Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(Dženy @ 2011 02 21, 00:02)
ikelk nuotrauka to testuko  mirksiukas.gif

o kaip tai padaryti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 20, 22:59)
o kaip tai padaryti ?  g.gif

www.radikal.ru > spaudi "pasirinkti faila" > randi fotke savo kompe> spaudi "zagruzit" wink.gif ir laukti, atsiverusiam lange nukopini pirma nuoroda > atsidarai cia langa, kuriame reikia atsakyt i tema > pasirenki IMG ir iklijuoji ta nuoroda > viskas! smile.gif

as tau matyt buvau pavyzdys is tu, kurios isikalba nestumo pozymius doh.gif veluiojant mmm, daug simptomu jutau, paskui joms atejus, nepatikejau, kad tai mmm, nes labai keistos, trumpos ir negausios, tai3 sirgimo (koks jis ten bebutu) pasidariau easy cup testuka.. ir nieko verysad.gif bet pora dienu vis tiek karts nuo karto atrodo, kad kzkas ni to.. ir dbr sprogti noriu, visa issiputus, nesuprantu.. rolleyes.gif

sekmes mergytes! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 21, 01:19)
www.radikal.ru > spaudi "pasirinkti faila" > randi fotke savo kompe> spaudi "zagruzit" wink.gif ir laukti, atsiverusiam lange nukopini pirma nuoroda > atsidarai cia langa, kuriame reikia atsakyt i tema > pasirenki IMG ir iklijuoji ta nuoroda > viskas! smile.gif

as tau matyt buvau pavyzdys is tu, kurios isikalba nestumo pozymius  doh.gif veluiojant mmm, daug simptomu jutau, paskui joms atejus, nepatikejau, kad tai mmm, nes labai keistos, trumpos ir negausios, tai3 sirgimo (koks jis ten bebutu) pasidariau easy cup testuka.. ir nieko  verysad.gif bet pora dienu vis tiek karts nuo karto atrodo, kad kzkas ni to.. ir dbr sprogti noriu, visa issiputus, nesuprantu..  rolleyes.gif

sekmes mergytes!  wub.gif

man irgi po mmm atrode kad nieko nera...arba dabar is naujo uzkibo arba kazkas yra nes NT nesivaidentu doh.gif
o nuotraukyte ryt patalpinsiu, ner kaip ikelt dabar is foto aparato unsure.gif
Atsakyti
Gintarine, yra man pasitaike NT kai antra juostele tik ispausta, jokio pigmento nera. Visus kartus nestumu nebuvo. Manau cia del to jog toj vietoj ideta ta spec medziaga nestumui nus tatyti
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 02 21, 08:28)
Gintarine, yra man pasitaike NT kai antra juostele tik ispausta, jokio pigmento nera. Visus kartus nestumu nebuvo. Manau cia del to jog toj vietoj ideta ta spec medziaga nestumui nus tatyti

man irgi buvo taip ,net suabejojau, gal vaiduokliauja doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaite smile.gif prisijungiu prie Jusu smile.gif 4u.gif ir mes su vyru planuojam vaikeli, 3 menesi jau smile.gif tikiuosi kad nesulauksiu si menesi menesiniu, bet dar 10 dieneliu liko palaukti ir darysiu testuka, labai jau nekantrauju nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(3andzela3 @ 2011 02 21, 09:38)
Sveikos mergaite smile.gif prisijungiu prie Jusu smile.gif  4u.gif  ir mes su vyru planuojam vaikeli, 3 menesi jau smile.gif tikiuosi kad nesulauksiu si menesi menesiniu, bet dar 10 dieneliu liko palaukti ir darysiu testuka, labai jau nekantrauju nestuke.gif

kantrybes jums 4u.gif ir sekmes, zinoma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 02 21, 10:28)

bet va siryt pasidariau testa ir vos iziurimas vaidokliukas pasirode:) jei taip tai reiskia laabai maza nestuma blush2.gif tai truputi pasimeciau...bandysiu po savaites pasidaryti kazin ka tada parodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 21, 11:08)
bet va siryt pasidariau testa ir vos iziurimas vaidokliukas pasirode:) jei taip tai reiskia laabai maza nestuma  blush2.gif tai truputi pasimeciau...bandysiu po savaites pasidaryti kazin ka tada parodys  ax.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3andzela3 @ 2011 02 21, 12:42)
sveikinu  4u.gif

as tikiuosi kad mano akys neapgauna blush2.gif
Atsakyti
Labutis,mergaitės smile.gif

Mes jau su MB turim vieną pupą ,bet jau pradėjom galvoti apie antrą ax.gif Jau atsinaujino vėl mano įprastas ciklas po maitinimų.Šį mėnesį jau trečias buvo.Mes nesisaugojom niekad,todėl,kad ne taip paprastai tie vaikiukai mums gaunas.Pirmą planavom 5 mėn,bet baigėi nesėkmingai.Antrą kartą pastojau tik po 10 mėn.Jau ir buvau praradus viltį.
Šį kartą ciklas kažkoks kitoks gavos.Ir nežinau ar tai kokios ligos pradžia ar nauja gyvybė.Mano ciklas trunka 30 dienų.Jis reguliarus.Paprastai O budavo pagal visas taisykles ciklo viduryje apie 14-15 dieną,bet ši kartą viskas susimakalavo.Persirgau mmm kažkur 5 dienas apie 11 diena prasidėjo tos tąsios išskyros.Mes atlikom ND neplanuotai,nes juk O tik kokia 14 diena.Nuo tos dienos tokios iskyros buvo kažkur apie savaitę.Nu taip ir lyg ir turėtu būti,bet mane labiausiai jaudina,kad po tos 11 dienos prasidėjo pastovus pilvo maudimas.Toks įspūdis,kad maudzia abi pusias.Labai nemaloniai.Jei būtu O tai tai užtruktų tik dvi dienas max,bet tas vyksta iki siol.Krūtinė dabar nejautri,bet padidėjusi.Na,bet taip irgi būna prieš mmm.Dėl tų skausmų nuėjau pas ginę.Ji nieko įtartino nerado.Atlikus šlapimo ir tepinėlio tyrimus pasakė,kad jie idialūs.O maudimas nepraeina.Rytoj eisiu ehoskopija pasidaryti,nes daktarė mane nusiuntė.Dar pilvas pastoviai vakarais ispūstas ir baisiai vidurius pučia.Suprantu,kad reikia nueiti rytoj pasitilrinti,bet jei yra maža viltis ,kad laukiuosi tai baisu taip anksti ten lysti,kad nepakenkti anksčiau laiko,bet jei ten koks susirgimas tai irgi negalima palikti blush2.gif Ar pas kuria nors buvo taip,kad taip ilgai maustų pilvą,o paskiau paaiškėtų,kad laukias?
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 21, 12:07)
as tikiuosi kad mano akys neapgauna  blush2.gif

tikekimes kad ne smile.gif o kiek laiko planavot leliuka? nestuke.gif ax.gif
Atsakyti