
sveikos, labai ieškau geros mineralinės pudros. o gera ji man būtų tuomet, jei atitiktų tokius mano norus  biggrin.gif 
-nebūtų blizgi, švytinti (kaip bare x minerals schmoll.gif )
-išsilaikytų visą dieną
-būtų labai šviesios spalvos
atrodo nedaug tų pageidavimų  ax.gif  biggrin.gif  tai jei kuri žinot apie tokią pudrą, būtinai parekomenduokit, iš anksto dėkui  4u.gif  smile.gif
Lily Lolo, porceliano spalva yra tikrai jau šviesiaodėms. Jei riebi oda, pasispuoguojanti, tai išvis rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 10 14, 17:00)
Lily Lolo, porceliano spalva yra tikrai jau šviesiaodėms. Jei riebi oda, pasispuoguojanti, tai išvis rekomenduoju smile.gif

o sakot ji išsilaikytų visą dieną? smile.gif
beje žiūrėjau šios firmos pudras persikas.lt puslapyje, tai ten yra trijų atspalvių maskuojamosios pudros o kiti vadinasi makiažo pagrindai g.gif tai kogero maskuojamoji pudra tai čia skaitosi maskuoklis, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 14 spalio 2011 - 16:36
porceliano spalva manau jau net per balta būtų biggrin.gif o gal kas realiai yra matęs blondie spalvą? ar ji į gelsvumą ar labiau į šaltą atspalvį, į rausvumą tokį?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 18:23)
porceliano spalva manau jau net per balta būtų biggrin.gif  o gal kas realiai yra matęs blondie spalvą? ar ji į gelsvumą ar labiau į šaltą atspalvį, į rausvumą tokį?

'blondie' ne i geltonuma, neutrali spalva. Siaip Lily Lolo temoj yra ideta visi atpslaviai realiai - lengviau issirinkt butu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 11:49)
maždaug taip ir atrodo, ir man tokio švytėjimo yra tikrai perdaug biggrin.gif  tiesiog esu taip įpratusi, man gražu labiau matinis veidas, nemėgstu kai oda blizga smile.gif
Papildyta:

na pas mane yra tik swedbank elektroninė bankininkystė, tai aš nemanau kad su ja galima atsiskaityt užsienyje biggrin.gif

Bet Paypal su ja įsitaisytum, o Paypal laaabai daug kur praeina ax.gif aš vien dėl to ir ėmiau kažkada elektroninę bankininkystę ax.gif
O šiaip aš iš ten ir daugiau priemonių ėmiau. Beje, matinė pudra nėra visai matinė (kad veidas sausas sausas)... ji riebumą nuima, ir tokio blizgesio nesuteikia. Kaip sakau, jei Vilniuj gyveni, galėčiau duot pasižiūrėt - ir spalvą, ir kaip atrodo. Beje, gal ir perparduočiau pigiau, jei tiktų - man labiau original patiko blush2.gif Mėnesio pabaigoj būsiu ir Kaune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 14 spalio 2011 - 18:34
QUOTE(shopingas @ 2011 10 14, 19:24)
'blondie' ne i geltonuma, neutrali spalva. Siaip Lily Lolo temoj yra ideta visi atpslaviai realiai - lengviau issirinkt butu.  4u.gif

ech, naršiau po mineralinių temas, galiausiai išsirinkau lily lolo warm peach biggrin.gif manau turėtų tikti. jei ne, kogero toliau reiks bandyt BE matte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 17:28)
o sakot ji išsilaikytų visą dieną? smile.gif
beje žiūrėjau šios firmos pudras persikas.lt puslapyje, tai ten yra trijų atspalvių maskuojamosios pudros o kiti vadinasi makiažo pagrindai g.gif  tai kogero maskuojamoji pudra tai čia skaitosi maskuoklis, ar ne?
Nežinau ką reikia daryti, kad nuplauktų, bet man ir maskuodavo gerai, ir išsilaikydavo smile.gif BXM man nuo veido tai tikrai dingdavo jau po kokių 5 valandų po dažymosi. Su LL to nepastebėdavau, nieko panašaus. jei sausa oda tik nelabai tiks. Normaliai, riebiai manau pats geriausias var. Pažiūrėk jų oficial.psl., nežinau kaip lietuviai perfrazuoja g.gif

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 18:23)
porceliano spalva manau jau net per balta būtų biggrin.gif  o gal kas realiai yra matęs blondie spalvą? ar ji į gelsvumą ar labiau į šaltą atspalvį, į rausvumą tokį?
Sakėt baltos, tai prirodžiau balčiausią mirksiukas.gif blondie turėjau, atspalvis neutralus, bet tikrai ne į ružavumą.

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 19:40)
ech, naršiau po mineralinių temas, galiausiai išsirinkau lily lolo warm peach biggrin.gif  manau turėtų tikti. jei ne, kogero toliau reiks bandyt BE matte  smile.gif
geltona grynai, veidas negyvas atrodė visiškai. jei jūsiškis veidas šalto tono, nepatariu imt pilnos pakuotės warm peach. čia jau grynai geltonodėms jis g.gif per daug kardinalu, daug reiktų papildomai dirbti su spalvos neatitikimu, kontūravimu, etc. užsisakykit mėginukų, persikas irgi manau pasiūlytų

Papildyta:
natūr. išparduotuvė - Va kaip tik parduoda blondie sp., palaukit foto jei įdomu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 10 14, 10:03)

Tik neimkit jokiu budu Golden Medium ,nerealiai geltona...ne musu rasei skirta manau.

lotuliukas.gif Tai tikriausia aš ne tos rasės, nes man idealiausia spalva iš pudrų lotuliukas.gif

O jei į temą, tai laukiu parkeliaujant Pur mineral šios pudros:
http://www.purminera...With-SPF-15-New
Atsakyti
idomiai ,ji man labai jau geltona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 10 14, 19:40)
ech, naršiau po mineralinių temas, galiausiai išsirinkau lily lolo warm peach biggrin.gif  manau turėtų tikti. jei ne, kogero toliau reiks bandyt BE matte  smile.gif

warm peach geltonesnio atspalvio ir nėra labai šviesi, labiau į medium pusę. jeigu reikia labai šviesios, tai prašausit su spalva wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 10 15, 00:42)
warm peach geltonesnio atspalvio ir nėra labai šviesi, labiau į medium pusę. jeigu reikia labai šviesios, tai prašausit su spalva wink.gif

hm, na taip, man reikia labai šviesios, bet kad aiškiai būtų gelsvas atspalvis g.gif
o gal kas gali palyginti bxm su BE original? ar BE tiek pat, kaip aš sakau, švyti ant veido, ar yra matiškesnė už bxm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 15 spalio 2011 - 08:25