Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
---
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BabyGirl: 16 birželio 2011 - 07:48
QUOTE(RainyDay @ 2011 06 15, 21:42)
orestes, mane domina ten juodam apvaliam indeyje skaistalai? kaip patinka? kokias ten priemones nagams turi (ne nagu lakus) ar poveikis yra?  4u.gif kaip all arround maskuokliu palete? ar maskuoja ir laikosi nors kiek?  4u.gif

Taip, ten skaistalai wink.gif Šiaip nedaug juos naudojau, nelabai pataikiau su spalva, bet šiaip pasirodė labai geri - pamenu, vieną kartą makiažas jau buvo 'nuplaukęs', o skaistalai kaip ką tik užtepti biggrin.gif Kelios draugės irgi naudoja ir yra patenkintos wink.gif
Apie nagų priemones rašiau šiek tiek aukščiau 4u.gif
Maskuoklių paletė - žinok patinka wink.gif Nors irgi nenaudoju dažnai, kažkaip nėr gal tokios labai didelės būtinybės jai, bet va žalią spalvą įpusėjau, man visai gerai ji maskuoja paraudimus wink.gif Na ir dar kartais kai akys pavargusios būna patepu apatinius vokus rožine spalvyte wink.gif Tikrai nėra kažkoks ypatingas maskuoklis, stebuklų tikrai nedaro, bet šiaip kaip už tokią kainą, tai tikrai neblogas produktas smile.gif
Atsakyti
orestes, kaip blizgesiai? is kokiu ten seriju? Man tai is lip appeal serijos nerealus thumbup.gif
ir eye liner'is ar seniai pirktas, nesimato dziuvimo pozymiu dar? Ar geras jis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 16 birželio 2011 - 11:34
QUOTE(gatinha2 @ 2011 06 16, 12:32)
orestes, kaip blizgesiai? is kokiu ten seriju? Man tai is lip appeal serijos nerealus thumbup.gif
ir eye liner'is ar seniai pirktas, nesimato dziuvimo pozymiu dar? Ar geras jis? 4u.gif

Man šiaip Catrice blizgesiai patinka, nors nėra niekuo labai įspūdingi smile.gif Pats šviesiausias Lip Appeal, spalva 020 First Kiss - man kiek per daug blizgučių jame, nors šiaip spalva graži. Vidurinis - Glamourama LE, 020 Life's a Stage, ant lūpų labai ryškus, nors pati spalva man nereali, bet kasdienai per ryški, aš mėgstu švelniai atrodančias lūpas smile.gif Ir likęs mažylis iš Oceana LE, 02 Ocean Sunrise - šitas iš pradžių laabai patiko, bet dabar jis kažkaip pakeitė spalvą doh.gif Kažkoks perlamutras atsirado, o aš to nemėgstu, tai keliaus pusseserei turbūt biggrin.gif
Šiaip all in all visi jie malonūs ant lūpų, nedirgina odos (o pas mane ji jautri labai), bet tikrai nieko stebuklingo, gan greitai nelieka ant lūpų smile.gif

Apie lainerį tai galiu tik daaaug gero pasakyt biggrin.gif Čia mano metų atradimas wub.gif Tobulai juoda spalva, tokia ryški ryški, labai gerai tepasi, laikosi išvis tobulai biggrin.gif Kažkada teko užmigt su makiažu visu ( doh.gif ), tai ryte atsikėlusi nustebau, kad tušas aptrupėjęs buvo, o laineris nei kiek nepakito biggrin.gif Bet jį nuvalyt už tai kiek problematiška, reikia valiklio, skirto vandeniui atspariem produktam wink.gif Pirkau gal prieš porą mėnesių, tai džiuvimo žymių nėra wink.gif Aišku aš ir nelaikau jo atidaryto, tik pasidažius iškart užsuku dangtelį. Bet šiaip pats produktas man tobulas wub.gif
Atsakyti
gal kas pamenat Infinite Matt pudrytes kaina? blush2.gif
o del Tu skaistalu juodam indely nezinau, bet bandziau tokiam pat ipakavime sausa pudryte,tai man laaaabai nepatiko schmoll.gif skrido lauk i siuksline.. lygiai taip ir baltas akiu piestukas. dabar net bijau ka nors pirkti.. nors atsiliepimai apie sia kosmetika labai skirtingi unsure.gif
Atsakyti
24.90
Atsakyti
Niekur nerandu Papagenos cry.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 17, 12:39)
Niekur nerandu Papagenos  cry.gif

Aš irgi. Klausiau vienam Eurokose - sako, sandėly yra, jei norint pirkti kažką konkrečiai, galim atnešti cool.gif O aš tik apžiūrėt norėjau ax.gif
Atsakyti

Čia kažkas anksčiau rašė, kad Vilniaus BIG'o Eurokose rado ją g.gif
Atsakyti

as ir klaipedoje niekur nerandu papagenos,

ateinu pasidalint atsiliepimais apie Enter Wonderland highleiteri, jau pakankamai ilgai turiu ji, tai galiu pasakyt apie ji vien tik gerus atsiliepimus, gerai, kad nelaukiau ispardavimo, naudoju ji kasdien, nes toki gaivu veiduka padaro o tie blizguciai tai isvis man superiniai thumbup.gif
neperseniausiai isigijau ir catrice be natural lupdazi ir iskart isimylejau wub.gif labai patinka ir spalva ir kaip laikosi.
siaip catrice nevisos priemones man patinka, bet kai kurios ju tai thumbup.gif svarbu atsirinkt kas tinka mirksiukas.gif

labai dar laukiu Out of space kolekcijos, nes norisi makiazo baze isbandyt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ir as siandien nusipirkau Catrice Be Natural populiaruji lupdaziuka 4u.gif
ziauuuriai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 06 17, 19:40)
ir as siandien nusipirkau Catrice Be Natural populiaruji lupdaziuka  4u.gif
ziauuuriai fainas  wub.gif

aš irgi jau užsimaniau... doh.gif
o ar jis nesausina lūpų?
Atsakyti