Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

QUOTE(amber123 @ 2011 01 18, 22:10)
drinks_cheers.gif tai dar ne ligones tongue.gif

Kaip lengva pasidaro, kai tai suprantu. biggrin.gif

QUOTE(Juxt @ 2011 01 18, 23:09)
joa, spalvytė unreal, bet pats lūpdažis nekoks, sausina lūpas, prastai tepasi, paskui kažkaip susisluoksniuoja... na pats materialas nykos... o  gaila... spalvytė būtent tokia, kokios ir ieškau  verysad.gif

O jūs tepat prieš tepant lūpų dažus lūpų balzamą? Nes aš visada tepu, o mano lūpos prie sausesnių, tai nelabai pastebiu, kad man kas sausintų.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 01 18, 23:25)
O jūs tepat prieš tepant lūpų dažus lūpų balzamą? Nes aš visada tepu, o mano lūpos prie sausesnių, tai nelabai pastebiu, kad man kas sausintų.

į mane galima tu biggrin.gif jaučiuosiu kaip kokia senutė blush2.gif nors dar tik 25 pasitinku...
šiaip tai jo, turiu tris balzamus, su visais bandžiau, rezultatas tas pats... tik kad dar greičiau nusivalgo/"nusišneka" ta prasme bešnekant "nusivalgo" ar kaip čia pasakyt... ir vistiek su balzamais tas "šlapias" vaidzialis būna, o aš noriu tokio vyyysiškai nude lūpdažio, be blizgučių, ir spindesio bei šlapio efekto. unsure.gif
Atsakyti
Nu, merdžynos, užsikabliavau ir aš biggrin.gif O maniau, kad jau esu atspari visoms masinėms psichozėms lotuliukas.gif doh.gif

Šiandien buvau Panoramoj, MB lydėjau su reikalais, tai nusitempiau į Eurokos ir prigriebiau tą "meteoritinę" pudrą ir maskuojančią paletę. Labai norėjau antakių šešėlių, bet nebebuvo jau... unsure.gif
Lūpų blizgį pirkau prieš porą dienų, tai buvau sužavėta, nes radau spalvą, kurios ilgai ieškojau ir panašiausias rastas variantas buvo Artdeco už 44Lt, o Catrice nei 7Lt nekainavo bigsmile.gif

Pudra man patiko, nors parduotuvėj norėjau nepirkt, nes iš pradžių pabandžius ant rankos nelabai susižavėjau, bet pabandžiau ant veido ir MB gyrė, kad labai gražiai, natūraliai švyti blush2.gif
Nėra man jokio blizgesio ar spindinčių dalelių, gal, kad mano sausoka oda, efektas būtent toks, kaip amber123 rašė ax.gif

Maskavimo paletė nebloga, šviesios spalvytes man reikia maišyti su tamsesne, nes kitaip matosi maskavimas, bet sumaišius tai visai neblogai. Žalia spalva irgi visai gerai maskuoja, tik reikia pasklaidyti ją.

Dabar reikia man antakių šešėlius medžiot ir noriu priklijuojamas blakstienas pabandyt biggrin.gif

Beje, 6Combo9, ačiū dėl pasidalijimo apie Essence nude lūpų blizgį, nučiupau ir jį, idealus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 18 sausio 2011 - 23:50
QUOTE(Laumė* @ 2011 01 16, 19:24)
baisiai norėjau šių šešėlių, bet nebuvo  verysad.gif Jei kas kur užmatysit, pasakykit  ax.gif

grįžtu su savo užklausimu. jei kas kur Vilniuje pastebėsit šių šešėliukų, informuokit, plyyyyyz blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 19 sausio 2011 - 08:40
amber123 kuoktelejai lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
o isties ta maskuokliu palete tokia gera? kodel ja iskart nusluoja nuo stendu, tik speja atsirast - iskart isgriebia unsure.gif gera ji tokia?

Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 01 18, 23:25)
Kaip lengva pasidaro, kai tai suprantu. biggrin.gif

O jums patepus balzamą ant viršaus lūpdažis gerai tepasi? Nes man tai ne...Arba netinkamas balzamas unsure.gif

QUOTE(miyako @ 2011 01 19, 10:27)
o isties ta maskuokliu palete tokia gera? kodel ja iskart nusluoja nuo stendu, tik speja atsirast - iskart isgriebia  unsure.gif  gera ji tokia?

Kiek čia skaitau tai visos giria, tame tarpe ir aš prisidedu prie pagyrų smile.gif
Atsakyti
o isties ta maskuokliu palete tokia gera? kodel ja iskart nusluoja nuo stendu, tik speja atsirast - iskart isgriebia  unsure.gif  gera ji tokia?

gal ir ne stebuklas, bet sulyginus kainos ir kokybės santykį, tai tikrai gera thumbup.gif Man sunkokai tepasi rožinė ir šviesiausia rusva spalvos, o kitos tai labai gerai. Maskuoja irgi gerai ax.gif
Atsakyti
Ar ant veiduko kuo nors skiriasi Catrice tie meteoritai nuo essence highliter'io is moonlight 4u.gif
Beje labai mazai atsiliepimu apie akiu tusus, gal yra koks geresnis nei essence rozinis?wink.gif taip pat kremines pudros domina, bet dar neisdristu isbandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 19 sausio 2011 - 15:46
Susinervinau dėl naujosios kolekcijos lako. Kažkoks brokas papuolė. Šepetėlis prastai lakuoja, drūžėm tokiom...Netolygiai pasiskirsto lakas aggressive.gif
Atsakyti
Šiandien jau išbandžiau tą maskuoklių paletę, tai labai patiko rožinė spalvytė paakiams, puikiai pamaskuoja, dar ant viršaus dėjau būtent paakiams iš elf complexion perfection, kad ne taip blizgėtų tai iš viso super. O kitos spalvytės neitin sužavėjo, bet manau dar prisijaukinsiu. smile.gif
Ir jau normaliai išbandžiau tą pudrą, bandžiau tiesiai ant makiažo pagrindo, tai man visai patiko, tas švytėjimas nėra labai intensyvus, todėl, bet jau man tikrai labai tinkama visam veidui, turi nemažai pavienių blizgučių, bet jie mažyčiai, tai nelabai ir matosi.

QUOTE(Juxt @ 2011 01 19, 01:25)
į mane galima tu  biggrin.gif jaučiuosiu kaip kokia senutė  blush2.gif nors dar tik 25 pasitinku...
šiaip tai jo, turiu tris balzamus, su visais bandžiau, rezultatas tas pats... tik kad dar greičiau nusivalgo/"nusišneka" ta prasme bešnekant "nusivalgo" ar kaip čia pasakyt... ir vistiek su balzamais tas "šlapias" vaidzialis būna, o aš noriu tokio vyyysiškai nude lūpdažio, be blizgučių, ir spindesio bei šlapio efekto.  unsure.gif

Ok. biggrin.gif Jeigu nori jau tokio grynai nude, tai siulyčiau Revlon pasižvalgyti, turiu Soft Nude ir Nude Attitude (šis visiškai matinis, tik tie, kad sunkokai tepasi). smile.gif

QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 19, 01:47)
Beje, 6Combo9, ačiū dėl pasidalijimo apie Essence nude lūpų blizgį, nučiupau ir jį, idealus thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(agnite @ 2011 01 19, 12:09)
O jums patepus balzamą ant viršaus lūpdažis gerai tepasi? Nes man tai  ne...Arba netinkamas balzamas  unsure.gif
Kiek čia skaitau tai visos giria, tame tarpe ir aš prisidedu prie pagyrų  smile.gif

Man tai gerai tepasi, kaip tik dar geriau tepasi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2011 01 19, 17:45)
Ar ant veiduko kuo nors skiriasi Catrice tie meteoritai nuo essence highliter'io is moonlight 4u.gif

Turiu abu, tai essence tas švytėjimas intensyvesnis, ir pavieniai blizgučiai stambūs, o catrice švytėjimas subtilus ir pavieniai blizgučiai smulkūs. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 19 sausio 2011 - 17:53
Įsigijau šiandien blizgesiuką Colour show, spalvytė - no 9 is mine. Šiaip ant rankos visai nebloga atrodė spalvytė, bet ant lūpų kažkaip dar neprisijaukinau jos. Ir nepasakyčiau, kad išsilaiko ilgai, kažkaip greit jo man nebelieka ant lūpų.. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 19 sausio 2011 - 18:43
QUOTE(6Combo9 @ 2011 01 19, 18:50)

Ir jau normaliai išbandžiau tą pudrą, bandžiau tiesiai ant makiažo pagrindo, tai man visai patiko, tas švytėjimas nėra labai intensyvus, todėl, bet jau man tikrai labai tinkama visam veidui, turi nemažai pavienių blizgučių, bet jie mažyčiai, tai nelabai ir matosi.
Turiu abu, tai essence tas švytėjimas intensyvesnis, ir pavieniai blizgučiai stambūs, o catrice švytėjimas subtilus ir pavieniai blizgučiai smulkūs. smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif su viskuo sutinku..
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 19, 14:41)
gal ir ne stebuklas, bet sulyginus kainos ir kokybės santykį, tai tikrai gera  thumbup.gif Man sunkokai tepasi rožinė ir šviesiausia rusva spalvos, o kitos tai labai gerai. Maskuoja irgi gerai  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif butent.. del to ji man ir patinka.. visas spalvas naudoju, gal maziausia tai ta sviesia kremine (ne ruzava) o tepas visos vienodai bent man 4u.gif
Papildyta:
amber123 kuoktelejai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gali but
nu man patinka.. konsistencija maloni, neblogai maskuoja, daug kam tinka.. isimetei ir varai biggrin.gif
Atsakyti