QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 17, 23:49)
cia dar tik bus skaistalai is FLoralista naujos kolekcijos (kuri turetu atsirasti vasari-kova, tai yra po dabartines Urban Baroque kolekcijos)
http://www.catrice.e...festyle_preview
o cia nuorodele kokie visi produktai is Floralista kolekcijos bus
Nu viskas, liga man nauja bus - dar Catrice nespejau nieko isbandyt, bet noriu ir is sios serijos ivairiu dalykeliu.
Labiausiai domina skaistalai, lupdaziukas (tik idomu kaip realybej jo spalvyte bus ir ar nebus perlinis balsvas, t.y. pigia atrodantis), visos blizgiu spalvos. Hm... dabar pagalvojau, kad tik lakai ir seseliai nedomina, tai visai nemazai norimu priemoniu. Lauksiu kol atsiras ta kolekcija parduotuvese ir cia pradesit, merginos, aptarinet ja
QUOTE(agnite @ 2011 01 19, 11:09)
O jums patepus balzamą ant viršaus lūpdažis gerai tepasi? Nes man tai ne...Arba netinkamas balzamas
Mano lupos sausos, tai as daznai pries lupdazi tepdama balzamu patepu, bet po to prispaudziu nosinyte prie lupu, kad usgertu pertekliu ir tada tepu lupdazi. Nes taip isakrt ant balzamo, tai man rodos be rysio - juk nuplaukia viskas ir nesukimba su paciomis lupomis.
QUOTE(agnite @ 2011 01 19, 18:01)
Susinervinau dėl naujosios kolekcijos lako. Kažkoks brokas papuolė. Šepetėlis prastai lakuoja, drūžėm tokiom...Netolygiai pasiskirsto lakas
Man daznai su visais itin sviesiais neblizgiais laku atspalviais (t.y. pieninem baltom, rusvom, rozinem) taip buna - reikia padirbet, kol normaliai pasidengia + ne vieno sluoksnio reikia.