Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dolita @ 2011 06 21, 09:16)
pasakykit jus man...  blush2.gif daznai cia perskaitau ivairius pasisakymus apie pigmentacija, ka jus turite galvoje kalbedami apie pigmentacija g.gif ? padengima ar ka kitka?

tai turima mintyse spalva mirksiukas.gif nes juk buna atrodo ryskus seseliai, o ant odos jau vos vos matyt.. Na o siuo atveju ,tiek dezutej, tiek ant odos spalvos ryskios matomos ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 06 21, 08:16)
pasakykit jus man...  blush2.gif daznai cia perskaitau ivairius pasisakymus apie pigmentacija, ka jus turite galvoje kalbedami apie pigmentacija g.gif ? padengima ar ka kitka?

Kuo labiau spalva pigmentuota, tuo ji ryskesne.
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 06 21, 09:22)
tai turima  mintyse spalva  mirksiukas.gif  nes juk buna atrodo ryskus seseliai, o ant odos jau vos vos matyt.. Na o siuo atveju ,tiek dezutej, tiek ant odos spalvos ryskios matomos ... mirksiukas.gif

QUOTE(Soy @ 2011 06 21, 09:24)
Kuo labiau spalva pigmentuota, tuo ji ryskesne.

aaa, aisku, dekui uz atsakymus, dbr jau zinosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 21, 07:51)
O mane kaip tik privertė abejot, kažkaip tai panelei nelabai kaip atrodo ax.gif To maskavimo aš nelabai matau g.gif Ir oda keistai blizga, ar neturėtų ji būti matinė? g.gif

man irgi nekaip atrodo schmoll.gif Labai jau matyti kaip kaukė ant veido ir jei neklystu, šiai panelei pudra kiek per gelsvoko atspalvio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 21, 11:39)
man irgi nekaip atrodo  schmoll.gif  Labai jau matyti kaip kaukė ant veido ir jei neklystu, šiai panelei pudra kiek per gelsvoko atspalvio  4u.gif

drinks_cheers.gif Vat ir aš tą gelsvumą pastebėjau, matyt, ne tą atspalvį pasirinko. Bet net ir nekreipiant dėmesio į atspalvį, vis tiek bendras vaizdas nelabai ax.gif
Atsakyti
gal tiesiog ta panelė vokietaitė pudros padaugino, dėl to taip ir atrodo kaip kaukė mastau.gif
man tikrai taip neatrodo, kaip aš pasidažau, nors man iš vis keista, man regis šios pudros net ir neįmanoma padauginti, na bet jei pusė butelaičio susitepi tai gal ir įmanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 06 21, 15:40)
gal tiesiog ta panelė vokietaitė pudros padaugino, dėl to taip ir atrodo kaip kaukė mastau.gif
man tikrai taip neatrodo, kaip aš pasidažau, nors man iš vis keista, man regis šios pudros net ir neįmanoma padauginti, na bet jei pusė butelaičio susitepi tai gal ir įmanoma biggrin.gif

Va va, man irgi taip atrodo, kad padaugint neįmanoma biggrin.gif Nes būna tepuosi, ir atrodo, kad kiek bedėčiau, vistiek natūraliai atrodo ir nei kiek nesimato ant odos wub.gif Tai vat nežinau nuo ko čia priklauso, kodėl tos merginos veidelis šiek tiek kaip su kauke g.gif
Atsakyti
Na taip, aš irgi manau, kad ta vokietukė tos pudros padaugino..
Va dar keli swatchai:
catrice
catrice2
catrice3
catrice4
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 06 21, 19:25)

Va čia gražiai padengta ir labai gerai maskuoja.. thumbup.gif Užsinorėjau. doh.gif
Kokia kaina, priminkit?
Atsakyti
24.90 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 20, 15:41)
Turbūt iš naujo įsimylėjau Catrice biggrin.gif  wub.gif

Nu ir reikejo man i sia tema uzsukt - Cartice 'urban baroque' kolekcijos lupdaziai ir pudra nesuzavejo, tai sakiau nieko man is sios firmos nereikia, o tuo labiau neciupinejus pirkt, bet jusu posta paskaiciau ir visi daiktai atsidure noru sarase ax.gif O dar vakar draugei rasiau, kad is LT, tai man nieko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 06 21, 20:18)
Va čia gražiai padengta ir labai gerai maskuoja.. thumbup.gif  Užsinorėjau. doh.gif

Pirksiu ir aš, labai jau gundo biggrin.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 06 22, 06:15)

Būna būna biggrin.gif Aš taip pat labai vengiau šios firmos, ypač šešėlių, nes, tik atsiradus Catrice kosmetikai Lietuvoje, nusipirkau kažkokius mono rudus šešėlius: pigmentacija buvo tragiška, gražiai tept buvo neįmanoma, porą kartų pabandžiau, ir galiausiai dėžutė nukrito ant grindų, ir šešėliai subyrėjo biggrin.gif Bet, matyt, jie kaip reikiant patobulino savo kosmetiką smile.gif Pvz Catrice Ultimate Colour lūpų dažai dabar vieni mėgstamiausių, kitokių net ranka nekyla naudot biggrin.gif O iš pirmųjų kolekcijų pirkti lūpų dažai taip pat nesužavėjo ax.gif
Atsakyti