Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(FoxLady @ 2011 01 19, 16:45)

Beje labai mazai atsiliepimu apie akiu tusus, gal yra koks geresnis nei essence rozinis?wink.gif t

Prisidedu prie klausimo 4u.gif Kaip tik reikia tušo, eina į pabaigą Essence rožinis biggrin.gif (jau n kartų iš eilės pirktas), norisi kažką naujo išbandyti, bet nenusivilti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 17, 23:49)
cia dar tik bus skaistalai is FLoralista naujos kolekcijos (kuri turetu atsirasti vasari-kova, tai yra po dabartines Urban Baroque kolekcijos)
http://www.catrice.e...festyle_preview
o cia nuorodele kokie visi produktai is Floralista kolekcijos bus mirksiukas.gif  4u.gif

Nu viskas, liga man nauja bus - dar Catrice nespejau nieko isbandyt, bet noriu ir is sios serijos ivairiu dalykeliu. wub.gif

Labiausiai domina skaistalai, lupdaziukas (tik idomu kaip realybej jo spalvyte bus ir ar nebus perlinis balsvas, t.y. pigia atrodantis), visos blizgiu spalvos. Hm... dabar pagalvojau, kad tik lakai ir seseliai nedomina, tai visai nemazai norimu priemoniu. Lauksiu kol atsiras ta kolekcija parduotuvese ir cia pradesit, merginos, aptarinet ja tongue.gif

QUOTE(agnite @ 2011 01 19, 11:09)
O jums patepus balzamą ant viršaus lūpdažis gerai tepasi? Nes man tai  ne...Arba netinkamas balzamas  unsure.gif

Mano lupos sausos, tai as daznai pries lupdazi tepdama balzamu patepu, bet po to prispaudziu nosinyte prie lupu, kad usgertu pertekliu ir tada tepu lupdazi. Nes taip isakrt ant balzamo, tai man rodos be rysio - juk nuplaukia viskas ir nesukimba su paciomis lupomis. g.gif

QUOTE(agnite @ 2011 01 19, 18:01)
Susinervinau dėl naujosios kolekcijos lako. Kažkoks brokas papuolė. Šepetėlis prastai lakuoja, drūžėm tokiom...Netolygiai pasiskirsto lakas aggressive.gif

Man daznai su visais itin sviesiais neblizgiais laku atspalviais (t.y. pieninem baltom, rusvom, rozinem) taip buna - reikia padirbet, kol normaliai pasidengia + ne vieno sluoksnio reikia. doh.gif
Atsakyti
Čia nuotraukytės Colour Show blizgesiuko, spalvytė - no 9 is mine. Kadangi vakaras, tai prie tokių šviesų tos foto ir nelabai kokios gavos, na bet gal kąnors įžvelgsit 4u.gif Pirma nuotraukytė su blicu, kitoj be.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 19, 17:01)
Susinervinau dėl naujosios kolekcijos lako. Kažkoks brokas papuolė. Šepetėlis prastai lakuoja, drūžėm tokiom...Netolygiai pasiskirsto lakas aggressive.gif

matyt, kad brokas unsure.gif Nes man naujos kolekcijos lakas labai gražiai dengiasi.
o su top coat'u jau 4 diena, kaip nei trupinėlis nenusilupęs bigsmile.gif

QUOTE(lady_m @ 2011 01 19, 18:42)
Įsigijau šiandien blizgesiuką Colour show, spalvytė - no 9 is mine. Šiaip ant rankos visai nebloga atrodė spalvytė, bet ant lūpų kažkaip dar neprisijaukinau jos. Ir nepasakyčiau, kad išsilaiko ilgai, kažkaip greit jo man nebelieka ant lūpų.. cool.gif

pas mane tas pats blizgesiukas
spalvytė man super thumbup.gif , bet laiko tikrai gan trumpai. kita vertus ir gamintojas rašo, kad laiko iki 2 val. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 01 19, 21:07)

pas mane tas pats blizgesiukas
spalvytė man super  thumbup.gif , bet laiko tikrai gan trumpai. kita vertus ir gamintojas rašo, kad laiko iki 2 val.  cool.gif

Šeip spalva gal ir nieko, žiūrinėjau aš prieš tą veidrodį tai jau gal ir pradeda patikt rolleyes.gif Ir MB pagyrė sako, kokios gražios lūpos, graži spalva biggrin.gif Na o dėl laikymo, tai tikrai 2 valandų neišlaiko, kaip rašo tas gamintojas, kažkaip pusvalandis ir dingsta jis man nuo lūpų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 01 19, 21:07)
matyt, kad brokas  unsure.gif  Nes man naujos kolekcijos lakas labai gražiai dengiasi.
o su top coat'u jau 4 diena, kaip nei trupinėlis nenusilupęs  bigsmile.gif

Jau susitaikiau su tuo, kad brokas - antrą sluoksnį lakavau su kitu šepetėliu, viskas super, spalvytės švelnumas patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 19, 19:53)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif butent.. del to ji man ir patinka.. visas spalvas naudoju, gal maziausia tai ta sviesia kremine (ne ruzava) o tepas visos vienodai bent man 4u.gif

Mano rožinė ir šviesiausia kreminė (rusva) spalvos kietesnės už kitas, todėl sunkiau tepasi, o kitos, ypač pabraukus su pirštu suminkštėja ir lengviau dengiasi, bet šiaip visom esu patenkinta drinks_cheers.gif

Beje, Catrice "meteoritų" man dar labai gražus pateikimas ir įpakavimas biggrin.gif ir kvapas patinka, nors kažkas baisėjosi, kad kaip pasensio kremo lotuliukas.gif matyt, skonio reikalas...

O apie kokį Essence rožinį tušą kalbat? Ar šitą? user posted image
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 19, 21:30)
O apie kokį Essence rožinį tušą kalbat? Ar šitą? user posted image

Taip, multi action, patinka bet jau atsibodo, norisi kazko naujo ax.gif ir tokio pat pigaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 19, 20:10)
Šeip spalva gal ir nieko, žiūrinėjau aš prieš tą veidrodį tai jau gal ir pradeda patikt  rolleyes.gif Ir MB pagyrė sako, kokios gražios lūpos, graži spalva  biggrin.gif Na o dėl laikymo, tai tikrai 2 valandų neišlaiko, kaip rašo tas gamintojas, kažkaip pusvalandis ir dingsta jis man nuo lūpų  doh.gif

tai dėl to visi alei vieno gamintojai, kalbėdami apie produkto išsilaikymą vartoja magiškąjį "iki" 2 val., 6 val., 8 val..... smile.gif
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 19, 21:30)
Beje, Catrice "meteoritų" man dar labai gražus pateikimas ir įpakavimas  biggrin.gif ir kvapas patinka, nors kažkas baisėjosi, kad kaip pasensio kremo  lotuliukas.gif matyt, skonio reikalas...

mane tos pudros kvapas sužavėjo tuo, kad kvepia kaip mano mamos dar tarybiniais laikais naudotos pudros. vaikystę primena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 19, 22:30)
Mano rožinė ir šviesiausia kreminė (rusva) spalvos kietesnės už kitas, todėl sunkiau tepasi,

Įdomiai, mano paletėje visos spalvos vienodai minkštos smile.gif
Atsakyti
Na o jau mūsų kaime, Šiauliuose, tai deficitas didelis yra Catrice net stendų doh.gif Per tris pardes pralėkiau kol radau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Renata @ 2011 01 20, 14:27)
Na o jau mūsų kaime, Šiauliuose, tai deficitas didelis yra Catrice net stendų  doh.gif  Per tris pardes pralėkiau kol radau doh.gif

Nesaaaamone, Akropolyje pilna naujos produkcijos prekiu tongue.gif
Atsakyti