Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(saulytejjj @ 2011 02 09, 16:02)
sveikos damutes 4u.gif esu iklimpus nezinioj.manau kad as jau 2-3 sav su zirniuku.visu pirma:
@po ju iki siol nenustoja mausti pilvo apacios ir sonu-rodos kad pilvo apacia lyg butu kaitinama, aisku tik viduj.
@taip pat nuo mm nesiliauja kaire krutine mausti, dilgcioti, papsaudus skauda, o speneliai abieju krutu paspaudus skaudesni nei iprastai, bet nepatamseja.
@sekmad privaciai pas geneg buvau, vaginalinis echo rodo kad esu sveika.
taciau gal nestumas jei butu tai gal 2-3 sav nepakanka jo iziureti dar,,,,
@nestumo tetstas siryt neigiamas, bet jis labai pigus vos 5 lt.
ir nuo gripo vaistus geriau vakar..gal slapima pavaike.
@mes nesisaugom-vyras baigia tik isoreje,,,bet manau laselis gali visad pakliuti

man lygiai tokie pat pozymiai, iskaitant kaire kruti ir speneliu spalvos nepakitima, taciau as tikrai nesilaukiu smile.gif Tiesiog PMS. smile.gif
Atsakyti
Sveikinu sulaukus teigiamu ziniu biggrin.gif
Atsakyti
Šlapiuoja speneliai, ciklas artėja prie pabaigos. Ar tai ne gali būti vienas iš nėštumo požymių?
Atsakyti
dabar visai pasimeciau kiek laiko esu necia..pries menesi turejau santykiu bet tada apsilanke mmm bet jos buvo keistos po to kazkur po pusantros savaites pasidare baisei bloga bet irgi pries ta bloguma 5 dienas turejau vel su MB santykiai smile.gif taigi apie ta bloguma tiesiog nuo ryto atsikelus (nieko dar nevalgius) pasidare silpna negalejau net i maista paziureti aisku paskuj su viduriukais buvo nekas nors nieko nevalgiau ant vakaro visai blogai apsidare sukilo temp bet nzn kiek nes temp tuo metu neturejau. visa nakty pradrebejau, ir dabar negaliu i maista normaliai paziureti schmoll.gif ir lyg vemti noriu skrandis keistas atrodo viskas sukyla i virsu nors nera net ko ir pilvukas keistai pamaudzia.. taigi vakar nusprendziau pasidaryti NT (pries tai man jis rode neigiama) taigi pasidariau ir ziuriu nieko...na pasidejau i saltciu ir jis ten ilgai stovejo...taigi ateinu kita diena i ta pacia vieta galvoju na paziuresiu siaip del pikto ir ziuriu..... bigsmile.gif kazkas keisto ko angsciau po testu nebuvo..jis visas isdziuves ir lyg zyme antroj juostelei raudonumo beveik nematyti bet linija tokia ispausta na gal raudonuma vos vos vos vos vos galima iziureti tai nebesuprantu ar as nescia jau beveik menesy ar tik kokia savaite unsure.gif ar cia testas sudurniavo..aisku begsiu vel i vaistine ir ryt darysiuos is naujo ...bet taip noriu nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif g.gif
Atsakyti
Tai gal tu nueik pas gine ir viskas bus aisku g.gif g.gif
Atsakyti
gintare gabanna, testo vertinti po paros laiko nereiketu...pabandyk dar karta pasidaryti, arba uzsirasyk pas gine. 4u.gif
Atsakyti
Ti va nusipirkau netgi du smile.gif darysiu rytoj ryte ir dar po kiek laiko. o pas gine keliausiu kai testas dar karta parodys smile.gif nepykit...tik noriu isgirsti gal kam taip pat yra buve... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 20, 20:38)
gintare gabanna, testo vertinti po paros laiko nereiketu...pabandyk dar karta pasidaryti, arba uzsirasyk pas gine. 4u.gif

na matai as pastoviai jei pasidarydavau testa kita diena to nebudavo jokiu zimiu ...ir dar priedu as ta testa kai pasidariau tik po 5min idejau i stalciu ir nebetikrinau. taigi mane labai sitas atvejis nustebino kad kazka pamaciau, gal ten ir angsciau kazkas vaidokliavo g.gif na bet pranesiu kaip veliau man seksis...jei nestuke.gif tada oj tada istorija savo papasakosiu wub.gif
Atsakyti
ikelk nuotrauka to testuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakariukas mergaites bigsmile.gif gal ir ne cia pataikiau, bet nezinau nei kur rasyti blush2.gif pas mane ciklai visa gyvenima buvo ilgi, bet vat sis siklas man labai idomus, mmm turejo buti 02.14, bet iki siol ju nerasta g.gif lotuliukas.gif NT dar nedariau, lauksiu treciadienio.... BT nera superine blush2.gif nuo siandien vel pradejo lengvai pilvuka mausti (pries tai pusantros savaites po teigiamu OT maudeno pilvuka,paskui 5 dienas nieko nejutau), (.)(.) kaip MB sako minksti, nera tokie "prisirpe" kaip pries mmm ir visai man ju neskauda, vakarais kartais buna toks jausmas kad noretusi galva suktis, kartais buna lyg slykstuliukas uzpuola menkas, bet cia retesnis atvejis schmoll.gif daug kas sako, kad nestuke.gif neimanomas, nes ciklas pagal BT yra anovuliacinis kaip rodo BP mirksiukas.gif bet kiek esu perziurejus grafikeliu dar ne su tokiais esu maciusi kad merginos pastoja mirksiukas.gif gal jus koki viena kita komentara parasytumet (priimu ir kritika, tikrai neuzpyksiu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 20, 23:06)
Labas vakariukas mergaites  bigsmile.gif gal ir ne cia pataikiau, bet nezinau nei kur rasyti  blush2.gif pas  mane ciklai visa gyvenima buvo ilgi, bet vat sis siklas man labai idomus, mmm turejo buti 02.14, bet iki siol ju nerasta  g.gif  lotuliukas.gif NT dar nedariau, lauksiu treciadienio.... BT nera superine  blush2.gif nuo siandien vel pradejo lengvai pilvuka mausti (pries tai pusantros savaites po teigiamu OT maudeno pilvuka,paskui 5 dienas nieko nejutau), (.)(.) kaip MB sako minksti, nera tokie "prisirpe" kaip pries  mmm ir visai man ju neskauda, vakarais kartais buna toks jausmas kad noretusi galva suktis, kartais buna lyg slykstuliukas uzpuola menkas, bet cia retesnis atvejis schmoll.gif daug kas sako, kad  nestuke.gif neimanomas, nes ciklas pagal BT yra anovuliacinis kaip rodo BP  mirksiukas.gif bet kiek esu perziurejus grafikeliu dar ne su tokiais esu maciusi kad merginos pastoja  mirksiukas.gif gal jus koki viena kita komentara parasytumet (priimu ir kritika, tikrai neuzpyksiu)  mirksiukas.gif

Man regis tau reikia NT pasidaryti kuo greiciau ir jau tada tikrai zinosi ar tu jau nestuke.gif
As tavo vietoje jau seniai buciau NT pasidariusi, bet cia mano kantrybes nebuvimas lotuliukas.gif
Tikiuos kad pasidariusi isvysi II, labai to linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 20, 22:06)
Labas vakariukas mergaites  bigsmile.gif gal ir ne cia pataikiau, bet nezinau nei kur rasyti  blush2.gif pas  mane ciklai visa gyvenima buvo ilgi, bet vat sis siklas man labai idomus, mmm turejo buti 02.14, bet iki siol ju nerasta  g.gif  : NT dar nedariau, lauksiu treciadienio.... BT nera superine  blush2.gif nuo siandien vel pradejo lengvai pilvuka mausti (pries tai pusantros savaites po teigiamu OT maudeno pilvuka,paskui 5 dienas nieko nejutau), (.)(.) kaip MB sako minksti, nera tokie "prisirpe" kaip pries  mmm ir visai man ju neskauda, vakarais kartais buna toks jausmas kad noretusi galva suktis, kartais buna lyg slykstuliukas uzpuola menkas, bet cia retesnis atvejis schmoll.gif daug kas sako, kad  nestuke.gif neimanomas, nes ciklas pagal BT yra anovuliacinis kaip rodo BP  mirksiukas.gif bet kiek esu perziurejus grafikeliu dar ne su tokiais esu maciusi kad merginos pastoja  mirksiukas.gif gal jus koki viena kita komentara parasytumet (priimu ir kritika, tikrai neuzpyksiu)  mirksiukas.gif

Sunku ką ir pasakyti, O gal ir buvo, bet gal nepilnavertė g.gif g.gif O gal kokių bėdelių su progesterono kiekiu turi? g.gif O ciklas tikrai kad ilgas, bet šansų visada yra mirksiukas.gif aš ir mačius BT keisčiausių su nestuke.gif
Manau bus taip, kaip turi būti 4u.gif mirksiukas.gif Labai linkiu išvysti II wub.gif Svarbiausiai neįsikalbėti požymių, nes kitą kartą psichologiškai justi pradeda biggrin.gif O geriausiai kai nestuke.gif ateina netikėtai. Taip kad gal šis ciklas ir bus netikėtas su tokia BT drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 20 vasario 2011 - 22:49