Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Juxt @ 2011 06 17, 20:30)
aš irgi jau užsimaniau...  doh.gif
o ar jis nesausina lūpų?

as irgi labai bijojau, kad nesausintu. pries tai kelis kartus ejau bandyt su testeriu pasimaliavot ir pavaiksciot, nes mano lupos linkusios i sausuma.. bet zinok, man visai nesausina bigsmile.gif ir spalvyte nuostabi wub.gif net vyras pagyre, kad lupos "skanios" bigsmile.gif
Atsakyti
O kokia kaina to 'be natural' lupdaziuko?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 17, 23:42)
O kokia kaina to 'be natural' lupdaziuko?

17.90 Lt
Atsakyti
Turbūt iš naujo įsimylėjau Catrice biggrin.gif wub.gif

Catrice šešėliai Absoliute Eye Colour "040 Never Let Me Go!", (kaina 19,90 Lt):
user posted image
Tiesiog fantastiški: pigmentacija tobula, labai maloniai ir lengvai dengiasi, laikosi visą dieną, nesubėga į raukšles. Spalvos tobulos: nėra matinės, bet blizgesys labai subtilus, labai labai gražiai atrodo bigsmile.gif Realiai galiu visus kitus turimus šešėlius šveist šiukšliadėžėn, nes čia yra geriausi kada bandyti mano šešėliai bigsmile.gif

Kadangi pirkau šešėlius, už 1 ct. gavau akių pieštuką "Kajal Designer", išsirinkau juodą "010 Diamond Black" (šiaip jo kaina 9,90 Lt):
user posted image
Ir vėl: įsimylėjau po pirmo bandymo biggrin.gif Labai minkštas, labai gražiai pavyksta tiek siauras kontūras, tiek kontūro paskleidimas kitame gale esančia kempinėle bigsmile.gif Žodžiu, pieštukas Nr 1. wub.gif

Ir galiausiai "Enter Wonderland" kolekcijos Highlighting Powder, (kaina 16,90 Lt):
user posted image
Nuostabus subtilus blizgesys, jokių stambių blizgių dalelių, labai natūraliai atrodo, maloniai ir lengvai tepasi. wub.gif Tikras atradimas, atsižvelgiant į tai, kad iš Wonderland kolekcijos nieko neketinau pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o Catrice neturi jokios makiazo bazes? Ar as tiesiog neuzmaciau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 20, 15:41)
Turbūt iš naujo įsimylėjau Catrice biggrin.gif  wub.gif

Catrice šešėliai Absoliute Eye Colour "040 Never Let Me Go!", (kaina 19,90 Lt):
user posted image
Tiesiog fantastiški: pigmentacija tobula, labai maloniai ir lengvai dengiasi, laikosi visą dieną, nesubėga į raukšles. Spalvos tobulos: nėra matinės, bet blizgesys labai subtilus, labai labai gražiai atrodo bigsmile.gif Realiai galiu visus kitus turimus šešėlius šveist šiukšliadėžėn, nes čia yra geriausi kada bandyti mano šešėliai bigsmile.gif

as i siuos seselius vis dairydavausi, bet po jusu komentaro reiks nebesidairyti o nusipirkti smile.gif
Atsakyti
susigundžiau teigiamais atsiliepimais ir prigriebiau šią pudrytę
user posted image
likau sužavėta wub.gif labai gerai tepasi, lengvai pasiskirsto, spalva gražiai prisitaiko prie odos, labai gerai atlaikė visą dieną, neskaitant makiažo korekcijų dienos metu, bet, lyginant su kitomis pudromis, korekcijos buvo minimalios, o ir pudra po jų iš savo vietos per daug nepajudėjo.
vienžo - super produktas už super kainą.
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 06 20, 17:43)
as i siuos seselius vis dairydavausi, bet po jusu komentaro reiks nebesidairyti o nusipirkti smile.gif

Jei nebandėt, Eurokose pabandykit jų testerius mirksiukas.gif Aš jau testeriais buvau sužavėta: stulbinanti pigmentacija bigsmile.gif

QUOTE(Laumė* @ 2011 06 20, 19:41)
susigundžiau teigiamais atsiliepimais ir prigriebiau šią pudrytę

O kaip jums maskuoja? 4u.gif
Atsakyti
Catrice Infinite Matt up to 18h Makeup swatchas, tik gaila, kad vokiškai, bet pasižiūrėjus foto mane visai sudomino:
Catrice
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 20, 19:32)
Jei nebandėt, Eurokose pabandykit jų testerius mirksiukas.gif Aš jau testeriais buvau sužavėta: stulbinanti pigmentacija  bigsmile.gif

bent man, tai - laaabai gerai maskuoja
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 06 20, 21:39)
Catrice Infinite Matt up to 18h Makeup swatchas, tik gaila, kad vokiškai, bet pasižiūrėjus foto mane visai sudomino:

O mane kaip tik privertė abejot, kažkaip tai panelei nelabai kaip atrodo ax.gif To maskavimo aš nelabai matau g.gif Ir oda keistai blizga, ar neturėtų ji būti matinė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 20, 20:32)
Jei nebandėt, Eurokose pabandykit jų testerius mirksiukas.gif Aš jau testeriais buvau sužavėta: stulbinanti pigmentacija  bigsmile.gif

pasakykit jus man... blush2.gif daznai cia perskaitau ivairius pasisakymus apie pigmentacija, ka jus turite galvoje kalbedami apie pigmentacija g.gif ? padengima ar ka kitka?
Atsakyti