Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(shopingas @ 2012 01 10, 18:39)
Gavau vakar Inika mineraline pudryte - atrodo su spalva bus pataikyta (ant veido dar nebandziau), nes pagal pateiktas foto ju puslapyje viena atrodo tinkama, pagal aprasymus kita. Tik kazkaip nustebino i pakuote ziurint, kad matosi tiek blizgiu daleliu  g.gif Aisku reikes ziuret kaip ant veido bus, nes kartais uztepus kaip ir pradingsta visi blizgumai, bet pvz BE pudrytes nesimato pavieniu blizguciu, o ant veido uztepus jau matosi svytejimas odos.

Beje, atradau ir BE mineralines minusa - visgi ji man labai isryskina raukslytes, o tiksliau lupu sonuose esancias juoko rauksleles (pas mane jos abiejuose sonuose po viena vertikalia). Pasidaziau, pamaciau ta ir prisiminiau, kad seniau naudojant BE man tas pats budavo. Tai ne tik smalsumas, bet ir sitas minusiukas verte mane ieskot kitos tobulos pudros.  ax.gif

BE matinė labiau maskuoja odos nelygumus (poras, raukšleles), original - spalvos nelygumus... Turiu abi, asmeninė patirtis smile.gif
Atsakyti
user posted image

Išbandžiau Bare Escentuals bareMinerals Matte mineralinę, patiko bigsmile.gif Dengiasi lygiai, gražiai gula ant odos, neišryškina pasausėjimų, veidas neatrodo miltuotas, nors maskuoti galėtų truputį daugiau 4u.gif Spalva tamsesnė nei to pačio atspalvio Original mineralinė.

Labai patiko, kad ilgai neišlindo blizgesys, pudra nenuplaukė nuo veido, o labiausiai nudžiugino tai, kad ši mineralinė nesubėgo į raukšleles (Original formuluotė subėgdavo į juoko raukšleles doh.gif) Žodžiu, kol kas esu labai patenkinta, reikės stebėti ar berti nepradės wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 01 11, 18:08)
user posted image

Išbandžiau Bare Escentuals bareMinerals Matte mineralinę, patiko bigsmile.gif Dengiasi lygiai, gražiai gula ant odos, neišryškina pasausėjimų, veidas neatrodo miltuotas, nors maskuoti galėtų truputį daugiau 4u.gif Spalva tamsesnė nei to pačio atspalvio Original mineralinė.

Labai patiko, kad ilgai neišlindo blizgesys, pudra nenuplaukė nuo veido, o labiausiai nudžiugino tai, kad ši mineralinė nesubėgo į raukšleles (Original formuluotė subėgdavo į juoko raukšleles doh.gif) Žodžiu, kol kas esu labai patenkinta, reikės stebėti ar berti nepradės wacko.gif

Turiu original, tai negaliu atsidžiaugti thumbup.gif veidas švyti ja pasipudravus, pamaskuoja užtektinai ir patinka, kad veidui priduoda sveiko spindesio, bei neatrodo miltuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 01 11, 02:18)
Pasikartosiu ir cia su savo klausimu  ax.gif  Merginos gal galit man paaiskinti kas tas concealer ir corector? kuo jie skiriasi ir kur jie naudojami? Man reikalingas spuogeliu, raudonumu visokiu ir paakiu maskuoklis, tai nezinau kuris kuriam reikalui skirtas  blush2.gif Kalba eina apie Lily Lolo mineraline kosmetika

Raudonumams-žalias, bet pati apsieinu su nude maskuokliu.
O dėl pudros-jei šviesi, lietuviška oda, tada Blondie. Jei ne visiškai perbalusi, tada barely buff smile.gif
Atsakyti
Reikia skubaus patarimo.Zinoves, help smile.gif .
Ar tinka sviesiaodei (ne baltaodei, bet niu sviesiaodei) Light spalva??
http://www.amazon.co...r/dp/B003656XBQ
Atsakyti
QUOTE(Nagainee @ 2012 01 19, 00:12)
Reikia skubaus patarimo.Zinoves, help smile.gif .
Ar tinka sviesiaodei (ne baltaodei, bet niu sviesiaodei) Light spalva??
http://www.amazon.co...r/dp/B003656XBQ

Mano oda labai sviesi, bet ji nera kaip popierius, o tokia gelsvo-olive atspalvio (tokia paveldejau is savo tevo, lygiai tokia pat turi mano sunus), ziema visi klausia ko tokia isbalus, taciau paziurejus i nuotraukas matosi tas atspalvis.. Uzsisakiau LIGHT pudra, ir man ji vos vos per tamsi. ax.gif Vasara, manau, bus idealiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 19 sausio 2012 - 12:16
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 01 19, 14:15)
Mano oda labai sviesi, bet ji nera kaip popierius, o tokia gelsvo-olive atspalvio (tokia paveldejau is savo tevo, lygiai tokia pat turi mano sunus), ziema visi klausia ko tokia isbalus, taciau paziurejus i nuotraukas matosi tas atspalvis.. Uzsisakiau LIGHT pudra, ir man ji vos vos per tamsi.  ax.gif Vasara, manau, bus idealiai.

unsure.gif Turbut reiktu Fairly Light spalvos?...
Atsakyti
Patarkite dar , naudojancios sia pudra. rolleyes.gif Kokia spalva naudojate?
Aciu
Atsakyti
aš pakankamai šviesi, į soliariumą nevaikštau, turiu fairly light ir medium beige. Su fairly light atrodau perbalusi, o su medium beige sveikai, bet ne per tamsiai. Visos kitos spalvos yra arba į geltonumą arba į ružavumą.
Atsakyti
QUOTE(Nagainee @ 2012 01 19, 15:26)
Patarkite dar , naudojancios sia pudra. rolleyes.gif Kokia spalva naudojate?
Aciu

Fairly light naudoju - odytė ne pati balčiausia, bet ir ne tamsi, plaukai apyšviesiai.
Šiaip iš karto dar sakau, kad daug priklauso ir nuo plaukų atspalvio, paprastai "šviesi" tamsiaplaukei yra truputį kitokia, negu "šviesi" šviesiaplaukei, bet kol šalia nesugretini, nelabai jaučiasi.
Jei Vilnius, galėčiau duot pažiūrėt tą spalvytę - turiu tiek matinę, tiek original.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 19 sausio 2012 - 17:33
Ot ir man atrodo, kad Light- geltona unsure.gif .
Blondinei (nesisoliariuminanciai) ji netinkama, itariu?
Tas Medium beige kazkaip tinkamiausiai atrodo, is tu pateikiamu pavyzdziu kiek imanoma spresti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nagainee @ 2012 01 19, 20:10)
Ot ir man atrodo, kad Light- geltona unsure.gif .
Blondinei (nesisoliariuminanciai) ji netinkama, itariu?
Tas Medium beige kazkaip tinkamiausiai atrodo, is tu pateikiamu pavyzdziu kiek imanoma spresti... g.gif

Aš turiu light. Tai nėra ji man geltona. Natūraliai ant veido atrodo. Man žiemai truputį per tamsi, tai laukiu vasaros. Ir šiaip žiemai man labiau patinka sunkesnės pudros. Aš esu tamsiaplaukė, nesisoliariuminu ir esu šviesios odos. Sunku čia jums bus apsispręsti. Dar pagalvoti apie tai, koks jūsų odos tonas, į ružavumą, į rudumą ar olive? Būtent dėl to gali vienas atspalvis tikti, o kitas ne.
Atsakyti