Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

Nusipirkau Senukuose tokią šluostę langams valyti. Ji taip ir vadinasi. Labai lengvai nusivalė. Na iš pradžių su kitu skuduru purvus nuvaliau, o po to ją sudrėkinau ir pervaliau su ja. Net blizgint nereikėjo, o blizga visam name langai thumbup.gif
Ir kaina nesikandžioja, apie 8 Lt
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 03 10, 11:03)
O kur pirkai jei ne paslaptis? Gal galetum kontaktus? As irgi ieskau

zinau kur yra Kaune.Senamiestyje kur aikste su fontanu berods Jablonskio gatve.Tikslaus adreso nepamenu bet virs duru iskaba TREND kabo.reik paskambint prie duru.Buvau ten visokiu geru dalyku yra.Verta apsilankyt.

Atsakyti
QUOTE(hesė @ 2006 10 03, 11:14)
Sveikutės 4u.gif

Situacija tokia: reikia išvalyti buto langus. Kad ir kaip gaila pinigėlių, bet pati to padaryti nepajėgsiu. Taigi, gal kas kvietėtės į namus kokią firmą ir likote patenkintos? Pasidalinkit prašau kontaktais.  Veiksmas Kaune.

žinau Vilniuj superinę langų valymo (ir ne tik langų) firmą - Švaros erdvė. tėvai ne vienus metus naudojasi, šiemet ateis ir pas mane bigsmile.gif taip kruopčiai moteriškės dirba, kad atrodo, jog stiklų nėra blink.gif ir lipa aukštai, ir priemones visas turi, kopėčias...
jei kam reikia, 8611 22334 Rima
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2007 02 28, 16:27)
Aš tai langus valau laikraščiais blush2.gif  ax.gif ,tikrai gerai išvalo.Pirmiausia su šlapiu laikraščiu nuvalau,po to sausu,man tai  thumbup.gif

Oj as taip valydavau Tarybiniais laikais kai nebuvo jokiu priemoniu. Tai prisimenu, kad po to visos rankos juodos budavo nuo,,raidziu". Na nusiblizgindavo neblogai, bet jau reikedavo patrinti. Dabar valau sluoste skirta valyti langams (per platintojus).Va beda ta, kad jau susidevejo senoji, o naujos niekur nerandu Klaipedoje nusipirkti (pameciau platintoju kontaktus).Gal kas galite padeti?
Atsakyti
Langus valote prieš saulę ar ne??
Aš visada valau prieš saulę, bet dabar paskaičiau, kad taip negerai, daugiau dryžių lieka g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif padėkit 4u.gif
gal kas buvot baldų parodoj litexpo, ten 3 in 1 pardavinėjo langų valymui (rodė kaip valo, labai patiko thumbup.gif ). pamiršau nusipirkti, o dabar kaip ir aktualus tas langų valymas, o neprisimenu pavadinimo blush2.gif žinau tik kad per platintojus, gamina vokiečiai regis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 29 kovo 2007 - 13:34
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 27, 10:14)
Langus valote prieš saulę ar ne??
Aš visada valau prieš saulę, bet dabar paskaičiau, kad taip negerai, daugiau dryžių lieka  g.gif

nuo saulės langai labai greitai džiūna ir sunku juos išvalyti, nuo to turbūt ir lieka dryžiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gretka @ 2007 03 07, 14:35)
o kokią tą kepninę- gumą ant koto pirkti? Norisi kokybiško daikto, kad pavalius nereikėtų išmest ir vėl lėkt į parduotuvę. Pavasaris artėja, tai reikia visą emuniciją isigyti langų valymui. Skystalas tai man Ajax geriausias: gerai nuvalo ir visas namas kvepia.

štai tookį daiktą įsigijau - nesigailiu
user posted image
ir nuo šio skysčio
user posted image
nusivalo idealiai, langai blizga net ir po lietaus ( nelieka žymių )
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 03 30, 11:51)
štai tookį daiktą įsigijau - nesigailiu
user posted image
ir nuo šio skysčio
user posted image
nusivalo idealiai, langai blizga net ir po lietaus ( nelieka žymių )

kur galima vilniuje įsigyti?-atrodo rimtai thumbup.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 30 kovo 2007 - 12:02
QUOTE(rupestelis @ 2007 03 30, 12:54)
kur galima vilniuje įsigyti?-atrodo rimtai thumbup.gif

Ukmergės 283A, "Hronas", ten kur profesionaliomis valymo priemonėmis prekiauja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 03 30, 12:58)
Ukmergės 283A, "Hronas", ten kur profesionaliomis valymo priemonėmis prekiauja wink.gif

o kur Kaune? g.gif labai noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
As girdejus, kad pries saule langus valyt negerai. Pati valau su popieriniais ranksluosciais, kurie nepalieka pukeliu.
Atsakyti