Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Victorious @ 2011 01 28, 20:48)
O kaip ši paletė jos turėtojoms naudojant ilgesnį laiką? Ar nepastebėjot, kad kimštų poras (sudėty paraffinum liquidum - skystasis parafinas)? unsure.gif

Naudoju jau mėnesį. Man nekemša, bet - mano sausa oda, tai man absoliučiai jokia priemonė nekemša unsure.gif Plius aš uždažau tik paakių kampučius, tai vėlgi, ką ten kimšt..
O šiaip palete esu labai labai patenkinta, pirksiu dar smile.gif Man maskuoja tobulai. Ant raukšlių netepu, tai ir nesubėga, ir jų nepabrėžia ax.gif Laikosi labai gerai, aš pasidažau ~ 7 ryto, 10 vakare paakiai dar tvarkingi. Bet vėlgi, mano sausa oda. Ant jos viskas gerai laikosi (šešėliai, skaistalai - niekada neturėjau problemų, kad nesilaikytų)
Atsakyti
Mano irgi sausa, bet nepasakyciau, kad man patinka si palete, man tiesiog neprilimpa maskuoklis prie odos, susirubuliuoja jeigu patrinu i oda dazniausiai. Manau tikrai kazko brangesnio teks paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2011 01 29, 12:23)
Mano irgi sausa, bet nepasakyciau, kad man patinka si palete, man tiesiog neprilimpa maskuoklis prie odos, susirubuliuoja jeigu patrinu i oda dazniausiai. Manau tikrai kazko brangesnio teks paieskoti.

Keista.. unsure.gif mano irgi sausa, bet viskas su juo ok.. gal per daug dedi? g.gif as is vis isimylejau sita palete.. aciu dievui, kad antra nusipirkau.. vakar ,,ant durniaus'' sugalvojau pazaist su ja, tai drasiai galiu sakyt, kad vien tik su ta palete, tusu ir blizgesiu galima padaryt pilna dienini makiaza jei reik ant smugio staigiai.. thumbup.gif po antakiu patepiau su sviesiausia spalva, poto su tamsiausia iki voko rauksles, po akim su rozine, demeles, spuogelius su kuno spalvos tom spalvom, raudonumus su zalia, o lupas su vazelinu ir siek tiek rozines biggrin.gif ir vsio.. blizgis, tusas ir tu ready to go thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 01 28, 20:48)
O kaip ši paletė jos turėtojoms naudojant ilgesnį laiką? Ar nepastebėjot, kad kimštų poras (sudėty paraffinum liquidum - skystasis parafinas)? unsure.gif

Nu man tai ne.. as su ja netepu viso veido.. bet pvz jei nosi tept, tai gal ir pakimstu, bet nepastebejau kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2011 01 29, 11:23)

nelimpa gal dėl dėl to, kad pernelyg sausa oda. reiktų drėkikliu patept prieš tai.

iš tos paletės man rožinė spalva paakiams nepamainoma. thumbup.gif Nemaniau, kad galima visiškai užmaskuoti patamsėjimus.

kitų spalvyčių beveik nenaudoju ax.gif nepasiteisino jos man cool.gif
Atsakyti
o kokia gera pudra pasiulytumete? neskysta biggrin.gif siandien visas ziurinejau plius esence kompaktine tai galvoju kokia cia geriau butu g.gif
o ta palete kiek kainuoja? 8lt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(6Combo9 @ 2011 01 28, 00:32)
Aleksote, Maximos Bazės. Beja, galiu pagirti šį Eurokos. Visada visko pilna pridėta, yra visur testeriai, viskas tvarkinga, neprasukinėta ir konsultantės malonos, tik kai ateini, tai visada labai jos spokso, tai taip nejaukiai pasijunti ir iki galo visada ne viską nusiperku. ax.gif

man irgi kas nepatinka,tai kai vos izengi i parduotuve tai visada prisistato doh.gif as noriu sau pavaiksciot,paziuret kokios akcijos,nuolaidos,paciupinet ka nors...tai ieinu,apeinu rata ir iseinu dazniausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 01 29, 23:49)
o kokia gera pudra pasiulytumete? neskysta  biggrin.gif  siandien visas ziurinejau plius esence kompaktine tai galvoju kokia cia geriau butu g.gif
o ta palete kiek kainuoja? 8lt? g.gif
Papildyta:

man irgi kas nepatinka,tai kai vos izengi i parduotuve tai visada prisistato doh.gif  as noriu sau pavaiksciot,paziuret kokios akcijos,nuolaidos,paciupinet ka nors...tai ieinu,apeinu rata ir iseinu dazniausiai biggrin.gif

Aš naudoju Multi color - neskaitant, kad ne visai atitaikiau atspalvį, pudra tikrai gera, labai natūraliai pasidengia 4u.gif
Paletė 10 lt kainuoja 4u.gif

Kauno Saulėtekio Eurokose dirba taip pat labai įkyrios pardavėjos, ypač viena. Pagal galimybę stengiuosi prekintis kur nors kitur, nors šitas Eorokosas man prie pat namų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 29, 14:36)
Keista..  unsure.gif mano irgi sausa, bet viskas su juo ok.. gal per daug dedi? :

QUOTE(Laumė* @ 2011 01 29, 15:45)
nelimpa gal dėl dėl to, kad pernelyg sausa oda. reiktų drėkikliu patept prieš tai.

iš tos paletės man rožinė spalva paakiams nepamainoma.  thumbup.gif  Nemaniau, kad galima visiškai užmaskuoti patamsėjimus.

kitų spalvyčių beveik nenaudoju  ax.gif  nepasiteisino jos man  cool.gif

Atrodo, kad tepu mazai, gal su sepeteliu reiketu pabandyti. Su kuo jus tepat ?
O siaip tai tepu krema ir leidziu jam isigerti po 15 min tepu maskuokli, gal del to, bet va irgi ne visos spalvos pasiteisina, zalia isvis nesusipratimas, neismokau gal naudotis.
Atsakyti
gal esate kuri bandziusi stai si tusa? kaip jis?

http://www.beautyalm....jpg?1288432391
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2011 01 30, 12:42)
O siaip tai  tepu krema ir leidziu jam isigerti po 15 min tepu maskuokli, gal del to, bet va irgi ne visos spalvos pasiteisina, zalia isvis nesusipratimas, neismokau gal naudotis.

As tai su pirstu tepu.. uzdedu, paskirstau ir itapsnoju svelniai smile.gif zalia tai paprasta naudot.. tepi ant raudonu vietu, poto tepi kuno spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 30, 08:25)

Kauno Saulėtekio Eurokose dirba taip pat labai įkyrios pardavėjos, ypač viena. Pagal galimybę stengiuosi prekintis kur nors kitur, nors šitas Eorokosas man prie pat namų  blush2.gif

Kuri ten tau labiausiai nepatinka? Man tai jos ten normalios, nors senai buvau gal pasikeite.? Ir kuriuose eurokose tau neikyrios ir tuo paciu ismanancios savo darba pardavejos?
Ne i tema biskuti, bet idomu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2011 01 30, 11:42)

nelaukiu kol kremukas įsigers, man kažkaip geriau, kai oda šviežiai padrėkinta - geriau limpa, geriau pasiskirsto. bet čia kaip kam, aišku.
o tepu tai pirštu - įtapšnoju lengvai.
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 01 30, 15:31)
Kuri ten tau labiausiai nepatinka? Man tai jos ten normalios, nors senai buvau gal pasikeite.? Ir kuriuose eurokose tau neikyrios ir tuo paciu ismanancios savo darba pardavejos? 
Ne i tema biskuti, bet idomu. ax.gif

Yra tokia vyresnio amžiaus trumpai kirpta ax.gif Kelios jaunos ne tokos įkyrios, tik nepatinka, kad prie kasų vis įsiūlinėja kokias prekes, bet matyt jos privalo taip daryti. O ta vyresnė tai labai nemaloni man, nespėju įžengt, jau pristoja, sakau "ačiū, pagalbos nereikia", tai seka kiekvieną žingsnį, tarkim, mato, kad stabtelėjau prie kremų, iškart puola siūlyt kokį nors, pereinu link kosmetikos stendo, prišoka ir ten. Ir takto jai mažoka, kartą išgirdau, kad raukšlių turiu ir užtat būtinai turiu pirkti kažkokį lenkišką veido kremą biggrin.gif Nors nei klausiau patarimo nei ką ax.gif

Pramonės ir Akropolio Eurokosuose neįkyrios arba bent mažiau smile.gif Patarimo aš niekada neklausiu, nebent galiu paklausti, kur pas juos padėta vieno ar kito gamintojo produkcija ir pan Tai profesionalumo, išmanymo nelabai galiu komentuoti smile.gif
Atsakyti