Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

manau tuoj neprireiks testu nes pradejo pykinti ir gana stirpiai :DDDD
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 21, 13:45)

nėštumo požymiai vis ryškėja ir ryškėja smile.gif liuks
o gal rimtai nueik HCG pasidarysi ir bus ramu
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 21, 14:45)

uhu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=3andzela3,2011 02 21, 14:39]
na matai tame ibrezime matosi rausva juostele labai plona .... o seniau specialiai pasilikdavau testus paziureti kita diena tokiu aberiu nebudavo doh.gif bet man pries kelias dienas buvo toks nutikima...atsikeliau ryte ir vos nenualpau visa diena bloga buvo i maista paziuret negalejau temp sukilo visa nakti blogai buvo kita diena geriau bet atrodo skrandis pasikeite viso maisto nepriima priedu pradejo visas maistas kilti i virsu ir kilti rugsti nestipriai bet kyla doh.gif as manau kad cia II ir tas skrandis su svaigimu laaabai sutampa su nestuke.gif tikiuosi rolleyes.gif
[/quote]
na tikekimes, kad taip ir yra smile.gif bet dar viena testuka uz poros dienu butinai pasidaryk smile.gif
[/quote]
PAs mane, merginos abejus kartus buvo tokios neryškios juostelės, kad tik aš labai norėdama įžiūrėdavau, bet dabar jau turiu du sūnus:)
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 21, 13:45)

Na as iki 6sav absoliuciai nieko nejauciau, bet cia aisku kiekvienai skirtingai
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2011 02 21, 13:52)
Na as iki 6sav absoliuciai nieko nejauciau, bet cia aisku kiekvienai skirtingai

aš šiaip irgi iki 6-7 savaičių nejaučiau pykinimo. iki to laiko tik pilvukas maudeno ir krutinė buvo jautri. bet tas pats man ir prieš mmm būna
bet kad Gintarė net nežino kiek laiko nėštumui. tai gal daugiau to laiko nei mano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 21 vasario 2011 - 13:55
QUOTE(vikta @ 2011 02 21, 13:54)

bet kad Gintarė net nežino kiek laiko nėštumui. tai gal daugiau to laiko nei mano

tai as ir siulau pasidaryti HCG, kuris parodytu kiek jau jai laiko ir nereiktu gadint tu NT
Atsakyti
na pirmuoju nestuke.gif atveju pats pirmas pozymis buvo tai, kad dar pries mmm kepiau zuvi ir po kurio laiko eidamapro virtuve ja uzuodziau, tai iskart i wc lekiau (tai buvo pirmas ir vienintelis kartas kai apsiv..), ir pacia pirma mmm velavimo diena pasidariau testuka, isryskejo vaiduokliukas wub.gif kitu simptomu pirmom 5sav neprisimenu ar jutau, bet paskui prasidejo pastovus alkio jausmas, dienos metu ziauriai miego noredavau, tai daznai priguldavau ir iskart luzdavau, pavalgius ar nepavalgius sleikstuliuka jausdavau (alkio jausmas tai ir pavalgius nepraeidavo doh.gif ) sustojes skrandis, ar rugstis tik daug veliau pradejo kamuot. ai ir dubens kaulus kazkiek laiko lauze..
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 21, 12:03)
bet antra kai planuosim (o jau vis inirtingiau planuoju), tai viska studijuosiu, kad tik berna pasistengt padaryt  tongue.gif

va čia užsuk wink.gif
http://www.supermama...?...93360&st=24
Atsakyti
Ačiū už patarimus.Bandysiu rytoj iš ryto padaryti NT prieš ehoskopija.Nors vilties mažai ką nors ten pamatyti,nes jei sakykim viskas įvyko vasario 12-14 diena,o rytoj tik 22 d tai gali dar nieko nerodyti net jei ir yra kas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa podberezka @ 2011 02 21, 14:44)
Ačiū už patarimus.Bandysiu rytoj iš ryto padaryti NT prieš ehoskopija.Nors vilties mažai ką nors ten pamatyti,nes jei sakykim viskas įvyko vasario 12-14 diena,o rytoj tik 22 d tai gali dar nieko nerodyti net jei ir yra kas. g.gif

tikrai mazai laiko prabego.. o tu tikra, kad tau darys vaginaline echo? nors greiciausiai.. gal pasakyk apie tai ginei, nukeltumet echo data g.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 21, 16:04)
tikrai mazai laiko prabego.. o tu tikra, kad tau darys vaginaline echo? nors greiciausiai.. gal pasakyk apie tai ginei, nukeltumet echo data  g.gif
Taip tikra,nes sakė preziką nusipirkti einant pas gydytoją.Bet tie maudimai jau užkasė,nes jau kelinta naktis neišsimiegu normaliai verysad.gif Ir taip įdomiai iki pietų dar viskas lyg ir normaliai,bet vakare kaip prasideda linksmybės...Žarnynas atrodo išsipučia kaip kamuolys,tampymai maudimai prasideda,nugarą maudžia...Galas artėja man matomai.Taip baisu,kad ko negero nerastų.
Atsakyti