Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Sveikos,

nežinau ar tiksliai čia turėčiau rašyti (bet kitos tinkamesnės temos neradau, jeigu yra - pasidalinkite nuoroda prašau:))

naudojau
L'Oreal true match mineral W4 beige dore, pirkausi per SM tokį patį, tačiau gavus siuntinuką ant pakuotės parašyta
L'Oreal perfect match mineral W4 naturel dore

čia toks pats atsplavis? nes nesu tikra ar atnaujinta pakuotės ir kitaip pavadinta, ar tiesiog kitas atspalvis?

ačiū už pagalbą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 20 sausio 2012 - 13:40
Gavau savo BM Jumbo size, nezinau, kada tiek sunaudosiu biggrin.gif Man idomus vienas dalykas, kiek ziuriu ant mazesnes pakuotes viena sudetis, o ant didesnes - kita. Ant dideles pakuotes tik 2 sud. dalys nurodytos, tai idomu, ar cia ne pilna sudetis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 19, 10:15)
Kokie atsiliepimai apie Glominerals pudrytę? Nelabai žiūriu populiari  ax.gif  kosmetologė rekomendavo, davė pasibandyti, visai nebloga pasirodė, svarstau ar rizikuoti pirkti pilną kiekį...

Naudoju Glominerals pudrytę jau antras mėnuo. Na dar pati negaliu patikėti, kad atsisveikinau su krempudra biggrin.gif Mano oda problematiška, dažnai kankina dermatitas, įvairūs paraudimai, tai apsilankyti vakarėlyje ar rimtesniame renginyje be krempudros - net tokių minčių nebūdavo schmoll.gif Tai ir bandydavau nereaguot nei į blizgėjimus antroj dienos pusėj, nei į tai, kad odą kartais erzindavo, jausdavosi, kad kažkas ant veido (išbandžiau n skaičių įvairių krempudrų, nuo pigiausių iki pačių brangiausių žinomų firmų, bet blizgėjimas ir niežėjimas ilgainiui apsireikšdavo su kiekviena pudra). O dabar super - ir viskas užmaskuota, ir pojūtis tarsi tik kremu pasitepus, ir veidas dailus thumbup.gif Pradžioj išgąsdino kaina (pirkau LT už 130Lt), nes netikėjau, kad nebenaudosiu krempudros. Nors ir pudra patiko, bet aš labai pergyvenu dėl paraudimų, kurie dienos bėgyje bet kuriuo atveju išlįsdavo, kas mane ir paskatino visgi nuolat naudoti krempudrą. Na bet surizikavau susidraugauti su mineraline ir dar kol kas nesigailiu 4u.gif Aš esu superjautraodė, tai man šita pudra atradimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 01 vasario 2012 - 22:29
o aš, kad išgaučiau tinkamiausią spalvą susimaišau tris skirtingas pudras: barexminerals, everyday minerals ir clinique redness solutions, mano baltai odai su gelsvu atspalviu pats tas smile.gif ir padengimas geras, prieš tai, aišku, ką reikia pasimaskuoju kreminiu maskuokliu, išsilaiko pudra tikrai ilgai, pasitaiko, kad tenka išbūti po parą laiko, na ir visai nieko, niekas nenuplaukia, tik nosis kiek pablizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 02 05, 16:26)
o aš, kad išgaučiau tinkamiausią spalvą susimaišau tris skirtingas pudras: barexminerals, everyday minerals ir clinique redness solutions, mano baltai odai su gelsvu atspalviu pats tas  smile.gif  ir padengimas geras, prieš tai, aišku, ką reikia pasimaskuoju kreminiu maskuokliu, išsilaiko pudra  tikrai ilgai, pasitaiko, kad tenka išbūti po parą laiko, na ir visai nieko, niekas nenuplaukia, tik nosis kiek pablizga  smile.gif

Na su tuo išsilaikymu, tai priklauso, koks pats odos tipas? Sausa, mišri, riebi? Nes man tai max pusę dienos be blizgesio išsilaiko, ką betepčiau smile.gif vėliau bent jau kakta "nusitaukuoja" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 20, 18:49)
o man LL pudra nepatiko, labai negyva veida padaro  schmoll.gif , ir skirtingas spalvas bandziau, nu vaizdelis tas pats su visom  schmoll.gif
man daug geresne UNE mineraline, priduoda ciut spindesio, gyvybes veidui ir laikosi ant mano misrios odos neblogai, blizgesiukas islenda gerokai po piet i vakara  thumbup.gif
kai UNE pabaigsiu labai noriu isbandyt Inika mineraline  4u.gif

Inikos su LL is tolo neprilyginsi.. Zymiai geresne! As anksciau budavau pratusi dazytis su skysta pudra, kazkaip sausindavo man veida birios pudros.. Bet Inika tai isvis tobulai padengia veida ir nesausina, nekalbant apie tai, kad poros nebesikemsa ir isvis oda atsigavus atrodo..
Atsakyti
Anksciau naudojau ARTDECO biria mineraline, siaip l.patiko gerai dengesi super maskavo, na man su ja veidas graziai atrode wub.gif Tik paskaiciau inete kad sudetis labai nekokia g.gif Tada SM perskaiciau kad LL panasiai maskuoja kaip ARTDECO, susigundziau nusipirkti nes sudetis gera. Bet LL nepasakyciau kad labai jau maskuoja, ARTDECO daug graziau man ant veido atrode g.gif

Kokia pudra zinote kad ir gerai maskuotu graziai ant veido atrodytu ir sudetis butu gera g.gif ?
Atsakyti
Sveikos.
As irgi turiu Artdeco mineraline.Man ji labai patinka, maskavimu , dengimusi.Bet del tos pacios priezasties kaip ir auksciau zinuteje, noreciau ko nors nauja pabandyti,nes kiek esu skaiciusi nete jos sudetis nelabai gera.
Tai pervertus tema susidariau nuomone kad cia labiausiai isliaupsinta bus Bare Escentuals bareMinerals, net buvau ja susigundzius bandyti.bet keista man kad ja beautypedijoje vertina nelabai gerai.kaip tai gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2012 02 06, 12:28)
Na su tuo išsilaikymu, tai priklauso, koks pats odos tipas? Sausa, mišri, riebi? Nes man tai max pusę dienos be blizgesio išsilaiko, ką betepčiau smile.gif vėliau bent jau kakta "nusitaukuoja" smile.gif

mao oda mišri, t zona linkusi šiektiek pablizgėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 02 09, 09:28)
mao oda mišri, t zona linkusi šiektiek pablizgėti smile.gif

Tada pasisekė, kad tokią radot...
Atsakyti
QUOTE(Simoolia @ 2012 02 07, 18:54)
Inikos su LL is tolo neprilyginsi.. Zymiai geresne! As anksciau budavau pratusi dazytis su skysta pudra, kazkaip sausindavo man veida birios pudros.. Bet Inika tai isvis tobulai padengia veida ir nesausina, nekalbant apie tai, kad poros nebesikemsa ir isvis oda atsigavus atrodo..

o kaip INIKA maskuoja?
Papildyta:
Radau inete LT irgi pardavineja, bet tai nepigi sakyciau g.gif 8g-116 Lt
Atsakyti
man irgi inika labai patiko. maciau Vitulka ja isparduotuvej lyg pardavinejo g.gif
Atsakyti