Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

QUOTE(Sonatag @ 2006 07 31, 10:43)
O kaip tie platintojai vadinas?

na, jie niekaip nesivadina. Jie paprasti zmones smile.gif)))))))))
Kaip AVON, Oriflame ir kt. kosmetku platintojai, taip ir sie, tik platina skudurelius
Atsakyti
gal galite kas nors i az parasyti platintoju kontaktus?
anksciau turejau toki skudureli-superinis daiktas thumbup.gif bet neisivaizduoju, kaip ir kokiu budu ta pasluostele is musu namu "isgaravo" blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2006 08 02, 14:08)
gal galite kas nors i az parasyti platintoju kontaktus?
anksciau turejau toki skudureli-superinis daiktas  thumbup.gif  bet neisivaizduoju, kaip ir kokiu budu ta pasluostele is musu namu "isgaravo"  blink.gif  smile.gif

Galiu pasiulytiZepter firmos pirstine -servetele.ja taip pat labai lengva valyti langus,televizoriaus ir monitoriaus ekranus ir t.t.Kaina 30lt,Rasykit i AZ
Atsakyti
Aš plastikinius langus valau su "stebūklingu" skudurėliu. Tik išplaunu švariame vandeny ir nuvalau. Ir viskas. Tie braukytuvai man nepatinka.
O skudurėlius turiu du: Vienas toks kaip medžiaga stora, bet pats audinys kaip guminis. Mama man nupirko, berods 28 Lt. mokėjo. Fainas.
O kitą irgi pirkau kai užusienos buvau. PAts labiau panašus į frote audinuką, tik jaučias kad pusiau sintetinis pusiau guminis kažkoks. Firmų pavadinimų tikrai nepasakysiu doh.gif: Ale geras dalykas.

Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2004 06 09, 09:58)
siaip ir mano vyras valo langus, nes reikia akrobatiniu sugebejimu lauko pusei nuvalyti laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
thumbup.gif Vyro darbas  thumbup.gif Nu gal ir ne megstamiausias, bet kad jam privalomas, tai tikrai  laugh.gif  Nebent man kokia muse ikanda ir uzplaukia pasivalyt, tai koki viena isvalau ir rodau vyrui, kad susiprotetu  tongue.gif Beje, jei ne stebuklingas skudurelis, bijau kad vargiai priversciau ji valyt  wink.gif Nezinau kaip jis vadinasi, bet jo kaina tai netoli 40LT rolleyes.gif Tai is pradziu dulkes nuvalo parastu skudureliu su kokiu fairy ar tik su vandeniu, o po to tik vandeniu suvilgo ta stebuklinga sluoste ir pervalo langus ir  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Jokiu stiklu valikliu jau koki 3 metai nenaudojam nei langam, nei veidrodziam valyt  wink.gif

Va va ir aš turiu tą STEBUKLINGĄ skudurėlį. Su vienu drėgnu purvą nuvalau porą kartų o sutuo nublizginu. thumbup.gif Na aišku nepigiai man jie kainavo, bet verta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonatag @ 2006 07 31, 10:43)
O kaip tie platintojai vadinas?

Aš žinau kur tokių skudurėlių įsigyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 08 rugpjūčio 2006 - 22:09
Šiaip, Maximoj buvo(gal dar yra)skudurėlių su mikro pluoštu, kainos nepamenu, bet ar tai 2 lt ar tai 3 lt(o gal ir 1 lt), nu, tai aš jų nusipirkau pabandymui du, nes vieną pirkau Z už 17 lt. Taigi, su vienu drėgnu skudurėliu nuplaunu langą, o su kitu sausu išvalau. Super thumbup.gif , jokių ruožų, nešvarumų ir dulkių.
Atsakyti
Na kažin kiek jau tau valys tos servetėlės už 1lt g.gif
Atsakyti
Na, aš irgi neatsidžiaugiu tuo STEBUKLINGU skudurėliu thumbup.gif Kainavo man jis, atrodo, 26lt. Na, reikia pripažint, superinis dalykėlis. Baigiu pamiršt visokius valiklius, laikraščius(nes ir su jais valydavau). Na, sumoki daugiau, bet tai ilgaamžis daikčiukas thumbup.gif Jokių dryžių, blizga langiukai thumbup.gif
Atsakyti
su kuo lengvai nublizginti plastikinį langą valant? 4u.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
Su stebuklinga servetėle ax.gif su mikropluoštu. super ne servetėlė. nenaudoju jokių priemonių schmoll.gif aišku ne pigi, bet verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 09 17, 12:52)
Su stebuklinga servetėle ax.gif su mikropluoštu. super ne servetėlė. nenaudoju jokių priemonių schmoll.gif aišku ne pigi, bet verta thumbup.gif

Aš irgi tą patį norėjau parašyti ax.gif
Nepigi, bet jei skaičiuosim visam naudojimo laikotarpiui (min metams ), tai ne tokia ir brangi gausis, nes juk visų tų purškiklių nebereikės pirkti 4u.gif O ir veidrodžius galima valyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 09 17, 11:52)

Pritariu,na bet jei jau labai tai ji nenublizgina,jei įdėmiai pažiūrėsi,tai rasi prie ko prikibti,bet vistiek geriau už visas kitas priemones o ir vargo mažiau thumbup.gif
Čia apie Trend Active šluostes kalba eina ir kaina jos 28lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 18 rugsėjo 2006 - 16:21