QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 19, 10:15)
Kokie atsiliepimai apie
Glominerals pudrytę? Nelabai žiūriu populiari

kosmetologė rekomendavo, davė pasibandyti, visai nebloga pasirodė, svarstau ar rizikuoti pirkti pilną kiekį...
Naudoju Glominerals pudrytę jau antras mėnuo. Na dar pati negaliu patikėti, kad atsisveikinau su krempudra

Mano oda problematiška, dažnai kankina dermatitas, įvairūs paraudimai, tai apsilankyti vakarėlyje ar rimtesniame renginyje be krempudros - net tokių minčių nebūdavo

Tai ir bandydavau nereaguot nei į blizgėjimus antroj dienos pusėj, nei į tai, kad odą kartais erzindavo, jausdavosi, kad
kažkas ant veido (išbandžiau n skaičių įvairių krempudrų, nuo pigiausių iki pačių brangiausių žinomų firmų, bet blizgėjimas ir niežėjimas ilgainiui apsireikšdavo su kiekviena pudra). O dabar super - ir viskas užmaskuota, ir pojūtis tarsi tik kremu pasitepus, ir veidas dailus

Pradžioj išgąsdino kaina (pirkau LT už 130Lt), nes netikėjau, kad nebenaudosiu krempudros. Nors ir pudra patiko, bet aš labai pergyvenu dėl paraudimų, kurie dienos bėgyje bet kuriuo atveju išlįsdavo, kas mane ir paskatino visgi nuolat naudoti krempudrą. Na bet surizikavau susidraugauti su mineraline ir dar kol kas nesigailiu

Aš esu superjautraodė, tai man šita pudra atradimas.