QUOTE(Puk @ 2011 02 27, 00:20)
Sveikinimai

O kiek dienų iki mmm. t.y kelinta DPO? Kokio jautrumo testukas
testa pirakausi pati pigiausia

eurovaistineje. testa pasidariau pirma diena kai turejo prasideti mmm , bet pasidariau vien del to kad turejo buti baliukas

ir norejau apsidrausti del

ir ka gi vakare turejau issisukineti nuo klausimu kodel pati jubilijate nepakele taures

aisku viska suverciau blogai savijautai. kolkas nenoreciau kad kazkas zinotu, dar biskiuka per anksti
Papildyta:
QUOTE(sunshow @ 2011 02 27, 02:58)
Sveikutes!
Labai idomi jusu nuomone, nes matau, kad visos gyvenate laukimu ir puikiai zinote visus simptomus. Mano menesines veluoja jau 2.5 savaites. Per tuos darbus ju pasigedau tik pries kelias dienas ir susirupinau. Vakar pasimatavau temperatura + 37.2, siandien visa diena laikosi tokia pati ir tikrai nejauciu kad gripu sirgciau

Paskutiniu metu vyras skundziasi mano neprognozuojamom nuotaikom, viduriai uzkieteje, krutine padidejusi (bet ji visada padidedavo pries mm). Uzvakar pasidariau nestumo testa - aiskiai neigiamas, siandien nusipirkom dar viena - vel neigiamas. Testukus specialiai pirkom skirtingu kompaniju, tai net nezinau kas cia ne taip..
mano draugei NT parode kai jai buvo 7 savaites, nors iki to kiek daresi vis neigiamas buvo, zinau daug tokiu atveju, patariu tau nueiti kraujuko priduoti, tai tau tikrai issklaidytu abejuones del