Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 08, 15:51)
Dabar mm veluoja 7 dienas, siandiena pasidariau testuka ir konkretus neigiamas cool.gif
Kaip manot, ar dar yra vilties....???

Beja, vakarais pamaudzia pilvo apacia, kaip visad ir budavo pries mm, taciau sikart ju nera...
nu as asmeniskai manau, kad si cikla jau praleidai...

QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 09, 00:44)
Kazkaip darosi man keista. nuo vasario 20 mazdaug gal ir angsciau jau nebepamenu pradejau jausti idomius pozymius. Krutine begalo istino, labai jautri paliko issryskejo venos jos dabar jau tikrai krutinese matomos aisku ir patamsejo aureoles, jos gana labai skausmingos , po to seke strenu ir nugaros skausmas net gulint buvo sunku pasisukti ir galiausiai pykino kartais pasvaigdavo galva ir iskresdavo saltas prakaitas (priduriu to pries mmm niekada man nebudavo) dariausi testus bet aisku buvo neigiami nes buvo per angsti tai nusprendziau palaukti iki kokios vasario 14d. ir tada juos vel daryti. bet nutiko keisciausias dalykas. mano mmm labai nereguliarios bet jei jau buna cia visa gyvenima man angsciausiai pasorodo tai tik po dveju menesiu. ir buna laaabai gausios ir skausmyngos. taigi toks dalykelis vasario 4 pavakarei sulaukiau tariamu mmm....pries tai baltai tepliojo pora dienu. jau galvojau kad cia implantacija ir truputuka pateplios apsidziaugiau . menesines labai neiprastos kaip man nes as visiskai nejauciu kad  jos butu, nes seniau labai stiprus spazmai aplankydavo o biski gausiau dabar buvo tik antra diena ir po to vos ten tepliojo naktim is vis nieko ir diena irgi taip lyg yra lyg nebera. Siandien ju lyg jau ir nebera o kas keisciausia krutine mano per ta laiko nepakito ir jos neatleido ji tokia pati istinusi ir matosi venos, kartais pilvuke atrodo lyg kazkas skaidytu ir jo itraukti neimanoma. BT nzn nes dabar kur esu termometro neturiu. Taigi esu girdejusiu realiu istoriju kad moterims pirma ir kartais antra o gal daugiau nestumo menesi atdiranda tariamos mmm . aisku pirksiu testa rytoj bet butu labai idomu isgirsti ar kam nors tai yra buve ar cia tik mano fantazijos smile.gif bet jausmai realus pas mane kune o ne psihologiniai tai jau tikrai.  ph34r.gif
tu mergaite is ateities smile.gif vasario 20 biggrin.gif
O jeigu rimtai, tai as manau, kad tas tepliojimas panasus i mmm ir buvo impantacija. Nes per implantacija buna kraujo isskyros, panasios i mmm. O baltos - tiesiog issikyros, kuriu padaugeja per ovuliacija. Nors ka as cia nusisneku... Implantacija turejo buti, jeigu buvo aisku, apie sausio 15-18... Kita vertus, man si menesi per O irgi buvo kraujo isskyru....

O kada buvo paskutiniu mmm pirmoji diena? jeigu sausio 5-9 tame tarpe (na, sausio 6 manyciau), o lytiniai santykiai apie sausio 11-15, tada sausio 20 testas turi buti neigiamas, bet zirniukas jau turi buti isikibes... Siandien testas jau turi rodyti. jei parodys II, tada drisciau teigti, kad esi 5 savaites nescia.

Tu, zinok, pastudijuok savo kalendoriu, kada paskutiniu mmm pirmoji diena buvo, kada buvo lytiniai santykiai ir kiek laiko buvo tavo paskutinis ciklas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 09 vasario 2011 - 10:26
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 09, 10:22)

unsure.gif o kur dingo mano dienos.... schmoll.gif nebesuprantu...pilva ir toliau maudzia...bet dienu nera, testas neigiamas...mistika
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 09, 11:39)
unsure.gif  o kur dingo mano dienos.... schmoll.gif nebesuprantu...pilva ir toliau maudzia...bet dienu nera, testas neigiamas...mistika

nu gal ciklas nusimuse, visko gali buti. nes jeigu butu zirnius, tai testas tikrai parodytu jau tokiam termine... prasimus. 150 gr raudono sauso vyno isgerk ir prasimus (skaitosi terapeutine doze, tad organizmui visiskai nekenkia).
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 09, 11:23)
nu gal ciklas nusimuse, visko gali buti. nes jeigu butu zirnius, tai testas tikrai parodytu jau tokiam termine... prasimus. 150 gr raudono sauso vyno isgerk ir prasimus (skaitosi terapeutine doze, tad organizmui visiskai nekenkia).

Ech, o gaila... unsure.gif
Na as dar turiu vilties....zinai, viltis mirsta paskutine 4u.gif
O seip kada testas jau parodo nestuma? Vieni sako jau po dvieju savaiciu, kiti kad 4 savaiciu...

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 09, 12:22)
tu mergaite is ateities smile.gif vasario 20  biggrin.gif
O jeigu rimtai, tai as manau, kad tas tepliojimas panasus i mmm ir buvo impantacija. Nes per implantacija buna kraujo isskyros, panasios i mmm. O baltos - tiesiog issikyros, kuriu padaugeja per ovuliacija. Nors ka as cia nusisneku... Implantacija turejo buti, jeigu buvo aisku, apie sausio 15-18... Kita vertus, man si menesi per O irgi buvo kraujo isskyru....

O kada buvo paskutiniu mmm pirmoji diena? jeigu sausio 5-9 tame tarpe (na, sausio 6 manyciau), o lytiniai santykiai apie sausio 11-15, tada sausio 20 testas turi buti neigiamas, bet zirniukas jau turi buti isikibes... Siandien testas jau turi rodyti. jei parodys II, tada drisciau teigti, kad esi 5 savaites nescia.

Tu, zinok, pastudijuok savo kalendoriu, kada paskutiniu mmm pirmoji diena buvo, kada buvo lytiniai santykiai ir kiek laiko buvo tavo paskutinis ciklas.

oj turejau omeni sausio 20 biggrin.gif o siaip tai grinai mazdaug dienomis pataikei...mano paskutine diena buvo na nepasizymejau bet mazdaug pamenu tai apie sausio4 gal 5 diena tai tikrai o santykiai buvo nuo 14 iki 25 dienos blush2.gif tai va. o testo dar siandien nedariau. reikes nusipirkti. nes kursioke irgi man sake kad budama nescia jinai du menesius net neitare nes tariamai sirgo ... beto siandiena kai ryte vaziavau autobuse atsitiko keistas dalykas staigiai pradejo pykinti nes prakaitas ismuse ir galva apsisuko tik galvojau kuo greiciau sulaukt stoteles ir lipti lauk, beto ir pilva keistai vel maudzia ir nugara skauda. oj kaip noreciau nestuke.gif reikes siandiena testa pirkti ir rytoj ryte daryt wub.gif
Atsakyti
sveikos damutes 4u.gif esu iklimpus nezinioj.manau kad as jau 2-3 sav su zirniuku.visu pirma:
@mm baigesi sausio 26 d.truko apie 4 d. gan gausios kaip visad.
@po ju iki siol nenustoja mausti pilvo apacios ir sonu-rodos kad pilvo apacia lyg butu kaitinama, aisku tik viduj.
@taip pat nuo mm nesiliauja kaire krutine mausti, dilgcioti, papsaudus skauda, o speneliai abieju krutu paspaudus skaudesni nei iprastai, bet nepatamseja.
@sekmad privaciai pas geneg buvau, vaginalinis echo rodo kad esu sveika.
taciau gal nestumas jei butu tai gal 2-3 sav nepakanka jo iziureti dar,,,,
@nestumo tetstas siryt neigiamas, bet jis labai pigus vos 5 lt.
ir nuo gripo vaistus geriau vakar..gal slapima pavaike.
@mes nesisaugom-vyras baigia tik isoreje,,,bet manau laselis gali visad pakliuti
@kitos mm t buti kt sav pabaigoje....hhhmm, na o del kaires kruties maudimo, tik gydyt sake kad pabrinke limfmazgiai,,kazkaip man itartina gydyt,,,,juk skausmai negali taip ilgai testis,,,,tiek kruties tiek piln apac maudimas,,,
bet manau kad as galiu lauktis,.,,,nors pozymiu vos tera....
nebezinau, gal kas kokia nuomone turite,,,butu saunu 4u.gif dekui
Atsakyti
saulytejjj - manau kad nesilauki. man kažkaip atrodo kad tik bandai į nėštumą įsijausti.
jei echo ir nerodo, gimdos gleivinė būtų gydytojai vis vien įtartinai atrodžiusi.
mmm buvo, gydytoja nėštumo nemato, NT neigiamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 09 vasario 2011 - 18:27
Labas visoms jau esamoms ir busimoms nestuke.gif 4u.gif
Net nezinau nuo ko pradet pasakot blush2.gif
Menesiniu ciklas kaip laikroduskas,bent jau paskutinius 8men buvo.Sausio 2-7d sirgau...truputis "meiles savaitgaliu"... sausio 28-29d pasirode truputi kraujo...o dabar mano mielosios mm jau savaite laiko kaip veluoja...Kad galeciau lauktis,net minties nebuvo,net pagalvojusi nebuvau apie tai.Savijauta : velniskai gera nuotaika,svelnus sunkumas pilve,truputi padidejusi ir gal kiek jautresne krutine,pastarases 3d jauciuosi kaip nuolat supciausi karuseleje (galva sukasi) doh.gif ....ir jeigu ne dingusios mm ir keista nuojauta buciau nesugalvojusi pasidaryt NT...Sian jis man lyg ir parode vos yziurima vaiduokliuka wub.gif ax.gif bet dar labai bijau dziaugtis...kartosiu testuka penktadienio ryta ir ziuresim...jeigu nesulauksiu teigemo ar mm,15d keliausiu pas gine....Ka manot? blush2.gif
P.s Linkiu visoms tu issvajotuju ir islauktu 2 bruksniuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 09, 12:13)
Ech, o gaila... unsure.gif
Na as dar turiu vilties....zinai, viltis mirsta paskutine  4u.gif
O seip kada testas jau parodo nestuma? Vieni sako jau po dvieju savaiciu, kiti kad 4 savaiciu...

14-18dpo jau tikrai parodo,
Vėluoti mmm gali dėl daugybės priežasčių, tiesiog gal veliau Ovuliacija buvo, todėl ir mmm vėluoja?

QUOTE(saulytejjj @ 2011 02 09, 15:02)
@sekmad privaciai pas geneg buvau, vaginalinis echo rodo kad esu sveika.
taciau gal nestumas jei butu tai gal 2-3 sav nepakanka jo iziureti dar,,,,
@nestumo tetstas siryt neigiamas, bet jis labai pigus vos 5 lt.

Nesilauki, jei ir lauktumsi, tai tikrai dar nieko nejaustum, nes dar tik dvi savaitės nuo mmm praėjo visų pirmą, turėtum ovuliacijos sulaukti, kad lauktumsi biggrin.gif
Testo kaina nesvarbi, jeigu nėštumas yra net ir pats pigiausiai jį parodo.
Atsakyti

Laba,na papasakosiu apie save,nes pvz jusu mmm buvo 2-7,mano 9-14,pagal skaiciuokles jei reguliarus ciklas,o jusu toks,ovuliacija mano buvo kazkur 26,jusu siuo atveju anksciau turejo but,o mylejotes tik 28-29..ir dar jau testas rodytu tikrai!mano vaiduoklis ir tas jau iziurimas vakar buvo..na gal dar as klystu del ko nors,mergaites pataisis,gal pastojot veliau,ar dar kas,testukas parodys penktadieni:)sekmes!
Atsakyti
QUOTE(...meilesburbulai... @ 2011 02 09, 23:22)
Labas visoms jau esamoms ir busimoms  nestuke.gif  4u.gif
Net nezinau nuo ko pradet pasakot  blush2.gif
Menesiniu ciklas kaip laikroduskas,bent jau paskutinius 8men buvo.Sausio 2-7d sirgau...truputis "meiles savaitgaliu"... sausio 28-29d pasirode truputi kraujo...o dabar mano mielosios mm jau savaite laiko kaip veluoja...Kad galeciau lauktis,net minties nebuvo,net pagalvojusi nebuvau apie tai.Savijauta : velniskai gera nuotaika,svelnus sunkumas pilve,truputi padidejusi ir gal kiek jautresne krutine,pastarases 3d jauciuosi kaip nuolat supciausi karuseleje (galva sukasi) doh.gif  ....ir jeigu ne dingusios mm ir keista nuojauta buciau nesugalvojusi pasidaryt NT...Sian jis man lyg ir parode vos yziurima vaiduokliuka  wub.gif  ax.gif  bet dar labai bijau dziaugtis...kartosiu testuka penktadienio ryta ir ziuresim...jeigu nesulauksiu teigemo ar mm,15d keliausiu pas gine....Ka manot?  blush2.gif
P.s Linkiu visoms tu issvajotuju ir islauktu 2 bruksniuku  wub.gif

kaip smagu geros naujienos thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai, tik pas gine dar neskubek, vistiek ji dar jokio taskelio nematys, luktelk geras pora savaiciu, ir lauksim testo nuotraukeles penktadieni mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 02 10, 07:04)
Laba,na papasakosiu apie save,nes pvz jusu mmm buvo 2-7,mano 9-14,pagal skaiciuokles jei reguliarus ciklas,o jusu toks,ovuliacija mano buvo kazkur 26,jusu siuo atveju anksciau turejo but,o mylejotes tik 28-29..ir dar jau testas rodytu tikrai!mano vaiduoklis ir tas jau iziurimas vakar buvo..na gal dar as klystu del ko nors,mergaites pataisis,gal pastojot veliau,ar dar kas,testukas parodys penktadieni:)sekmes!

Na as tai supratau, jog sausio 28-29 pasirode kraujo (galima implantacija), o ne myletasi ax.gif
Atsakyti