Is mano bandytu BE, lily lolo ir INIKA, sakyciau, kad maskuoja geriausiai INIKA, taip pat labai patinka BE, bet ji gal yra siek tiek lengvesne, todel ir maskuoja maziau, o lily lolo nelabai man, be to man atrodo, kad ji man kemsa poras arba cia tiesiog sutapimas

Daviau mineralkėms šansą - Inikos mineralinę nusipirkau. Iš pirmo žvilgsnio užtepus vaizdas priminė BE original, tik kad spalvą šį kartą geriau nutaikiau. Maskuoja visai neblogai, šviežiai veidukas atrodo. Bet man ji spindi, iš arti žiūrint matosi tokie smulkučiai blizgučiai. Labai išryškino poras, kaip ir BE original. T zoną perbraukus kompaktine pudra priekaištų neturiu. Ir šiek tiek tempė odą, tad nesidažau per šalčius ja. Laukiu šiltesnių orų ir bandysiu toliau.
Nusipirkau BE mineralinę pudrą (pirmą kartą iš viso mineralinę
).
Ir toks klausimas kaip sužinoti ar tinka spalva?
Ta prasme, neatidarius jos niekaip nesužinosi? nėra ten kokios bandomosios skylutės per kurią išbyrėtų keli kruopiukai?

Ir toks klausimas kaip sužinoti ar tinka spalva?
Ta prasme, neatidarius jos niekaip nesužinosi? nėra ten kokios bandomosios skylutės per kurią išbyrėtų keli kruopiukai?

isbandysit ir suzinosit, kitaip niekaip. be to is keliu kruopeliu abejoju ar galima suprasti, ar tinka..
Nusipirkau ir as BE pudra
, tai nzn..kazkaip man ji labai isryskina poras, nors mano oda sausa ir tu poru nelabai matosi, o vat su ta pudra uzsitepus, tai labai isriskeja..net keista
Gal as ne taip kazkaip tepu..
Papasakokit merginos, kaip uztepat ta mineralke? kokius sepetelius naudojat?

QUOTE(ygle @ 2012 02 10, 14:30)
Nusipirkau ir as BE pudra
, tai nzn..kazkaip man ji labai isryskina poras, nors mano oda sausa ir tu poru nelabai matosi, o vat su ta pudra uzsitepus, tai labai isriskeja..net keista
Gal as ne taip kazkaip tepu..
Papasakokit merginos, kaip uztepat ta mineralke? kokius sepetelius naudojat? 

Aš iš šio video mokiausi.

QUOTE(Twitter @ 2012 02 10, 16:21)
Tik nesupratau kodėl visai kaklo nedažo?

QUOTE(ygle @ 2012 02 10, 14:30)
aš tai TBS kabuki turiu. Jokių priekaištų

QUOTE(TomaKa @ 2012 02 10, 21:19)
o kam? aš irgi nedažau. Bjauru būtų ir su šaliku/skara kas liktų iš pudros?
QUOTE(Liustra @ 2012 02 10, 15:39)
pries, as primeri naudoju , ir kazkaip man tu poru nesimato
QUOTE(Twitter @ 2012 02 10, 16:21)
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 10, 22:43)
aš tai TBS kabuki turiu. Jokių priekaištų

Aciu merginos

QUOTE(ygle @ 2012 02 11, 17:26)
Jei ne matinė, tai gali išryškinti poras ir raukšleles