Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(rasa podberezka @ 2011 02 21, 15:15)
Taip tikra,nes sakė preziką nusipirkti einant pas gydytoją.Bet tie maudimai jau užkasė,nes jau kelinta naktis neišsimiegu normaliai verysad.gif Ir taip įdomiai iki pietų dar viskas lyg ir normaliai,bet vakare kaip prasideda linksmybės...Žarnynas atrodo išsipučia kaip kamuolys,tampymai maudimai prasideda,nugarą maudžia...Galas artėja man matomai.Taip baisu,kad ko negero nerastų.

geras.. man net kai nesciai dare vaginalini echo neliepe preziko nestis.. dbr galvoju, tai ir ziurejo be jo g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , turiu tokį klausimuką - kokie yra implantacijos požymiai? Skaičiau, kad kai kurioms gali pasireikšti tepliojimas, bet nebūtinai. O ar gali pasireikšti stiprus skausmas? Nes man vasario 14 d ryte, pasišlapinus, ne iš niekur pradėjo stipriai skaudėti pilvo apačią, ir apskritai pilvo sritį. Priguliau dar pamiegoti, ir tada kai pabudau apie puse trijų, jau nebeskaudėjo. Paskaičiavus dienas, kada ji maždaug turėtų įvykti, man atitinka.
Nuo vasario 8 d. nesisaugojom, ir tą savaitę man turėjo įvykti O, nes jaučiau maudimą, ir gimda skausminga buvo.

Ir apskritai šį mėnesį dešinė krūtis jautresnė buvo, paspaudus suskausdavo (ko ankščiau nebūdavo), praeitą savaitę buvo ir šleikštulys užėjęs.

Na, o šiandien - prasidėjo mėnesinės, bet ankščiau, nei laukiau. O laukiau jų ketvirtadienį, penktadienį, tai maždaug keturiom dienom ankščiau atėjo. Ir rodos kaip tikros mėnesinės, ir pilvą taip pat skaudėjo, kaip visada, kraujuoju normaliai, kaip visada (man visad pirmom dienom labiau kraujuoja, o likusiom daug mažiau, nors praeitos mėnesinės visą sirgimą buvo labai negausios).

Aišku vistik testuką gadinsiu ryt poryt rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 21 vasario 2011 - 18:48
QUOTE(kaubojey @ 2011 02 21, 18:42)
Sveikos  smile.gif , turiu tokį klausimuką - kokie yra implantacijos požymiai? Skaičiau, kad kai kurioms gali pasireikšti tepliojimas, bet nebūtinai. O ar gali pasireikšti stiprus skausmas?

gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 21, 16:50)
geras.. man net kai nesciai dare vaginalini echo neliepe preziko nestis.. dbr galvoju, tai ir ziurejo be jo  g.gif

gali būti kad dare su vienkartine pirstine, pirstines pirsta uzmove ant aparato
Atsakyti
Na va, pasidariau NT, taciau rezultatas neigiamas. verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 02 22, 08:37)
Na va, pasidariau NT, taciau rezultatas neigiamas.  verysad.gif  g.gif

console.gif tai gal dar anksti... jei neprasides tikros mmm, siulau dar po sav pasidaryt testuka..
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 22, 12:19)
console.gif tai gal dar anksti... jei neprasides tikros mmm, siulau dar po sav pasidaryt testuka..

Reikes taip ir daryt.
Atsakyti
O NT jautrumas 10 IU, tai čia skaitosi nelabai jautrus? Rimi pirkau.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 02 22, 12:45)

Čia jautrausias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 02 22, 13:52)
Čia jautrausias mirksiukas.gif

O, matai kaip bigsmile.gif . Tai reikės artimiausiom dienelėm tą jautrumą išbandyt smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 02 22, 11:45)

O pacioj rimi buna testuku? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 02 22, 12:55)
O, matai kaip  bigsmile.gif . Tai reikės artimiausiom dienelėm tą jautrumą išbandyt  smile.gif .

O koks pavadinimas testuko g.gif
Atsakyti