Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

Po remonto visi langų rėmai (plastikiniai) išterlioti dažais (vidinės sienos buvo dažomos), kadangi tie rėmai pas mane tamsios medienos imitacija, tai labai matosi ir žiauriai atrodo. Kuo nuvalyti nepažeidžiant plastiko? Nors dažai lyg ir skiedžiami vandeniu, tačiau nenusivalo.. schmoll.gif
Atsakyti
turiu ir as ta stebuklinga sluoste- bet pripratau prie "amway" putu langams- super thumbup.gif thumbup.gif . netgi uzkalkejusi akvariuma isvaliau be vargo. man 100x geriau uz sluoste-nieko pries ja neturiu- geras daiktas tikrai, bet chia manau kiekvienos iprochio reikalas.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Situacija tokia: reikia išvalyti buto langus. Kad ir kaip gaila pinigėlių, bet pati to padaryti nepajėgsiu. Taigi, gal kas kvietėtės į namus kokią firmą ir likote patenkintos? Pasidalinkit prašau kontaktais. Veiksmas Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 09 18, 16:20)
Pritariu,na bet jei jau labai tai ji nenublizgina,jei įdėmiai pažiūrėsi,tai rasi prie ko prikibti,bet vistiek geriau už visas kitas priemones o ir vargo mažiau  thumbup.gif
Čia apie Trend Active šluostes kalba eina ir kaina jos 28lt  ax.gif

O kur ja galima isigyti? Ar "Senukuose" buna?
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2006 10 03, 18:07)
O kur ja galima isigyti? Ar "Senukuose" buna?

Nebūna 4u.gif Parduodama konsultantų (taip pat, kaip pvz AVON 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2006 08 02, 16:29)
Galiu pasiulytiZepter firmos pirstine -servetele.ja taip pat labai lengva valyti langus,televizoriaus ir monitoriaus ekranus ir t.t.Kaina 30lt,Rasykit i AZ

doh.gif na ir kaina ..as tai uz 17 lt pirkau thumbup.gif irgi ZEPTER.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2006 10 23, 19:02)
doh.gif na ir kaina ..as tai uz 17 lt pirkau thumbup.gif irgi ZEPTER.

PIRSTINES IR MEDZIAGA KIEK STORESNE,IR SU JA ZYMIAI PATOGIAU VALYTI .BET TAI JAU IPROCIO REIKALAS.
Atsakyti
Jei ka domina trend active produkcija, galit rasyt AZ. Dalykas jegiskas. Sluoste tarnauja maziausiai pora metu, o ir priemoniu nereik. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virguse: 24 spalio 2006 - 19:48
QUOTE(virze @ 2006 10 23, 23:01)
PIRSTINES IR MEDZIAGA KIEK STORESNE,IR SU JA ZYMIAI PATOGIAU VALYTI .BET TAI JAU IPROCIO REIKALAS.

Tai kad pas mane taip pat stora pirstine g.gif nezinau ar storesniu bebuna...
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2006 10 26, 16:35)
Tai kad pas mane taip pat stora pirstine g.gif nezinau ar storesniu bebuna...

Merginos, pagelbekite. Man reikia tokios langu valymo sluotos ant ilgo koto, kad gerai nuvalytu langus. Matau, kaip parduotuvese vitrinas valo: tik perbraukia ir svaru. Va gal kazko panasaus, tiktai gero ir kokybisko produkto, kad ir brangesnio. Nes langai antrame aukste, valau ant kopeciu pasilipus ir be ilgos sluotos nepasiekiu.

Busiu dekinga uz informacija, jei parasysit tokias sluotas gaminiancia gera firma ir parduotuve, kur ju galima isigyti (Kaune).
Atsakyti
Pasakykit, kaip čia yra, kad plastikinius langus, norint, kad jie būtų švarūs, reiktų valyti po kiekvieno lietaus. Kokio bieso prie jų tie purvai taip kimba? Kaži, čia prie visų, ar tik prie mano? Gal žinot kokią gudrybę, kad nereikėtų taip dažnai valyt? Atsibodo verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2006 10 27, 13:21)
Pasakykit, kaip čia yra, kad plastikinius langus, norint, kad jie būtų švarūs, reiktų valyti po kiekvieno lietaus. Kokio bieso prie jų tie purvai taip kimba? Kaži, čia prie visų, ar tik prie mano? Gal žinot kokią gudrybę, kad nereikėtų taip dažnai valyt? Atsibodo verysad.gif ...

Trinant gintarą ar plastmasę į skudurėlį, ji pasikrauna statiškai - negi mokykloj nebandet - patrini, prikisi prie plauku, visi atsistoja ( man tiek iš fizikos ir belikę). Būna valymo priemonių su antistatiniu veikimu - nuimama dulkes pritraukianti iskrova. Kaip tik turiu spintoje Ajax antistatic, bet turetu būti ir kitų firmų.
Atsakyti