Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ar dar būna pardavime tas flomasteris antakiams? g.gif mano kažkaip nebedažo jau..

http://www.pinkmelon...uen_artikel.jpg
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 27, 12:08)
Ar dar būna pardavime tas flomasteris antakiams?  g.gif  mano kažkaip nebedažo jau..

Aš Kaune tai mačiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 01 27, 17:22)
Aš Kaune tai mačiau. smile.gif

Kuriam Eurokos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 01 25, 22:47)
Man atrodo cia truputi beprasmiska gincytis matosi ar nesimato yra ar nera blizguciu, juk viskas priklauso nuo tu "blizguciu" interpretavimo, kazkam ju nesimato, nes nera naudojusios su dar mazesniu blizgejimu, kazkam matosi, nes yra maciusios dar smulkesnius. Svarbu priemone visos liko patenkintos, o kaip tinkamiausiai panaudoti jau rasim  drinks_cheers.gif

Pilnai sutinku smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 01 26, 15:22)
Aš išmąsčiau, kaip pritaikyt kūno spalvas  biggrin.gif  - kaip šešėlių pagrindą  ax.gif Man nuo Catrice šešėlių šiek tiek rausta vokai, todėl ant plikos odos nenoriu naudoti  smile.gif

O nesubėga į raukšleles tepant ant vokų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 27, 11:08)
Ar dar būna pardavime tas flomasteris antakiams?  g.gif  mano kažkaip nebedažo jau..

Radau smile.gif ir dar su akcija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2011 01 27, 19:39)
Kuriam Eurokos? smile.gif

Aleksote, Maximos Bazės. Beja, galiu pagirti šį Eurokos. Visada visko pilna pridėta, yra visur testeriai, viskas tvarkinga, neprasukinėta ir konsultantės malonos, tik kai ateini, tai visada labai jos spokso, tai taip nejaukiai pasijunti ir iki galo visada ne viską nusiperku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 26, 15:22)
Man nuo Catrice šešėlių šiek tiek rausta vokai, todėl ant plikos odos nenoriu naudoti  smile.gif

Tai jums matyt sie seseliai netinka ir alergizuoja akiu odyte. Siulyciau nesidazyt jais, kad kokio blogumo neprisidarytumet akims (man su kitais taip yra buve, kad pradzioj tik parausdavo ir pan, tai po keliu kartu net degdavo voku oda, seselius nusiverkdavau, subegdavo i voko rauksle ir likdavo stipriai prilipe ten (kaip prikepe doh.gif ) - dabar man baisu taip eksperimentuot, jei iskart netinka)... Maskuoklis gausis kaip seseliu baze, bet gal vistiek seselis patenka ant odos. Nu nezinau, bus idomu isgirst kaip patiks ir tiks tokiu budu naudot.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 27, 23:45)

O nesubėga į raukšleles tepant ant vokų?  smile.gif

Visiškai ne smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 01 28, 00:57)
Tai jums matyt sie seseliai netinka ir alergizuoja akiu odyte. Siulyciau nesidazyt jais, kad kokio blogumo neprisidarytumet akims (man su kitais taip yra buve, kad pradzioj tik parausdavo ir pan, tai po keliu kartu net degdavo voku oda, seselius nusiverkdavau, subegdavo i voko rauksle ir likdavo stipriai prilipe ten (kaip prikepe doh.gif ) - dabar man baisu taip eksperimentuot, jei iskart netinka)... Maskuoklis gausis kaip seseliu baze, bet gal vistiek seselis patenka ant odos. Nu nezinau, bus idomu isgirst kaip patiks ir tiks tokiu budu naudot.

Taip, greičiausiai taip ir yra unsure.gif
Jau savaitę bandau tepti maskuoklį prieš šešėlius, bet vokai kaip buvo, taip ir yra raudoni. Kiek prisimenu iš ankstesnio Catrice šešėlių naudojimo, tas raudonumas nustojus naudoti šešėlius ne iš karto praeina, tad palauksiu dar savaitę. Bet jei ir tada nepraeis - darysiu išvadą, kad maskuoklis neapsaugo voko pakankamai ir šešėliai visgi patenka. Labai bus gaila, jei teks atidėti šiuos šešėlius į šoną verysad.gif Nes labai ilgai ieškojau būtent tokių atspalvių, pagaliau radau, nuo tos dienos, kai juos nusipirkau, naudoju juos kasdien, visi kiti šešėliai (kurių turiu labai daug blush2.gif ) guli nenaudojami. Anksčiau nei vieni šešėliai nepatikdavo taip, kad naudočiau juos kasdien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 28, 11:04)
Visiškai ne  smile.gif

Bandysiu ir aš. Ačiū už idėją cool.gif
Atsakyti
Pabandziau ir as isigyti pigios kosmetikos,isigijau biria mineraline pudryte,tad galiu pasakyti kad is ties likau patenkinta,maskuoja netgi sakyciau kad labai neblogai,laikosi taip pat iprastai kaip ir gero ir brangios pudros,o taip pat labai tinka nuimti blizgesi nuo veiduko,isibegejus dienai smile.gif
dar isigijau si ruza Multi -colour rouge nr 010 Riviera Rose,bet as juos dazau tik ant essence ruzo,kad suteiktu veidukui spindesio,sviezumo wub.gif
jei tepti viena tad man butu per sviesus.
radau internetine nuotrauka kurioje yra sis ruzas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 28 sausio 2011 - 16:30
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 19, 01:47)
Maskavimo paletė nebloga, šviesios spalvytes man reikia maišyti su tamsesne, nes kitaip matosi maskavimas, bet sumaišius tai visai neblogai.

O kaip ši paletė jos turėtojoms naudojant ilgesnį laiką? Ar nepastebėjot, kad kimštų poras (sudėty paraffinum liquidum - skystasis parafinas)? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 sausio 2011 - 20:01
QUOTE(Victorious @ 2011 01 28, 20:48)
O kaip ši paletė jos turėtojoms naudojant ilgesnį laiką? Ar nepastebėjot, kad kimštų poras (sudėty paraffinum liquidum - skystasis parafinas)? unsure.gif

na naudoju palete jau pora savaiciu.kaip uz tokia kaina ja pagirciau-pamaskuoja gerai,spalvos tinkamos,bet jei lyginti su kitais,siek tiek brangesniais,tai manyciau vertetu prideti kazkiek ir nusipirkti brangesni,nes kiek pastebejau,paakiuose subega i rauksleles,labai matosi,isryskina visu nelygumus.ant veido pavienius spuogelius/randelius pamaskuoti galima,bet tas maskavimas nera stiprus,po kiek laiko jau nebesimato,kad maskuota.. galbut visiems skirtingai,bet mano asmenine nuomone,kad savo kainos jis vertas,bet ne daugiau smile.gif jei reikia stipresnio maskavimo,siulyciau paieskoti geresnes priemones
Atsakyti