Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O ka daro tas rozinis tusas?Uzsinorejau ir as isbandyt kad jau taip giriat lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Man tai visiskas s.. tas tusas, visiskai nieko nedare unsure.gif
Atsakyti
Man rožinis tušas ilgina ir storina blakstienas, tai bene vienintelis tušas (iš nebrangių), kuris padaro mano visiškai vidutines pagal visus parametrus blakstienas barbiškai lėliškomis bigsmile.gif Plius netrupa, lengvai nusivalo, nedirgina akių, patogus šepetėlis. Aš tikrai nematau jokių šio tušo minusų smile.gif

Keista girdėti, kad kažkam jis nepatiko unsure.gif Nebent, sakau, gal pirko prasuktą, kiek padžiuvusį? Eurokosas mėgsta pardavinėt prasuktus, ne visada eina sutart su pardavėja, kad ištrauktų iš stalčiaus naują, neišpokuotą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 21 sausio 2011 - 09:12
QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 09:10)
Man rožinis tušas ilgina ir storina blakstienas, tai bene vienintelis tušas (iš nebrangių), kuris padaro mano visiškai vidutines pagal visus parametrus blakstienas barbiškai lėliškomis  bigsmile.gif  Plius netrupa, lengvai nusivalo, nedirgina akių, patogus šepetėlis. Aš tikrai nematau jokių šio tušo minusų  smile.gif

Tikrai taip:)
Nusipirkau tuos ale meteoritus, bet didelio skirtumo nuo essence moonlight ir crazy color blusher'io nematau g.gif moonlight baltesnis, tik tiek:)
Beje zinote kad essence ir catrice gamina ta pati kompanija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 01 21, 10:55)

Aš žinojau drinks_cheers.gif

Tai kaip ten ten su Catrice tušais, nieks jokioo nebandė? ax.gif
Atsakyti
aš du bandžiau,dar iš senos kolekcijos,ir daugiau nebenoriu bandyt,bo abudu buvo visiški nesusipratimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 01 21, 01:26)
Man tai visiskas s.. tas tusas, visiskai nieko nedare  unsure.gif

Va, va man tai irgi. schmoll.gif Ir tikrai buvo neprasuktas.
Atsakyti
Nusipirkau tuos ale meteoritus, bet didelio skirtumo nuo essence moonlight ir crazy color blusher'io nematau g.gif moonlight baltesnis, tik tiek:)

Man naujiena blush2.gif Beje Catrise skaistalai labai geri,pasiskaiciau pagyru ju blizgiams,butinai bandysiu ax.gif
Atsakyti
Iš Catrice turiu blizgį Lip appeal 040 Hello Darling http://www.ipix.lt/desc/19513862/

Mažai pigmentuotas (spalva ant lūpų beveik nematoma, vos vos parausvina), nelipnus, laikosi neilgai, greit susigeria.

Mineral powder Nr. 030 medium baige (atrodo taip http://www.ipix.lt/desc/93548497/)

Neturiu priekaištų. Neblogai išlaiko matiškumą, nesausina, natūraliai atrodo.

Giriu Catrice nagų lakus thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau va tokią pudrą:

user posted image

Ir aišku jau spėjau ir išbandyti.. lotuliukas.gif Na likau visai patenkinta, gerai dengias, gan natūraliai atrodo, tik dėl išsilaikymo dar nieko negaliu pasakyt.. g.gif Prisiskaičiau čia pagirų šiai kosmetikai, kilo noras ir kitokių gėrių išbandyt doh.gif
Atsakyti
Nagi, ne jau dar niekas sios neisbandete??smile.gif
user posted image
Atsakyti

Nu jau tikrai ne schmoll.gif 4u.gif turiu visus.. man asmeniskai nieko panasaus.. essence moonlight zymiai labiau pigmentuotas, stambesni blizguciai, visam veidui tikrai netinka.. crazy color daugiau kaip bluzheris, priduoda rausvumo, o catrice ciut svytejimo priduoda, bet labai akivaizduos efekto ner.. bet cia visa tai ant mano veido biggrin.gif ir mano pastebejimai..
Atsakyti