Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(*chiquita* @ 2011 02 10, 00:57)
14-18dpo jau tikrai parodo,
Vėluoti mmm gali dėl daugybės priežasčių, tiesiog gal veliau Ovuliacija buvo, todėl ir mmm vėluoja?

Zinau, kad gali veluoti...bet kazkaip taip nebudavo, apart pries 2 metus, kai baigiau gerti KT, tuomet mmm buvo isnykusios 4 menesiams... verysad.gif
Vakar sugadinau dar viena testa, konkretus neigiamas, be jokiu abejoniu, antros juosteles net su mikroskopu neiziuresi. 2 turejo prasideti mmm, siandiena jau 10...kazkokia konkreti nesamone...arba butu, arbe ne...o dabar nezinia unsure.gif Man jau stogas vaziuoja....
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 10, 11:54)
Zinau, kad gali veluoti...bet kazkaip taip nebudavo, apart pries 2 metus, kai baigiau gerti KT, tuomet mmm buvo isnykusios 4 menesiams... verysad.gif
Vakar sugadinau dar viena testa, konkretus neigiamas, be jokiu abejoniu, antros juosteles net su mikroskopu neiziuresi. 2 turejo prasideti mmm, siandiena jau 10...kazkokia konkreti nesamone...arba butu, arbe ne...o dabar nezinia  unsure.gif Man jau stogas vaziuoja....

O tu žinai kada tau tiksliai O buvo?

aš siulau, matuoti BT, stebėti save ir tada tiksliai žinosi kurią dieną O laukti, kada NT gadinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 02 10, 12:51)
O tu žinai kada tau tiksliai O buvo?

aš siulau, matuoti BT, stebėti save ir tada tiksliai žinosi kurią dieną O laukti, kada NT gadinti  4u.gif

Kadangi mmm nera lb jau reguliarios, tai 100% garantuoti O dienos negaliu. Bet seip sausio 14d. turejo pagal mano pasakiciavimus buti O...Tai manau jau testas tikrai rodytu, jeigu esu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 02 10, 09:51)
kaip smagu geros naujienos  thumbup.gif  thumbup.gif sveikinimai, tik pas gine dar neskubek, vistiek ji dar jokio taskelio nematys, luktelk geras pora savaiciu, ir lauksim testo nuotraukeles penktadieni  mirksiukas.gif  wub.gif

tikiuosi,kad per anksti neapsidziaugiau ax.gif doh.gif laukiu nesulaukiu rytojaus ryto...nes vaikstau taip kaip adatu-jeigu teigemas tai atrodo kad visam pasauliui isreksiu lotuliukas.gif doh.gif (juokauju)
Dar viena keistenybe prie tu mano visu isvardintu tai kad pora sav atgal,ryta pabudusi apie cigaretes net pagalvot negalejau...ir nuo to laiko neberukau,uzuodziu arba bunu salia rukankciu,negera darosi doh.gif bet tas negerumas man patinka thumbup.gif jeigu tai del nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(...meilesburbulai... @ 2011 02 10, 14:29)
tikiuosi,kad per anksti neapsidziaugiau  ax.gif  doh.gif  laukiu nesulaukiu rytojaus ryto...nes vaikstau taip kaip adatu-jeigu teigemas tai atrodo kad visam pasauliui isreksiu lotuliukas.gif  doh.gif (juokauju)
Dar viena keistenybe prie tu mano visu isvardintu tai kad pora sav atgal,ryta pabudusi apie cigaretes net pagalvot negalejau...ir nuo to laiko neberukau,uzuodziu arba bunu salia rukankciu,negera darosi  doh.gif bet tas negerumas man patinka  thumbup.gif  jeigu tai del  nestuke.gif  wub.gif

Ech wub.gif laukiam rytojaus kartu su tavimi ir laikom kumstukus 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos, ilgai skaitinejau tad nusprendziau parasyti, dedasi toks dalykas kad vieno isdykavimo metu su vyru prezervatyvas manyje pasiliko, kadangi manom kad vaikam dar anksoka tai isgeriau escapelle tablete, sausi menesinemis susirgau anksciau ko niekada nera buve, truko neilgai 3d, poto biskiuka patepliojo, iki siu dar liko mazdaug diena, bet labai pajautrejo krutine, sakyciau net liemenele anksta darosi , ir maudzia labai, dar labai maudzia nugara ir pilvo apacia, ir taip jau apie pora savaiciu, negana to tai dar ir erzinti viskas pradejo, kartais uzeina sleikstulys uosle taip pat pajautrejo siek tiek, taciau net nezinau ar verta testa pirkt ne iki menesiniu dar liko apie 1-2d. ka manot?gal galit ka patarti?
Atsakyti
Sveikos,
patys didziausi sveikinimai sulaukus II 4u.gif 4u.gif
Man toks klausimas siandien isklilo..... g.gif vitaminus su foliu geriu jau trys menesiai, bet gandru musu fronete nera... unsure.gif tai dabar ir galvoju ar gerti toliau ir ar jo nebus per daug. Ka darot tos kurios labai ilgai negalit pastoti? Idomu kiek ilgai ji galima vartoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(devilmaycray @ 2011 02 10, 14:59)
sveikos visos, ilgai skaitinejau tad nusprendziau parasyti, dedasi toks dalykas kad vieno isdykavimo metu su vyru prezervatyvas manyje pasiliko, kadangi manom kad vaikam dar anksoka tai isgeriau escapelle tablete, sausi menesinemis susirgau anksciau ko niekada nera buve, truko neilgai 3d, poto biskiuka patepliojo, iki siu dar liko mazdaug diena, bet labai pajautrejo krutine, sakyciau net liemenele anksta darosi , ir maudzia labai, dar labai maudzia nugara ir pilvo apacia, ir taip jau apie pora savaiciu, negana to tai dar ir erzinti viskas pradejo, kartais uzeina sleikstulys uosle taip pat pajautrejo siek tiek, taciau net nezinau ar verta testa pirkt ne iki menesiniu dar liko apie 1-2d. ka manot?gal galit ka patarti?

manau tiesiog lauk mmm dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti del drauges, ar gali buti, kad ji laukiasi:
1. skauda nugara, pilvas (buna toks maudimas),
2. pakyla temperatura ir ar gali laikytis keleta dienu ir pakilti is niekur nieko,
3. išsipūtęs pilvas,
4. pykinimas be vemimo,
5. troskina labai, kartais naktimis,
6. nuovargis,
7. nuo birzelio nebevartoja KT, bet testas neigiamas.

Ar testas galejo dar nerodyti teisybes? Ir ar yra galimybe, kad ji laukiasi? g.gif
Buvo isitikinusi, jog laukiasi, bet kad testas rodo neigiama atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 02 10, 16:19)
manau tiesiog lauk mmm dienos  mirksiukas.gif

aciu uz atsakyma as irgi taip pat manau, ness testui kaip ir ankstoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 10, 15:45)
Ech  wub.gif laukiam rytojaus kartu su tavimi ir laikom kumstukus  4u.gif

aciu mergaites 4u.gif katik grizau is vaistines su testuku ax.gif ryto laukiu su nekantrumu...pati ir meldziuosi ir kumstukus laikau rolleyes.gif - lb lb tikiuosi kad visdelto nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Niu va turiu liudnu ziniu....mano mmm prasidejo vakar vakare po 9 dienu velavimo... unsure.gif Na bandysim toliau ax.gif Visu 100% tikim, kad pavyks smile.gif Turi pavykti. Ech, siandiena pilva skauda, brrr...baisu...

meilesburbulai, kaip testukas? Ka siryt parode? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti