Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(Akviliukas85 @ 2011 02 16, 05:41)
sveikos mielosios pagaliau ir as prisijungiau i jusu gretas, pradejom planuoti kudikeli ir laaaaaabai tikimes, kad sis stebukliukas greitai pavyks, po pirmo menesiuko bandymo, isvydau viena bruksniuka ir labai nuliudau sad.gif, tai pradejau ieskoti informacijos, kaip greiciau pastoti smile.gif nestuke.gif

va taip ir man buvo praeita kova verysad.gif pasirodi ne taip jau lengva kudikelius gamint lotuliukas.gif
Papildyta:
labai jau kazkaip laukiu si men pirmuju nestumo pozymiu blush2.gif mmm turetu buti vasario 20, jauciu, kad krutine, kaip ir padidejo g.gif idomu, ar tos nelabosios mmm, ar kas labiau laukiamo nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na, tai jau teks pas jus (bet jusu jau tikriausiai siam skyrelyje nebebus mirksiukas.gif ) grizt veliau wink.gif
dziaugiuosi is dalies, nes noriu antram vaikeliui ruostis is anksto, o ne pergyvent visus 9 men apie padarytas klaidas per nezinojima, kad nestuke.gif ..nu o dbr lekiu mazei koses virt lotuliukas.gif (ji uzkibo per 2 cikla, tai ir jum to linkiu! wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 17, 10:20)
na, tai jau teks pas jus (bet jusu jau tikriausiai siam skyrelyje nebebus  mirksiukas.gif ) grizt veliau wink.gif
dziaugiuosi is dalies, nes noriu antram vaikeliui ruostis is anksto, o ne pergyvent visus 9 men apie padarytas klaidas per nezinojima, kad  nestuke.gif ..nu o dbr lekiu mazei koses virt  lotuliukas.gif (ji uzkibo per 2 cikla, tai ir jum to linkiu!  wub.gif )

Na va tiek nerimo veltui 4u.gif
Lauksim sugriztant cia 4u.gif Bet labai tikiuosi, kad musu cia jau neberasi 4u.gif ax.gif
Atsakyti
meilesburbulai, auuuuu, kaip reikalai pas tave? Atnesk mums geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
Atnesiau jums merginos nestumo virusiuka 4u.gif
Mano mmm turetu pasirodyti vasario 19-20d. Si menesi kazkaip nieko nesitikejau,del to kad nejauciu jokiu pozymiu...apart,kad skauda krutine,speneliai tokie net raudoni doh.gif
Bet kadangi esu nekantri, nusprendziau sugadinti NT pries atkeliaujant mmm..ir a galvojat pamaciau? smile.gif Tikiuosi,viskas bus gerai..Linkiu ir jums greiciau sulaukti sio dziaugsmelio!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2011 02 17, 19:38)
Atnesiau jums merginos nestumo virusiuka  4u.gif
Mano mmm turetu pasirodyti vasario 19-20d. Si menesi kazkaip nieko nesitikejau,del to kad nejauciu jokiu pozymiu...apart,kad skauda krutine,speneliai tokie net raudoni  doh.gif
Bet kadangi esu nekantri, nusprendziau sugadinti NT pries atkeliaujant mmm..ir a galvojat pamaciau? smile.gif Tikiuosi,viskas bus gerai..Linkiu ir jums greiciau sulaukti sio dziaugsmelio!
user posted image

sveikinimai didziausi wub.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2011 02 17, 17:38)
Mano mmm turetu pasirodyti vasario 19-20d. Si menesi kazkaip nieko nesitikejau,del to kad nejauciu jokiu pozymiu...apart,kad skauda krutine,speneliai tokie net raudoni  doh.gif
user posted image

sveikinu labai labai ir griebiu virusiuka smile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2011 02 17, 17:38)
user posted image

Valio valio valio !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Noriu uzsikresti ir as siuo virusiuku ax.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif koks grazus testukas
Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
oi kaip grazu wub.gif labai labai sveikinu 4u.gif
Atsakyti

prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KashaloTe: 18 vasario 2011 - 10:26
sveikinimai naujai nėštukei:)
Atsakyti