Sveikos

, turiu tokį klausimuką - kokie yra implantacijos požymiai? Skaičiau, kad kai kurioms gali pasireikšti tepliojimas, bet nebūtinai. O ar gali pasireikšti stiprus skausmas? Nes man vasario 14 d ryte, pasišlapinus, ne iš niekur pradėjo stipriai skaudėti pilvo apačią, ir apskritai pilvo sritį. Priguliau dar pamiegoti, ir tada kai pabudau apie puse trijų, jau nebeskaudėjo. Paskaičiavus dienas, kada ji maždaug turėtų įvykti, man atitinka.
Nuo vasario 8 d. nesisaugojom, ir tą savaitę man turėjo įvykti O, nes jaučiau maudimą, ir gimda skausminga buvo.
Ir apskritai šį mėnesį dešinė krūtis jautresnė buvo, paspaudus suskausdavo (ko ankščiau nebūdavo), praeitą savaitę buvo ir šleikštulys užėjęs.
Na, o šiandien - prasidėjo mėnesinės, bet ankščiau, nei laukiau. O laukiau jų ketvirtadienį, penktadienį, tai maždaug keturiom dienom ankščiau atėjo. Ir rodos kaip tikros mėnesinės, ir pilvą taip pat skaudėjo, kaip visada, kraujuoju normaliai, kaip visada (man visad pirmom dienom labiau kraujuoja, o likusiom daug mažiau, nors praeitos mėnesinės visą sirgimą buvo labai negausios).
Aišku vistik testuką gadinsiu ryt poryt

.