Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

Gal kuri žinote, kur gauti Trend activ šluosčių? Būčiau dėkinga už informaciją.
Atsakyti
valiau su kotu (kempine+guma) visalaik, tai papurski langu skyscio, pamozoji su kempine, nubrauki su guma ir viskas thumbup.gif ir laiko neuzima daug, ir nereikia blizgint iki pamelynavimo, ir nereikia jokiu kedziu ar ko pasilipimui, kad pasiekt lango virsune, nes kotas reguliuojamo ilgio thumbup.gif . na dabar uzsisakiau L.O.C. g.gif tai bus natyt ka su juo darysiu g.gif ar ir langus valysiu g.gif
Atsakyti
pasakykite kas nors kur tu trend sluosciu gauti?
Atsakyti
Jų galima gauti tik per platintojus. Aš irgi ieškau... ax.gif Jau turėjau, bet mano susidėvėjo, tai dabar dar noriu nusipirkti.
Atsakyti
Norwex šluostės irgi geros,tokios kaip Trend.Perkamos pas platintojus.Žinau kur.
Atsakyti
As savo langus valau su langu plovikliu (tuo purskiamu gamintojo vardas nesvarbu) ir su skudurėliu, o sausau pervalau su MIKROFILINE SCOTCH-BRITE sluoste. ir vargti nereikia, jokiu zymiu apie valyma nepalieka. thumbup.gif
Atsakyti
Aš langus dabar valau su mikropuošto šouste ar kempine, kai gavau rekomendacija kad jos geriausiai blizgina veidrodžius, tai pabandžiau ir langus išvalyti. Minusas tik tas kad reikia patrinti pablizginti, bet gerai kad nebereikia naudoti jokių chemikalų. ax.gif
Atsakyti
Aš tai langus valau laikraščiais blush2.gif ax.gif ,tikrai gerai išvalo.Pirmiausia su šlapiu laikraščiu nuvalau,po to sausu,man tai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif man labai patinka "effect" langu ploviklis, buna zalias ir melynas, tai as su melynu valau. jis labai pigus, maximoj, apie 1,50kainuoja. bet tikrai gerai valo biggrin.gif uzpurskus juo, valau su popieriniais ranksluosciais siurksciais tokiais. na siaip gal brangus malonumas butu, bet mes gaunam tu ranksluosciu nemokamai blush2.gif tai viska isskyrus turbut dulkes ir vonia su wc, jais valau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2007 01 25, 12:31)
valiau su kotu (kempine+guma) visalaik, tai papurski langu skyscio, pamozoji su kempine, nubrauki su guma ir viskas thumbup.gif ir laiko neuzima daug, ir nereikia blizgint iki pamelynavimo, ir nereikia jokiu kedziu ar ko pasilipimui, kad pasiekt lango virsune, nes kotas reguliuojamo ilgio thumbup.gif . na dabar uzsisakiau L.O.C.  g.gif  tai bus natyt ka su juo darysiu  g.gif  ar ir langus valysiu g.gif

o kokią tą kepninę- gumą ant koto pirkti? Norisi kokybiško daikto, kad pavalius nereikėtų išmest ir vėl lėkt į parduotuvę. Pavasaris artėja, tai reikia visą emuniciją isigyti langų valymui. Skystalas tai man Ajax geriausias: gerai nuvalo ir visas namas kvepia.
Atsakyti
Įsigijau Trend pašluostę langam valyt,kaip džiaugiuosi,tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2007 03 10, 09:29)
Įsigijau Trend pašluostę langam valyt,kaip džiaugiuosi,tikrai  thumbup.gif

O kur pirkai jei ne paslaptis? Gal galetum kontaktus? As irgi ieskau
Atsakyti