Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Merginos supratingumo!!!
Dirbu interjero dizainere, bet laisvesniu momentu turiu pakonsultuoti atejusius i salona klientus, tai man yra grieztai pasakytia ,jei ir jie sakosi ,kad pagalbos nereikia,as turiu stoveti uz nugaros doh.gif (vistiek taip nedarau,tada tik slankioju netoliese...) arba atejus zmogui as nenoriu is karto pribegti ir uzsipuoli su savo pagalbom,manau turi pirma apsiziureti ,pasivaiskciot,bet tada iskarto sulaukiu is valdzios riksmu, kodel as nedirbu ,ar nematau kad zmoniu atejo doh.gif i mano paaiskinimus, kad zmonems taip nemalonu buti is anksto uzpultiems, priima kaip mano tingejima dirbti. doh.gif Dabar jau sugalvojo ,kad negalima klausti "ar reikia pagalbos?", nes tada visi sako ,kad nereikia, o iskarto kazka konkreciai rodyti ir siulyti.
Jus manot tom konsultantem patinka taip ikyreti ir listi is eiles prie visu,zinant kad nuolat bus atstumtos ?? Jos privalo! Girdejau, kad Senukuose jei nelenda tai net pinigines baudas gauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 30 sausio 2011 - 18:01
Tema ne apie pardavejas 4u.gif
Eurokos man regis tokia politika perkant kazka pasiulyt prie kasos kazkokia nupiginta preke, man visada siulo, jau ipratau, visad mandagiai atsisakau ir tuo baigta 4u.gif

Atejau ir as pagirt maskuokliu paletes, tikrai kaip uz 7.80lt gerule smile.gif Dideliu problemu neturiu, todel i maskavimo priemone investuot nenoriu schmoll.gif Del pasiburbuliavimo ka rase, tai tiesa..vakar uztepiau ant neseniai sudrekintu paakiu ir pasiburbuliavo, siandien ilgiau palaukiau kol paakiu drekiklis susigers ir nieks nesiburbuliavo. Nosies kampucius is pradziu tepu maskuokliu, paskui krempudra, tai man viskas laikosi gerai. Zodziu, nepasigailejau kad prigriebiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 01 30, 18:59)

Jus manot tom konsultantem patinka taip ikyreti ir listi is eiles prie visu,zinant kad nuolat bus atstumtos ?? Jos privalo! Girdejau, kad Senukuose jei nelenda tai net pinigines baudas gauna.

Tai aš šitą dalyką žinau, nes ir pati esu dirbusi pardavėja - konsultante ax.gif Bet visgi, būna įkyresnių ir ,nžn, mažiau įkyrių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 30, 19:34)
Bet visgi, būna įkyresnių ir ,nžn, mažiau įkyrių? biggrin.gif

Vat vat dilgelyt apie ka mes ir kalbam. Vienos mandagiai pasiulo preke, o kitos tiesiog nachaliskai kisa. doh.gif

Donstop--> ta pardaveja is Sauletekio, trumpais plaukais tai keistoka man tokia. Ne viena kart mane "mazule, grazuole" buvo pavadinus.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O i tema tai sugundet mane su ta maskuokliu palete, jauciu pirksiu. g.gif Ir dar labai noriu ta vadinama antakiu 'flomasteri" isbandyt, labai jau idomus man tas jo "veikimo mechanizmas". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia.: 30 sausio 2011 - 19:43
QUOTE(Olivia. @ 2011 01 30, 20:40)
Vat vat dilgelyt apie ka mes ir kalbam. Vienos mandagiai pasiulo preke, o kitos tiesiog nachaliskai kisa.  doh.gif

Donstop--> ta pardaveja is Sauletekio, trumpais plaukais tai keistoka man tokia. Ne viena kart mane "mazule, grazuole" buvo pavadinus..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na va, sakau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Isigyjau ir as maskavimo palete, pirmas ispudis geras smile.gif
Atsakyti
Kurioj eurokos Kaune yra maskavimo palete? Niekur neuzmaciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 01 31, 13:07)
Kurioj eurokos Kaune yra maskavimo palete? Niekur neuzmaciau  unsure.gif

buvo Pramonėj prieš savaitę
Atsakyti
As ir labai noriu isbandyti antakiu flomasteri smile.gif
del maskavimo paletes,tai siaip sau galiu pasakyti,siek tiek maskuoja ir viskas,
vis del to lieku istikima Artdeco comouflage,va cia tai maskuotojas,uzmaskuoja viska ka reikia thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 01 31, 14:06)
vis del to lieku istikima Artdeco comouflage,va cia tai maskuotojas,uzmaskuoja viska ka reikia thumbup.gif user posted image

truputį offtopicas blush2.gif

kiek akinuoja? ar matsi labai kad tepta? kaip naudojate? ant krempudros ar prieš ją?
Atsakyti
Na tik sužinojau tai ir atbėgu pranešt, nuo ketvirtadienio akcija nagų lakam catrice, bus po 5,93Lt, pati norėčiau kokios spalvytės, nes turiu tik iš limituotų kolekcijų porą lakų iš catrice smile.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas įsigijau vieną iš Catrice naujovių, lash plus lash growth intensive serum:
user posted image
Tai - pirmas tokio pobūdžio daiktas mano kosmetinėje. Išties pirkau paskatinta to, kad mano blakstienos niekuomet nebuvo nei labai ilgos, nei labai tankios, ir jomis pasigirti tikrai negalėjau, bet, nepaisant to, jomis visada stengiausi daugiau ar mažiau rūpintis, netepdavau tušu iki begalybės, valiau su švelniais pieneliais, tačiau užsimaniau įsitikinti, ar reklaminė propaganda nėra visiškas melas. Aišku, pasak reklamos, šį serumą reikia naudoti su tos pačios serijos tušu, tačiau galvoju, kad kol kas užteks ir šio. Taigi jau trečia diena stropiai kas vakarą (stengiuosi, kad tai taptų tokiu pat įpročiu kaip ir dantų valymas ar lūpų tepimas balzamu) juo tepiau ir pastebėjau, kad neiškrito dar nei viena blakstiena, o su tušu blakstienos atrodo tankesnės. Aišku, galbūt tai placebo efektas, kai daug tikiuosi iš daikto, kainuojančio 17,50Lt, tačiau jos tikrai kažkokios gražesnės biggrin.gif
Kol kas labai džiaugiuosi naujuoju pirkiniu ir tikiuosi kad sulauksiu dar daugiau rezultatų. Nors parašyta, kad reikia tepti palei blakstienų augimo liniją, aš tuo serumu palepinu ir blakstienų galiukus, juk negaila - viso jo ten net 6 ml biggrin.gif
Atsakyti