Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 11, 10:30)
Labas rytas  4u.gif

Niu va turiu liudnu ziniu....mano mmm prasidejo vakar vakare po 9 dienu velavimo... unsure.gif Na bandysim toliau  ax.gif Visu 100% tikim, kad pavyks smile.gif  Turi pavykti. Ech, siandiena pilva skauda, brrr...baisu...

uzjauciu 4u.gif mums tas pats buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 11, 10:30)
Labas rytas  4u.gif

Niu va turiu liudnu ziniu....mano mmm prasidejo vakar vakare po 9 dienu velavimo... unsure.gif Na bandysim toliau  ax.gif Visu 100% tikim, kad pavyks smile.gif  Turi pavykti. Ech, siandiena pilva skauda, brrr...baisu...

meilesburbulai, kaip testukas? Ka siryt parode?  mirksiukas.gif  4u.gif

Labas margaites 4u.gif neigemas verysad.gif turbut pirmam teste vaiduokliuka maciau nes labai norejau matyti doh.gif lotuliukas.gif ( nors drauge taip pat ji mate) tad nezinau...bet mano mm nepasirode ir nepanasu kad planuoja pasirodyti...keliausim po savaitgalio pas gine kad bereikalo neuzkraut galvos bereikalingais speliojimais smile.gif tik va dabar nezinau kaip elgtis (vardadienis,gimtadienis) nors alkocholio seip nevartoju,bet taure kita turbut privalesiu isgerti. g.gif kaip manot nieko tokio jeigu visdelto nestuke.gif ?
Atsakyti
[quote=...meilesburbulai...,2011 02 11, 14:55]
Labas margaites 4u.gif neigemas verysad.gif turbut pirmam teste vaiduokliuka maciau nes labai norejau matyti doh.gif lotuliukas.gif ( nors drauge taip pat ji mate) tad nezinau...bet mano mm nepasirode ir nepanasu kad planuoja pasirodyti...keliausim po savaitgalio pas gine kad bereikalo neuzkraut galvos bereikalingais speliojimais smile.gif tik va dabar nezinau kaip elgtis (vardadienis,gimtadienis) nors alkocholio seip nevartoju,bet taure kita turbut privalesiu isgerti. g.gif kaip manot nieko tokio jeigu visdelto nestuke.gif ?
ask4aretux nenukabinkim nosyciu 4u.gif vistiek sulauksim tu issvajotuju 2ju bruksniuku ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
ask4aretux nenukabinkim nosyciu 4u.gif vistiek sulauksim tu issvajotuju 2ju bruksniuku ax.gif thumbup.gif

Na tau dar yra vilties 4u.gif Linkiu, kad butum nestuke.gif
O nosiu jokiu budu nenukabinam, o toliau dirbam is peties mirksiukas.gif ax.gif bigsmile.gif Ir tik su pozityviom mintim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ask4aretux: 11 vasario 2011 - 14:43
[quote=ask4aretux,2011 02 11, 15:42]
Na tau dar yra vilties 4u.gif Linkiu, kad butum nestuke.gif
O nosiu jokiu budu nenukabinam, o toliau dirbam is peties mirksiukas.gif ax.gif bigsmile.gif Ir tik su pozityviom mintim 4u.gif
[/quote]
biggrin.gif blink.gif gristu...kaip cia patalpinti foto? nes mano testas krecia pokstus ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
meilesburbulai, cia gali mesti foto ir nuoroda paskui ideti 4u.gif

http://imageshack.us/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ask4aretux: 11 vasario 2011 - 16:29
QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 11, 17:29)
meilesburbulai, cia gali mesti foto ir nuoroda paskui ideti  4u.gif

http://imageshack.us/

aciu bandau deti ax.gif
Atsakyti
bandykit per radical.ru
Atsakyti
http://img98.imagesh...i/ssa51483.jpg/
Na ka manot? g.gif doh.gif ymanoma nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(...meilesburbulai... @ 2011 02 11, 16:37)

As manau, kad tikimybe tikrai yra 4u.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 11, 16:49)
As manau, kad tikimybe tikrai yra  4u.gif  thumbup.gif

Matosi antra juostele ir pakankamai normaliai 4u.gif
Kazkaip manau, kad reikes tave sveikinti nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(...meilesburbulai... @ 2011 02 11, 14:55)
Labas margaites  4u.gif  neigemas  verysad.gif turbut pirmam teste vaiduokliuka maciau nes labai norejau matyti  doh.gif  lotuliukas.gif  ( nors drauge taip pat ji mate) tad nezinau...bet mano mm nepasirode ir nepanasu kad planuoja pasirodyti...keliausim po savaitgalio pas gine kad bereikalo neuzkraut galvos bereikalingais speliojimais  smile.gif tik va dabar nezinau kaip elgtis (vardadienis,gimtadienis)  nors alkocholio seip nevartoju,bet taure kita turbut privalesiu isgerti. g.gif  kaip manot nieko tokio jeigu visdelto  nestuke.gif ?

150 ml vyno tikrai nepakenks
Atsakyti
QUOTE(...meilesburbulai... @ 2011 02 11, 15:37)

Grazus vaiduokliukas matosi.Po keliu dieneliu pakartok ir ziurek ar ryskeja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreaminGirl: 11 vasario 2011 - 16:53