Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(3andzela3 @ 2011 02 21, 15:12)
as manau kad galima jau tave sveikint  smile.gif  nestuke.gif  bet pasidaryt ta testuka kur anktyvu nestuma parodo, jis apie 20lt kainuoja, bet manau jau tiksliai parodytu smile.gif

tai vat tas nuotraukoj man kainavo apie 15lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 21, 13:52)
nt nesidarei? wink.gif siaip gali but nestumo metu tokie patepliojimai :)jei menesines kazkokios keistos, per trumpos, tai gali buti ir nestumas smile.gif nt viska pasakys bigsmile.gif  4u.gif

Nedariau, gal reikia nueit nusipirkt g.gif
Bet, kad daugiau jokiu pozymiu, tik tas, kad MM kaip ir neatejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cccitrin: 21 vasario 2011 - 13:17
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 21, 14:15)
tai vat tas nuotraukoj man kainavo apie 15lt biggrin.gif

aaaaaaaaaaaaaaaa biggrin.gif o kiek laiko praejo nuo smileysex.gif ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 02 21, 13:16)
Nedariau, gal reikia nueit nusipirkt  g.gif

Reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 02 21, 14:16)
Nedariau, gal reikia nueit nusipirkt  g.gif
Bet, kad daugiau jokiu pozymiu, tik tas, kad MM kaip ir neatejo.

tai ne visoms gi buna pozymiai.. o mmm nebuvimas ir yra svarbiausias pozymis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3andzela3 @ 2011 02 21, 15:16)
aaaaaaaaaaaaaaaa  biggrin.gif o kiek laiko praejo nuo  smileysex.gif  ?  biggrin.gif

tai vat as nesuprantu nes buvo pries menesi nuo 17iki25 pastoviai biggrin.gif po to pasirode nezymios mmm apie 5d po to vel buvo santykiai nuo 13 iki17 biggrin.gif tai visiaki esu pasimetusi kiek as laiko galiu buti nestuke.gif jei esu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 21, 14:19)
tai vat as nesuprantu nes buvo pries menesi nuo 17iki25 pastoviai biggrin.gif po to pasirode nezymios mmm apie 5d po to vel buvo santykiai  nuo 13 iki17 biggrin.gif tai visiaki esu pasimetusi kiek as laiko galiu buti  nestuke.gif  jei esu  nestuke.gif

na mums kaip panasiai biggrin.gif Na jei nuo 13 iki 17 tai gal dar nerodytu testas g.gif nes ir mes panasiu metu gaminom leliu blush2.gif bet kiek zinau kad testas parodytu nestuma turi praeiti 9-10dienu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 21, 13:19)
tai vat as nesuprantu nes buvo pries menesi nuo 17iki25 pastoviai biggrin.gif po to pasirode nezymios mmm apie 5d po to vel buvo santykiai  nuo 13 iki17 biggrin.gif tai visiaki esu pasimetusi kiek as laiko galiu buti  nestuke.gif  jei esu  nestuke.gif

Sveikos,

Geriausia tavo atveju butu pasidaryti HCG,kuris tiksliai parodys ar tu nestuke.gif ar ne,o jei butum jau men nescia,tai testukas jau labai aiskiai rodytu,nors ir nestumo pozymiu nejaustum.Linkiu viso ko geriausio ir aisku, kad pasitesintu tavo user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa podberezka @ 2011 02 21, 11:12)
Labutis,mergaitės smile.gif

Mes jau su MB turim vieną pupą ,bet jau pradėjom galvoti apie antrą ax.gif Jau atsinaujino vėl mano įprastas ciklas po maitinimų.Šį mėnesį jau trečias buvo.Mes nesisaugojom niekad,todėl,kad ne taip paprastai tie vaikiukai mums gaunas.Pirmą planavom 5 mėn,bet baigėi nesėkmingai.Antrą kartą pastojau tik po 10 mėn.Jau ir buvau praradus viltį.
Šį kartą ciklas kažkoks kitoks gavos.Ir nežinau ar tai kokios ligos pradžia ar nauja gyvybė.Mano ciklas trunka 30 dienų.Jis reguliarus.Paprastai O budavo pagal visas taisykles ciklo viduryje apie 14-15 dieną,bet ši kartą viskas susimakalavo.Persirgau mmm  kažkur 5 dienas apie 11 diena prasidėjo tos tąsios išskyros.Mes atlikom ND neplanuotai,nes juk O tik kokia 14 diena.Nuo tos dienos tokios iskyros buvo kažkur apie savaitę.Nu taip ir lyg ir turėtu būti,bet mane labiausiai jaudina,kad po tos 11 dienos prasidėjo pastovus pilvo maudimas.Toks įspūdis,kad maudzia abi pusias.Labai nemaloniai.Jei būtu O tai tai užtruktų tik dvi dienas max,bet tas vyksta iki siol.Krūtinė dabar nejautri,bet padidėjusi.Na,bet taip irgi būna prieš mmm.Dėl tų skausmų nuėjau pas ginę.Ji nieko įtartino nerado.Atlikus šlapimo ir tepinėlio tyrimus pasakė,kad jie idialūs.O maudimas nepraeina.Rytoj eisiu ehoskopija pasidaryti,nes daktarė mane nusiuntė.Dar pilvas pastoviai vakarais ispūstas ir baisiai vidurius pučia.Suprantu,kad reikia nueiti rytoj pasitilrinti,bet jei yra maža viltis ,kad laukiuosi tai baisu taip anksti ten lysti,kad nepakenkti anksčiau laiko,bet jei ten koks susirgimas tai irgi negalima palikti blush2.gif Ar pas kuria nors buvo taip,kad taip ilgai maustų pilvą,o paskiau paaiškėtų,kad laukias?

na, echo nueiti vis vien reikėtų, nepakenks gi. bet jeigu O buvo anksčiau, tai realiai testukas jau gali parodyti. nes gi būna kad parodo II jau 10 dienų po O. o šiaip gal HCG pasidaryk dar, jei neramu ir echo nenori daryti kol kas

QUOTE(cccitrin @ 2011 02 21, 12:24)
Sveikos, menesines turejo but 19 diena, taciau man jau 16d. pradejo tepliot, truputi patepliojo ir nustojo, kita diena pasirode rudos isskyros ir tiek.  Jokiu MM.  g.gif  Ka tai galetu reiksti?

tai NT daryk, kas dar per klausimai wink.gif

QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 21, 12:48)
Tai va panickos sitai mano pirmas testas kuris priverte mane susimastyti kad as jau nebeviena smile.gif reliai per viduriuka vos vos iziurima plona rusva linija http://i005.radikal....da06ea9a1e3.jpg

na, man vis vien jis neatrodo normalus II. ta antra juostelė visai ne pigmentas. matosi kad kažkoks įbrėžtas, gal brokuotas.
pabandyk antrąjį nufotkint.
va čia tavo pirmasis, įkėliu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 21 vasario 2011 - 13:34
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 21, 13:48)
Tai va panickos sitai mano pirmas testas kuris priverte mane susimastyti kad as jau nebeviena smile.gif reliai per viduriuka vos vos iziurima plona rusva linija

Rodyk kitą, gal eina išimti iš to plastiko ir nufotkinti, nes tas testukas tooooks, kaip dažai susilieję g.gif O kada turi būti mmm.....
Atsakyti
na, man vis vien jis neatrodo normalu II. ta antra juostelė visai ne pigmentas. matosi kad kažkoks įbrėžtas, gal brokuotas.
va čia tavo pirmasisi, įkėliu
user posted image
[/quote]
na matai tame ibrezime matosi rausva juostele labai plona .... o seniau specialiai pasilikdavau testus paziureti kita diena tokiu aberiu nebudavo doh.gif bet man pries kelias dienas buvo toks nutikima...atsikeliau ryte ir vos nenualpau visa diena bloga buvo i maista paziuret negalejau temp sukilo visa nakti blogai buvo kita diena geriau bet atrodo skrandis pasikeite viso maisto nepriima priedu pradejo visas maistas kilti i virsu ir kilti rugsti nestipriai bet kyla doh.gif as manau kad cia II ir tas skrandis su svaigimu laaabai sutampa su nestuke.gif tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Gintare_gabanna,2011 02 21, 14:37]
na, man vis vien jis neatrodo normalu II. ta antra juostelė visai ne pigmentas. matosi kad kažkoks įbrėžtas, gal brokuotas.
va čia tavo pirmasisi, įkėliu
user posted image
[/quote]
na matai tame ibrezime matosi rausva juostele labai plona .... o seniau specialiai pasilikdavau testus paziureti kita diena tokiu aberiu nebudavo doh.gif bet man pries kelias dienas buvo toks nutikima...atsikeliau ryte ir vos nenualpau visa diena bloga buvo i maista paziuret negalejau temp sukilo visa nakti blogai buvo kita diena geriau bet atrodo skrandis pasikeite viso maisto nepriima priedu pradejo visas maistas kilti i virsu ir kilti rugsti nestipriai bet kyla doh.gif as manau kad cia II ir tas skrandis su svaigimu laaabai sutampa su nestuke.gif tikiuosi rolleyes.gif
[/quote]
na tikekimes, kad taip ir yra smile.gif bet dar viena testuka uz poros dienu butinai pasidaryk smile.gif
Atsakyti