Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(shopingas @ 2011 01 22, 02:21)
As susizavejus LL 'blondie' spalvyte buvau, gerai man tiko, nors gal kiek per sviesi (nemoku paaiskint tiksliai, nes spalva tiko man prie odos, bet turko gyvumo veidukui, tokia perbalus buvau).

drinks_cheers.gif man tas pats su ja

o kokia sudetis korres mineralines?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 22, 16:10)
o kokia sudetis korres mineralines?

Titanium Dioxide 16%, Zinc Oxide 15 % - sie prie aktyviuju priskirti (t.y. apsaugo nuo saules)

O toliau eina sie:
Mica, Boron Nitride, Rosa Canina Fruit Oil, Amethyst Powder, Quartz. [+/- (May Contain) Titanium Dioxide, Iron Oxides].
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 19, 20:00)
Labai knieti išbandyti mineralinę pudrą, kaina prieinama Lili lolo, tai galvoju ją įsigyt,tik ar patinka toms, kurios naudojat? Mano veido oda mišri į sausumą, ar tiktų?Ar normaliai maskuoja? Labai įdomu, kaip su spalvom. Nu niekaip negaliu apsispręst tarp blondie ir barely buff... Esu šviesiaodė, bet nesu blyški. Artėja vasara, tai gal imti tamsesnę (barely buff tą)? Pasimečiau visiškai biggrin.gif

Jau baigiu LL blondie indelį sunaudot (greit kažkaip, rudenį pirkau doh.gif ) tai man patinka. Dėl "negyvo" veido, tai aš ant viršaus dar dedu Flawless silk finishing powder ir visai geras galutinis rezultatas. Mano oda mišri į sausumą, nuo krempudrų žiemos metu labai išsausėdavo, o su LL mineraline apsitvarkė šita problema.

Gal kas naudojot LL ir Bare Escentuals id? Kuri labiau patiko? Nežinau kurią spalvą reiktų imt BE, LL blondie tinka idealiai.
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2011 01 28, 14:41)
Jau baigiu LL blondie indelį sunaudot (greit kažkaip, rudenį pirkau  doh.gif ) tai man patinka. Dėl "negyvo" veido, tai aš ant viršaus dar dedu Flawless silk finishing powder ir visai geras galutinis rezultatas. Mano oda mišri į sausumą, nuo krempudrų žiemos metu labai išsausėdavo, o su LL mineraline apsitvarkė šita problema.

Gal kas naudojot LL ir Bare Escentuals id? Kuri labiau patiko? Nežinau kurią spalvą reiktų imt BE, LL blondie tinka idealiai.

man BE labai poras kimso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2011 01 28, 14:41)

LL tik megini turejau, tai sunku pasakyt, kuri labiau patinka. BE patiko savo metu, bet ji man viena is pirmuju mineraliniu buvo, po to teko kelis meginius turet tik. LL irgi 'blondie' mano spalvyte, o BE naudojau 'fairly light' (ji i neutralu tona).
Atsakyti
Aš išbandžiau ELF mineralinę, tai nepatiko, nes tuoj pat išryškėjo išsausėjusios vietos, pradėjo šerpetot skruostai. Nusivyliau iš tikro.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 28, 14:45)
man BE labai poras kimso  doh.gif

Tada nekas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2011 01 29, 00:49)
Tada nekas  doh.gif

Bet juk visoms skirtingai ir nepabandzius nezinosit. Beje, BE matines formules mineraline berods be to ingridiento, kuris gali kimst poras...
Atsakyti
BE matine formule thumbup.gif Maskuoja gerai, pasidengia graziai, buvau isimylejus BE original, bet turbut jos nebepirksiu niekad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 29, 01:05)
Bet juk visoms skirtingai ir nepabandzius nezinosit. Beje, BE matines formules mineraline berods be to ingridiento, kuris gali kimst poras...

Kad man poros kemšasi praktiškai nuo visko, nuo ko įmanoma doh.gif o BE matinė formulė nesausina odos?
Atsakyti
nepasakyciau,kad sausintu BE matinis varijantas. Gal dar nuo odos tipo priklauso,pas mane ji misri.
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2011 01 29, 21:42)
o BE matinė formulė nesausina odos?

Man nesausino (jau minejau, kad mano sausa oda).
Atsakyti