Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Is mano bandytu BE, lily lolo ir INIKA, sakyciau, kad maskuoja geriausiai INIKA, taip pat labai patinka BE, bet ji gal yra siek tiek lengvesne, todel ir maskuoja maziau, o lily lolo nelabai man, be to man atrodo, kad ji man kemsa poras arba cia tiesiog sutapimas schmoll.gif
Atsakyti
Daviau mineralkėms šansą - Inikos mineralinę nusipirkau. Iš pirmo žvilgsnio užtepus vaizdas priminė BE original, tik kad spalvą šį kartą geriau nutaikiau. Maskuoja visai neblogai, šviežiai veidukas atrodo. Bet man ji spindi, iš arti žiūrint matosi tokie smulkučiai blizgučiai. Labai išryškino poras, kaip ir BE original. T zoną perbraukus kompaktine pudra priekaištų neturiu. Ir šiek tiek tempė odą, tad nesidažau per šalčius ja. Laukiu šiltesnių orų ir bandysiu toliau.
Atsakyti
labuka 4u.gif

o gal galetumete pasakyti, kuri yra naturaliausia mineraline pudra? ir geriausiai dengianti? mano oda misri..nesu bandziusi nei vienos...noretusi "mesti" chemines krempudras blush2.gif
Atsakyti
Nusipirkau BE mineralinę pudrą (pirmą kartą iš viso mineralinę smile.gif ).
Ir toks klausimas kaip sužinoti ar tinka spalva?
Ta prasme, neatidarius jos niekaip nesužinosi? nėra ten kokios bandomosios skylutės per kurią išbyrėtų keli kruopiukai? ax.gif
Atsakyti
isbandysit ir suzinosit, kitaip niekaip. be to is keliu kruopeliu abejoju ar galima suprasti, ar tinka..
Atsakyti
Nusipirkau ir as BE pudra smile.gif , tai nzn..kazkaip man ji labai isryskina poras, nors mano oda sausa ir tu poru nelabai matosi, o vat su ta pudra uzsitepus, tai labai isriskeja..net keista g.gif Gal as ne taip kazkaip tepu.. ax.gif Papasakokit merginos, kaip uztepat ta mineralke? kokius sepetelius naudojat? 4u.gif
Atsakyti
pries, as primeri naudoju , ir kazkaip man tu poru nesimato
Atsakyti
QUOTE(ygle @ 2012 02 10, 14:30)
Nusipirkau ir as BE pudra  smile.gif , tai nzn..kazkaip man ji labai isryskina poras, nors mano oda sausa ir tu poru nelabai matosi, o vat su ta pudra uzsitepus, tai labai isriskeja..net keista g.gif  Gal as ne taip kazkaip tepu.. ax.gif Papasakokit merginos, kaip uztepat ta mineralke? kokius sepetelius naudojat?  4u.gif

Aš iš šio video mokiausi. smile.gif Šepetėlį tokį pat naudoju, kaip ir klipe.
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2012 02 10, 16:21)
Aš iš šio video mokiausi.  smile.gif  Šepetėlį tokį pat naudoju, kaip ir klipe.

Tik nesupratau kodėl visai kaklo nedažo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ygle @ 2012 02 10, 14:30)
Papasakokit merginos, kaip uztepat ta mineralke? kokius sepetelius naudojat?  4u.gif

aš tai TBS kabuki turiu. Jokių priekaištų smile.gif
user posted image

QUOTE(TomaKa @ 2012 02 10, 21:19)
Tik nesupratau kodėl visai kaklo nedažo? g.gif

o kam? aš irgi nedažau. Bjauru būtų ir su šaliku/skara kas liktų iš pudros?
Atsakyti
QUOTE(Liustra @ 2012 02 10, 15:39)
pries, as primeri naudoju , ir kazkaip man tu poru nesimato

QUOTE(Twitter @ 2012 02 10, 16:21)
Aš iš šio video mokiausi.  smile.gif  Šepetėlį tokį pat naudoju, kaip ir klipe.

QUOTE(Vitulka @ 2012 02 10, 22:43)
aš tai TBS kabuki turiu. Jokių priekaištų smile.gif
user posted image
o kam? aš irgi nedažau. Bjauru būtų ir su šaliku/skara kas liktų iš pudros?

Aciu merginos 4u.gif Bandysiu prisijaukint, bet kazkaip nelabai man ta pudra kol kas .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ygle @ 2012 02 11, 17:26)
Aciu merginos  4u.gif  Bandysiu prisijaukint, bet kazkaip nelabai man ta pudra kol kas .. ax.gif

Jei ne matinė, tai gali išryškinti poras ir raukšleles smile.gif asmeninė patirtis smile.gif Šiaip aišku, reikia dar žiūrėt, kiek laiko po kremo tepimo pudruojama, koks kremas ir pan...
Atsakyti