Vat kauno vaistininke manes ir nesuzavejo
Jei zinai ko konkreciai tau reikia tai paduos,bet su patarimais tai sunkiai sekesi.Paprasiau prausiklio su rugstele,ji man padave Hidrofilini valikli "Barbados"Jis toks aliejinio pagrindo.Bet jus man pasakykit ar jis su rugstimis?Ir kremuka Barbados gavau.Nuo viso sito derinio jauciu,kad man sausina ir persti oda.O da ,kaip ir misri,su spuogeliais,bet ziauriai norisi DREKINIMO.Metu ir ne 16-ka.O virs 30m Gerai tik tiek,kad kiekiai mazi,kaina nera labia didele.Sunaudoti priemones tai sunaudosiu,bet patarkite ka naudoti drekinimui.

QUOTE(PUPA13 @ 2014 04 06, 15:05)
Vat kauno vaistininke manes ir nesuzavejo
Jei zinai ko konkreciai tau reikia tai paduos,bet su patarimais tai sunkiai sekesi.Paprasiau prausiklio su rugstele,ji man padave Hidrofilini valikli "Barbados"Jis toks aliejinio pagrindo.Bet jus man pasakykit ar jis su rugstimis?Ir kremuka Barbados gavau.Nuo viso sito derinio jauciu,kad man sausina ir persti oda.O da ,kaip ir misri,su spuogeliais,bet ziauriai norisi DREKINIMO.Metu ir ne 16-ka.O virs 30m Gerai tik tiek,kad kiekiai mazi,kaina nera labia didele.Sunaudoti priemones tai sunaudosiu,bet patarkite ka naudoti drekinimui.

Naudoju Barbados kremuką jau ketvirta diena, tai atrodo odelė pripranta, paraudimai dingo, bet norisi kiek daugiau drėkinimo skruostuose. Galvoju, gal nakčiai nusipirkti alijošiaus želės

O kaip šitas Anna Lotan Greens kremas su spalva SPF30+, 50ml, ar tinka mišriai odai, ar nekemša porų

QUOTE(dominica @ 2014 04 04, 21:33)
mano misrios jaunos odos barbados visiskai nedrekino
vasara dar dar, bet ziema tai.. kosmetologe pasiule pries barbados teptis dar vit.c serumu (irgi is ana lotan)- nepastebejau, kad butu geriau. gal tiesiog ta barbados linija tinka tik labai riebiai odai?

nu as irgi prisipirkau nepabandzius, o man visiskai netiko:(
O man labai patiko barbados gelis - padrekina ir nuramina oda
Na zkiemai is jo drekinimo nekazka butu, bet va vasarai ateinanciai bus super. Mano oda misri
Ir dar labai labai smagi mirtu kauke pasirode, oda tokia svelnute lieka

Ir dar labai labai smagi mirtu kauke pasirode, oda tokia svelnute lieka

QUOTE(veriru @ 2014 03 29, 22:17)
Dėkui
Gal kas žinote kur tokio pilstomo Vilniuje rasti ?

http://le-caprice.com/lt/477-anna-lotan-gr...spf30-50ml.html

Gal kas žinote kur tokio pilstomo Vilniuje rasti ?

http://le-caprice.com/lt/477-anna-lotan-gr...spf30-50ml.html
O gal kas žino kur Kaune rast?

QUOTE(veriru @ 2014 03 26, 13:32)
Patinka ir man Anna Lotan kosmetika
Sudomino Anna Lotan Greens kremas su spalva , gal patarsit kur jo įsigyti Vilniuje, Universiteto vaistinė turbūt neturi?
Kas bandėte, gal patarsit kokia jo spalva, ar pakankami šviesi ?
http://le-caprice.co...spf30-50ml.html

Sudomino Anna Lotan Greens kremas su spalva , gal patarsit kur jo įsigyti Vilniuje, Universiteto vaistinė turbūt neturi?
Kas bandėte, gal patarsit kokia jo spalva, ar pakankami šviesi ?

http://le-caprice.co...spf30-50ml.html

Nesulaukiau atsakymų, tai nusipirkau pati

Vilniaus Akropolio "Sugiharos" parduotuvėlėje, berods 53 Lt mokėjau. Spalva gera, tepasi neblogai, tikiuosi porų nekimš

Rusiškuose puslapiuose komentarai labai geri

QUOTE(veriru @ 2014 04 09, 16:00)
Vilniaus Akropolio "Sugiharos" parduotuvėlėje, berods 53 Lt mokėjau. Spalva gera, tepasi neblogai, tikiuosi porų nekimš

Rošiuosi ir aš pirkti internetu

QUOTE(Puk @ 2014 04 09, 15:39)
Iš kur planuojat pirkt?
QUOTE(veriru @ 2014 04 09, 16:00)

Anksčiau būdavo Vilniaus Universiteto vaistinėje.
QUOTE(Puk @ 2014 04 10, 12:43)
O kažin kodėl čia viskas pigiau?

QUOTE(Mosso @ 2014 04 09, 18:53)
Anksčiau būdavo Vilniaus Universiteto vaistinėje.
Yra ir dabar. Gauna jie dideliais kiekiais ir išpilsto į indelius po 20 - 50 gramų, priklausomai nuo kremo tankio.
QUOTE(vilbur @ 2014 04 10, 17:15)
Pigiau, nes jie dideliais kiekiais iš gamintojų perka. O ar patikima, paklauskit tų 1300 sekėjų, kurie Facebooke svetainę palaikinę.