Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

QUOTE(Amalia @ 2006 10 27, 15:44)
Būna valymo priemonių su antistatiniu veikimu - nuimama dulkes pritraukianti iskrova. Kaip tik turiu spintoje Ajax antistatic, bet  turetu būti ir kitų firmų.

turiu ta pacia beda su langais unsure.gif Beja, nusipirkau pabandymui ta Ajax antistatini, bet nematau ,kazkodel, skirtumo, tarp muiluoto vandens ir to valiklio g.gif
Atsakyti
Kuo puikiausiai nuvalau langus su paprastu langu plovikliu ir sausa mikropluosto sluoste is Maximos uz 4lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2006 10 27, 15:44)
Trinant gintarą ar  plastmasę į skudurėlį, ji pasikrauna statiškai - negi mokykloj nebandet - patrini, prikisi prie plauku, visi atsistoja ( man tiek iš fizikos ir belikę). Būna valymo priemonių su antistatiniu veikimu - nuimama dulkes pritraukianti iskrova. Kaip tik turiu spintoje Ajax antistatic, bet  turetu būti ir kitų firmų.

nemanau, kad čia statikoj reikalas. Ant pl.lango stiklo nukritęs lašas ten ir lieka, netaip kaip nuo paprasto stiklo - nurieda, nuteka. Ant tų lašų vėjas dulkes užneša, saulė nudžiovina, ir štai jums purvinas langas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2006 10 26, 21:03)
Merginos, pagelbekite. Man reikia tokios langu valymo sluotos ant ilgo koto, kad gerai nuvalytu langus. Matau, kaip parduotuvese vitrinas valo: tik perbraukia ir svaru. Va gal kazko panasaus, tiktai gero ir kokybisko produkto, kad ir brangesnio. Nes langai antrame aukste, valau ant kopeciu pasilipus ir be ilgos sluotos nepasiekiu.

Busiu dekinga uz informacija, jei parasysit tokias sluotas gaminiancia gera firma ir parduotuve, kur ju galima isigyti (Kaune).

Negi niekas nevalote langu su sluotomis ant koto, negi valote tik su skudureliais?
Atsakyti
Kad vanduo ant stiklo nesilaikytu, galima isbandyti sutomobiliams skirtas priemones. Yra tokiu, reklamavo, kad net lyjant nereikia valytuvu. Bet nemanau, kad namuose tai naudoti butu labai efektyvu, nors ka gali zinoti.
Atsakyti
Pirmiausia langus nusivalau šlapiu paprastu skudurėliu, o po to Amway firmos See Spray Glass Cleaner valikliu. Langai blizga super, ir jokio vargo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 11 09, 10:06)
Pirmiausia langus nusivalau šlapiu paprastu skudurėliu, o po to Amway firmos See Spray Glass Cleaner valikliu. Langai blizga super, ir jokio vargo  thumbup.gif .

Turiu ir aš šią priemonę. Vonioja tikrai veidrodžiai nerasoja. Aprašymę parašyta, kad negalima naudoti automobilių stiklams iš išorės, taip išeina, kad negalima ir langų iš lauko pusės valyt. Ar aš netaip supratau, ar pati valai lauko pusę?
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2006 12 01, 15:37)
Turiu ir aš šią priemonę. Vonioja tikrai veidrodžiai nerasoja. Aprašymę parašyta, kad negalima naudoti automobilių stiklams iš išorės, taip išeina, kad negalima ir langų iš lauko pusės valyt. Ar aš netaip supratau, ar pati valai lauko pusę?

Automobilių langų iš išorės valyti negalima tokiomis priemonėmis, kurios gali prastinti matomumą blink.gif lietui lyjant, o namuose thumbup.gif , tai jokių problemų.
Atsakyti
O jau kaip aš valau langus, tai turbut nė viena taip nevalot thumbup.gif Kadangi gyvenam nuosavam name, tai tų langų tikrai nemažai susidaro. O dar ir kiemo aplinka ne visiškai sutvarkyta, tai tie langai - tik nuvalai ir vėl apdulkėję. Žodžiu nespėji valyti. Vieną kartą užkniso...Nusipirkau kotą (su guma ir kempine kitoj pusė) langams valyt, skysčio ir išėjau kiemą. Tai prisipyliau to skysčio i bliūdą, dar šiek tiek vandens, kotą mirkai ir valai. Po to atsitempiau šlangą ir su srove viską nuploviau thumbup.gif Aišku, tai nėra labai jau kokybiškas valymas, bet kad pas mus juos išlaikyti blizgančius praktiškai be šansų verysad.gif
Atsakyti
labai paprasta ir lengva valyti naudojant amoniaka (perku vaistineje). buteliukas + puse kibiro vandens. nenaudoju jokiu valikliu ar priedu. valau su kotu (porolonas + guma). pabandykit, darbo 20 - ciai minuciu, 10 langu.
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 11 09, 09:06)
Pirmiausia langus nusivalau šlapiu paprastu skudurėliu, o po to Amway firmos See Spray Glass Cleaner valikliu. Langai blizga super, ir jokio vargo  thumbup.gif .

as dabar valau su Amway LOC, man irgi patiko nereikia sausinti dantis issiepus, kol neliks vandens nuosedu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2006 12 01, 14:37)

Valau ir iš vidaus, ir iš lauko. Ir dar gal truputį ne į temą, bet labai jau patiko ši valymo priemonė, valau visus stiklinius paviršius, veidrodžiai blizga thumbup.gif , ir vazas keramikines atnaujinau. Liuks dalykėlis bigsmile.gif .
Atsakyti