hmmm nematau ir aš jokių blizgučių. tiesa, pirmą kartą panaudojus lyg ir matėsi (gal viršutiniame sluoksnyje pudros jie buvo ), bet vėliau naudojant tikrai ne
kita vertus, nebūtinai visos pudrytės turi būti identiškos. gal vieną-kitą liniją paleido ir su didesniais blizgučiais
Nu jus mane uzmuskit, bet man nesimato ant veido tokie blizguciai.. tikrai netepciau kitu atveju ant viso veido.. nu kaip, as aiskau gal netepu ant viso viso...bet kakta pabruzinu gerai, skruostus, nosi, smakra.. bet tikrai tokiu nesimato.. gal cia del blico taip.. gali but? ar jum ir gyvai matos?
hm,o gal jie is tiesu yra pirmame pudros sluoksnyje?kadangi pudra visai nauja tai gal is tiesu taip yra.Na manau paeksperimentuosiu dar
Taip noretusi,kad butu tik pirmame sluoksnyje,nes baisiai dailus ipakavimas ir produktas atrodo mielas
hm,o gal jie is tiesu yra pirmame pudros sluoksnyje?kadangi pudra visai nauja tai gal is tiesu taip yra.Na manau paeksperimentuosiu dar
Taip noretusi,kad butu tik pirmame sluoksnyje,nes baisiai dailus ipakavimas ir produktas atrodo mielas
Gali visko but zinokit.. nu kaip, negaliu sakyt, kad visai visai ner tu pavieniu.. nu bet pvz buvau nusifotkinus, tai ant kaktos tik 1 pamaciau nu tikrai ner tiek daug kiek pas jus
turi,net kelis.Aš turiu šitą.Tai laką laisvai išlaiko iki 3-4 dienų,paskui jau atsibosta Tiesa,niekad nebandžiau tos technikos,kaip jie rašo-perlakuot top'u kas 2-3 dienas.Neva tada turėtų iki 10 dienų išlaikyti
turi,net kelis.Aš turiu šitą.Tai laką laisvai išlaiko iki 3-4 dienų,paskui jau atsibosta Tiesa,niekad nebandžiau tos technikos,kaip jie rašo-perlakuot top'u kas 2-3 dienas.Neva tada turėtų iki 10 dienų išlaikyti
[quote=Tibė,2011 01 23, 22:56]
siandien buvau kauno molo eurokose,sakau kur catrice pradanginot,sako i loreal iskeitem sakau ooo nereikejo...tai apejau rata dar po to iseinant pardaveja sako,einu uzrasysiu,kad sugrazintu catrice stenda