Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
man is floralista kolekcijos gana idomiai atrodo skaistalai ir tas lupdazis, o vat su naujaisiais light burgundy skaistalais nesusidraugavau, tai padovanoti ax.gif
cia pora swatchu tu skaistalu kurie bus is Floralista kolekcijos
http://wickedskakid.nl/?p=3675
http://www.beautyrit...ordpress/?p=802
Atsakyti
SM paveikta siandie nusipirkau du lupdazius, viena is urban baroq nr. 3 o kita siaip paprasta, seselius ir nagu laka. labai jau viskas grazu wub.gif lupdaziai tokie minksti, drekinantys wub.gif norejau iluminating powder bet pabijojau kad per daug blizgins riebia oda g.gif
Atsakyti
sitas forumas yra velnio lizdas biggrin.gif
... nes rytoj eisiu ir as to mozaikiuko pirkt..

Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 21, 23:46)

Skaistaliukai labai įdomūs, tikrai juos pirksiu, bet ką norėjau pasakyti, mergina šitoj nuorodoj taip bjauriai juos užtepė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 01 21, 17:03)
Nagi, ne jau dar niekas sios neisbandete??smile.gif
user posted image

drinks_cheers.gif mane taip pat labai domina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 21, 23:47)
norejau iluminating powder bet pabijojau kad per daug blizgins riebia oda g.gif

Jei riebi oda tikrai nerekomenduoju..manau ji tik suasiaodem smile.gif arba normaliom, misriom odom
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 21, 22:47)
norejau iluminating powder bet pabijojau kad per daug blizgins riebia oda g.gif

Mano riebi, bet naudoju tik ties smilkiniais tokia C forma ispaisau, tai viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 01 22, 15:43)
Mano riebi, bet naudoju tik ties smilkiniais tokia C forma ispaisau, tai viskas ok  mirksiukas.gif

Arba taip smile.gif 4u.gif
Atsakyti
mano irgi riebi oda, tai pudra tepu skruostikaulių viršų ir dar per nosies galiuką brūkšteliu smile.gif

beje, papirkau šiandien absolute moisture lūpdažį. fainas thumbup.gif
ir maskuoklių paletę. nzn. kažkas ne taip. gal per daug prie skystų maskuoklių esu pripratus, bet...nepatinka ji man. o gal netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 01 22, 14:56)
ir maskuoklių paletę. nzn. kažkas ne taip. gal per daug prie skystų maskuoklių esu pripratus, bet...nepatinka ji man. o gal netinka  verysad.gif

Kas cia su tomis paletemis pasidare, juk ji nenaujiena, o tik dabar susidomejote visos:) as pries kokius 3m ja pirkau, isnaudojau rozine spalva ir rusva vidutinio tamsumo, bet kazkaip antra karta ji manes nevilioja...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 01 22, 17:30)
Kas cia su tomis paletemis pasidare, juk ji nenaujiena, o tik dabar susidomejote visos:) as pries kokius 3m ja pirkau, isnaudojau rozine spalva ir rusva vidutinio tamsumo, bet kazkaip antra karta ji manes nevilioja...smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieks cia apie ja per daug nekalbejo.. viena pagyre, kita ir vsio.. reik visom.. as net kelias pasiemiau ir naudoju visass spalvas.. man labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 01 22, 16:30)

man apskritai "catrice" naujiena hihihi.gif . ir lb džiaugiuos atradus tokių kokybiškų ir pigių gaminių thumbup.gif
Atsakyti