Gal kuri žinote, kur gauti Trend activ šluosčių? Būčiau dėkinga už informaciją.
valiau su kotu (kempine+guma) visalaik, tai papurski langu skyscio, pamozoji su kempine, nubrauki su guma ir viskas
ir laiko neuzima daug, ir nereikia blizgint iki pamelynavimo, ir nereikia jokiu kedziu ar ko pasilipimui, kad pasiekt lango virsune, nes kotas reguliuojamo ilgio
. na dabar uzsisakiau L.O.C.
tai bus natyt ka su juo darysiu
ar ir langus valysiu

Jų galima gauti tik per platintojus. Aš irgi ieškau...
Jau turėjau, bet mano susidėvėjo, tai dabar dar noriu nusipirkti.

Norwex šluostės irgi geros,tokios kaip Trend.Perkamos pas platintojus.Žinau kur.
As savo langus valau su langu plovikliu (tuo purskiamu gamintojo vardas nesvarbu) ir su skudurėliu, o sausau pervalau su MIKROFILINE SCOTCH-BRITE sluoste. ir vargti nereikia, jokiu zymiu apie valyma nepalieka.

Aš langus dabar valau su mikropuošto šouste ar kempine, kai gavau rekomendacija kad jos geriausiai blizgina veidrodžius, tai pabandžiau ir langus išvalyti. Minusas tik tas kad reikia patrinti pablizginti, bet gerai kad nebereikia naudoti jokių chemikalų.

Aš tai langus valau laikraščiais
,tikrai gerai išvalo.Pirmiausia su šlapiu laikraščiu nuvalau,po to sausu,man tai

Sveiki
man labai patinka "effect" langu ploviklis, buna zalias ir melynas, tai as su melynu valau. jis labai pigus, maximoj, apie 1,50kainuoja. bet tikrai gerai valo
uzpurskus juo, valau su popieriniais ranksluosciais siurksciais tokiais. na siaip gal brangus malonumas butu, bet mes gaunam tu ranksluosciu nemokamai
tai viska isskyrus turbut dulkes ir vonia su wc, jais valau

QUOTE(Pūkis @ 2007 01 25, 12:31)
valiau su kotu (kempine+guma) visalaik, tai papurski langu skyscio, pamozoji su kempine, nubrauki su guma ir viskas
ir laiko neuzima daug, ir nereikia blizgint iki pamelynavimo, ir nereikia jokiu kedziu ar ko pasilipimui, kad pasiekt lango virsune, nes kotas reguliuojamo ilgio
. na dabar uzsisakiau L.O.C.
tai bus natyt ka su juo darysiu
ar ir langus valysiu 

o kokią tą kepninę- gumą ant koto pirkti? Norisi kokybiško daikto, kad pavalius nereikėtų išmest ir vėl lėkt į parduotuvę. Pavasaris artėja, tai reikia visą emuniciją isigyti langų valymui. Skystalas tai man Ajax geriausias: gerai nuvalo ir visas namas kvepia.
Įsigijau Trend pašluostę langam valyt,kaip džiaugiuosi,tikrai

QUOTE(vilma27 @ 2007 03 10, 09:29)
O kur pirkai jei ne paslaptis? Gal galetum kontaktus? As irgi ieskau