Prieš kelias dienas įsigijau vieną iš Catrice naujovių, lash plus lash growth intensive serum:

Tai - pirmas tokio pobūdžio daiktas mano kosmetinėje. Išties pirkau paskatinta to, kad mano blakstienos niekuomet nebuvo nei labai ilgos, nei labai tankios, ir jomis pasigirti tikrai negalėjau, bet, nepaisant to, jomis visada stengiausi daugiau ar mažiau rūpintis, netepdavau tušu iki begalybės, valiau su švelniais pieneliais, tačiau užsimaniau įsitikinti, ar reklaminė propaganda nėra visiškas melas. Aišku, pasak reklamos, šį serumą reikia naudoti su tos pačios serijos tušu, tačiau galvoju, kad kol kas užteks ir šio. Taigi jau trečia diena stropiai kas vakarą (stengiuosi, kad tai taptų tokiu pat įpročiu kaip ir dantų valymas ar lūpų tepimas balzamu) juo tepiau ir pastebėjau, kad neiškrito dar nei viena blakstiena, o su tušu blakstienos atrodo tankesnės. Aišku, galbūt tai placebo efektas, kai daug tikiuosi iš daikto, kainuojančio 17,50Lt, tačiau jos tikrai kažkokios gražesnės

Kol kas labai džiaugiuosi naujuoju pirkiniu ir tikiuosi kad sulauksiu dar daugiau rezultatų. Nors parašyta, kad reikia tepti palei blakstienų augimo liniją, aš tuo serumu palepinu ir blakstienų galiukus, juk negaila - viso jo ten net 6 ml
82-->75,0-->70